Martyp Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Myslím, že je to jen obyč TDI. V sobotu pojedeš teda na 16"? ja si spis myslim jestli by radsi nemel cestovat s tebou...nehodlam na nej nekde cekat po ceste Nebud hubatej velebnosti.. Na me a cekat?Kdo to kdy videl?Po tom obchvatu z melnika mi nejde jet pomalu.. Ne ne Tome,uz sem zase na 18" od nedele.. Jako myslis,ze tam ma 66kW? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Ne ne Tome,uz sem zase na 18" od nedele.. Jako myslis,ze tam ma 66kW? Tak už se tam zase kroutěj čoveče myslím že jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 kua ale neco na me leze tak doufam ze to bude do soboty v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 kua ale neco na me leze tak doufam ze to bude do soboty v pohode Asi moribundus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 kua ale neco na me leze tak doufam ze to bude do soboty v pohode Asi moribundus Nebo Furumpulus.. A zada Te nebolej?Ja jen jestli Ti nerostou kridla z toho Red Bullu.. Jo jo uz se tam kroutej Tome..Spis koulej..Krouceni neni dobry,to sem minule poznal.. Fakt jo?Ale zase ho to aspon nesezere.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Krásné ráno všem. Vařím kafé kdo si dá se mnou. Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 dobrééééé ráááno kafe bych dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Ja taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 bré ráno..no kafe jsem měl a už i něco k snědku Sejdovo oblíbené ovesné vločky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Radši tee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 ahoj...ja taky radsi teeeeeeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 JA JDU NA ZRAMBAJSCHLIVEK TED Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Co je novyho Kuci? A na nejaky Novy Jiciny nehrajeme....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Ale celkem nic. jsem v hokně sám tak je celkem honča,ale říďa půjde dřív dom tak odpoledne bude veget. uvažuju otom ,že taky vemu kramle. Začíná venku být docela pěkně. Ahoj Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Co je novyho Kuci? A na nejaky Novy Jiciny nehrajeme....... Jaký Novy Jiciny ? Nerozumim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 taky sem v hokně čus Honzino a Spidulíno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 taky sem v hokně čus Honzino a Spidulíno Ahoj Honzi, já jsem měl ten minulý týden dovolenou, včera jsem šel do práce a naznal jsem, že mi to moc nejde a tak pokračuju až do příští středy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 no tý kráso takhle se to dělá a co Chorvatsko letos? bylo nebo bude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 (editace) Se prece rika ne? Ty se zeptas: Co je novyho a ten druhej ti na to vtipne odpovida : Novy jicin,Nova Paka,novy Bydzov, Nove Mesto na Morave apod. Panimajes Zdar Hanzi ,Zdar Spidi Editováno: 11. Červenec 2007, autor: kocht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 nazdar Kochtaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 zdar jak sviňa kuci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 nazdáár Karlíto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Zdarec lidišky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Zdarec lidišky.. Ahój Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 nazdáááár Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky