Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Vloženo 19. leden 2007 no hlavně ,že ty jsi twigy dát ti do huby citron tak jsi jak pozvánka na vepřový hody Proti tobě skoro jo standartní velikost chlapa ,al e že zrovna tobě to vyprávím
baurak Vloženo 19. leden 2007 Vloženo 19. leden 2007 No by mě zajmalo čemu ty se směješ. Počkej zítra ti to vrátím jůůů Jiřík něco dostane....to bude radosti
Petr81 Vloženo 19. leden 2007 Vloženo 19. leden 2007 No by mě zajmalo čemu ty se směješ. Počkej zítra ti to vrátím jůůů Jiřík něco dostane....to bude radosti Trakářek aby dobře stál v zahrádce
baurak Vloženo 19. leden 2007 Vloženo 19. leden 2007 No by mě zajmalo čemu ty se směješ. Počkej zítra ti to vrátím jůůů Jiřík něco dostane....to bude radosti Trakářek aby dobře stál v zahrádce tak ze dostanu klice od tveho vozu jo??
Petr81 Vloženo 19. leden 2007 Vloženo 19. leden 2007 No nic, hlad je nepřítel takže se mějte jdu se krmit a pak vzdělávat takže dnes už asi nebudu. Přeji všem příjemný a klidný víkend
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Vloženo 19. leden 2007 tebe o jedné noze beru tě za slovo nejedeš do bolky, že by jsme si dali dvoustovku
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Vloženo 19. leden 2007 No by mě zajmalo čemu ty se směješ. Počkej zítra ti to vrátím jůůů Jiřík něco dostane....to bude radosti Trakářek aby dobře stál v zahrádce áá červenou čepičku s lopatičkou
Petr81 Vloženo 19. leden 2007 Vloženo 19. leden 2007 No by mě zajmalo čemu ty se směješ. Počkej zítra ti to vrátím jůůů Jiřík něco dostane....to bude radosti Trakářek aby dobře stál v zahrádce tak ze dostanu klice od tveho vozu jo?? neeeeeee
baurak Vloženo 19. leden 2007 Vloženo 19. leden 2007 No by mě zajmalo čemu ty se směješ. Počkej zítra ti to vrátím jůůů Jiřík něco dostane....to bude radosti Trakářek aby dobře stál v zahrádce áá červenou čepičku s lopatičkou Jiří
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Vloženo 19. leden 2007 tebe o jedné noze beru tě za slovo nejedeš do bolky, že by jsme si dali dvoustovku s tebou si dám jakej chceš sport
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Vloženo 19. leden 2007 jo a kolik si toho nabehala za posledni dobu to ti nepovím, bo mi to nikdo nepočítá
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Vloženo 19. leden 2007 No by mě zajmalo čemu ty se směješ. Počkej zítra ti to vrátím jůůů Jiřík něco dostane....to bude radosti Trakářek aby dobře stál v zahrádce áá červenou čepičku s lopatičkou Jiří sorrrrrry omlouvám se ,pardon ujelo mi to,ještě jednou tisíciré omluvy..
baurak Vloženo 19. leden 2007 Vloženo 19. leden 2007 jo a kolik si toho nabehala za posledni dobu to ti nepovím, bo mi to nikdo nepočítá tak mozna z postele na WC co
baurak Vloženo 19. leden 2007 Vloženo 19. leden 2007 sorrrrrry omlouvám se ,pardon ujelo mi to,ještě jednou tisíciré omluvy.. beru na vedomi
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Vloženo 19. leden 2007 tak mozna z postele na WC co s tím problémy nemám k toalete vetsinou kráčím ladnou chůzí
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Vloženo 19. leden 2007 s tebou si dám jakej chceš sport sprintík no když jsme u té atletiky,tak co k tomu přidat dálku,výšku disk oštěp trojskok.......co ty na to když se cítíš........dám ti pochopitelně vždy náskok
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Vloženo 19. leden 2007 (editace) tak mozna z postele na WC co s tím problémy nemám k toalete vetsinou kráčím ladnou chůzí ladnou,tak že připosranou to je fakt to už není kam spěchat Editováno: 19. leden 2007, autor: Sejis
baurak Vloženo 19. leden 2007 Vloženo 19. leden 2007 s tebou si dám jakej chceš sport sprintík no když jsme u té atletiky,tak co k tomu přidat dálku,výšku disk oštěp trojskok.......co ty na to když se cítíš........dám ti pochopitelně vždy náskok vzdyt kacka ted vubec nevim o cem mluvis...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Vloženo 19. leden 2007 s tebou si dám jakej chceš sport sprintík no když jsme u té atletiky,tak co k tomu přidat dálku,výšku disk oštěp trojskok.......co ty na to když se cítíš........dám ti pochopitelně vždy náskok vzdyt kacka ted vubec nevim o cem mluvis... tý woe já zapomněl na odstín vlasů
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Vloženo 19. leden 2007 no když jsme u té atletiky,tak co k tomu přidat dálku,výšku disk oštěp trojskok.......co ty na to když se cítíš........dám ti pochopitelně vždy náskok dálka ok, výška ok, disk ok, ostep ko a trojskok ok
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Vloženo 19. leden 2007 ladnou,tak že připosranou to je fakt to už není kam spěchat ale no tak Jiříku, nejsem ty
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Vloženo 19. leden 2007 vzdyt kacka ted vubec nevim o cem mluvis... tak to pozor sem chodila x let na sportovku Baui mam prvni mista za skok daleky a trojskok
baurak Vloženo 19. leden 2007 Vloženo 19. leden 2007 tak mozna z postele na WC co s tím problémy nemám k toalete vetsinou kráčím ladnou chůzí ladnou,tak že připosranou to je fakt to už není kam spěchat
Doporučené příspěvky