Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 no hlavně ,že ty jsi twigy dát ti do huby citron tak jsi jak pozvánka na vepřový hody Proti tobě skoro jo standartní velikost chlapa ,al e že zrovna tobě to vyprávím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 No by mě zajmalo čemu ty se směješ. Počkej zítra ti to vrátím jůůů Jiřík něco dostane....to bude radosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 No by mě zajmalo čemu ty se směješ. Počkej zítra ti to vrátím jůůů Jiřík něco dostane....to bude radosti Trakářek aby dobře stál v zahrádce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 No by mě zajmalo čemu ty se směješ. Počkej zítra ti to vrátím jůůů Jiřík něco dostane....to bude radosti Trakářek aby dobře stál v zahrádce tak ze dostanu klice od tveho vozu jo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 No nic, hlad je nepřítel takže se mějte jdu se krmit a pak vzdělávat takže dnes už asi nebudu. Přeji všem příjemný a klidný víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 tebe o jedné noze beru tě za slovo nejedeš do bolky, že by jsme si dali dvoustovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 No by mě zajmalo čemu ty se směješ. Počkej zítra ti to vrátím jůůů Jiřík něco dostane....to bude radosti Trakářek aby dobře stál v zahrádce áá červenou čepičku s lopatičkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 No by mě zajmalo čemu ty se směješ. Počkej zítra ti to vrátím jůůů Jiřík něco dostane....to bude radosti Trakářek aby dobře stál v zahrádce tak ze dostanu klice od tveho vozu jo?? neeeeeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 No by mě zajmalo čemu ty se směješ. Počkej zítra ti to vrátím jůůů Jiřík něco dostane....to bude radosti Trakářek aby dobře stál v zahrádce áá červenou čepičku s lopatičkou Jiří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 tebe o jedné noze beru tě za slovo nejedeš do bolky, že by jsme si dali dvoustovku s tebou si dám jakej chceš sport Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 jo a kolik si toho nabehala za posledni dobu to ti nepovím, bo mi to nikdo nepočítá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 neeeeeee tak jakej trakar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 s tebou si dám jakej chceš sport sprintík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 No by mě zajmalo čemu ty se směješ. Počkej zítra ti to vrátím jůůů Jiřík něco dostane....to bude radosti Trakářek aby dobře stál v zahrádce áá červenou čepičku s lopatičkou Jiří sorrrrrry omlouvám se ,pardon ujelo mi to,ještě jednou tisíciré omluvy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 jo a kolik si toho nabehala za posledni dobu to ti nepovím, bo mi to nikdo nepočítá tak mozna z postele na WC co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 sorrrrrry omlouvám se ,pardon ujelo mi to,ještě jednou tisíciré omluvy.. beru na vedomi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 tak mozna z postele na WC co s tím problémy nemám k toalete vetsinou kráčím ladnou chůzí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 s tebou si dám jakej chceš sport sprintík no když jsme u té atletiky,tak co k tomu přidat dálku,výšku disk oštěp trojskok.......co ty na to když se cítíš........dám ti pochopitelně vždy náskok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 (editace) tak mozna z postele na WC co s tím problémy nemám k toalete vetsinou kráčím ladnou chůzí ladnou,tak že připosranou to je fakt to už není kam spěchat Editováno: 19. leden 2007, autor: Sejis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 s tebou si dám jakej chceš sport sprintík no když jsme u té atletiky,tak co k tomu přidat dálku,výšku disk oštěp trojskok.......co ty na to když se cítíš........dám ti pochopitelně vždy náskok vzdyt kacka ted vubec nevim o cem mluvis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 s tebou si dám jakej chceš sport sprintík no když jsme u té atletiky,tak co k tomu přidat dálku,výšku disk oštěp trojskok.......co ty na to když se cítíš........dám ti pochopitelně vždy náskok vzdyt kacka ted vubec nevim o cem mluvis... tý woe já zapomněl na odstín vlasů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 no když jsme u té atletiky,tak co k tomu přidat dálku,výšku disk oštěp trojskok.......co ty na to když se cítíš........dám ti pochopitelně vždy náskok dálka ok, výška ok, disk ok, ostep ko a trojskok ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 ladnou,tak že připosranou to je fakt to už není kam spěchat ale no tak Jiříku, nejsem ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 vzdyt kacka ted vubec nevim o cem mluvis... tak to pozor sem chodila x let na sportovku Baui mam prvni mista za skok daleky a trojskok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 tak mozna z postele na WC co s tím problémy nemám k toalete vetsinou kráčím ladnou chůzí ladnou,tak že připosranou to je fakt to už není kam spěchat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky