baurak Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 ja tam pojedu uz nejak rano,tak tam muzu neco zabrat ty voe ty zaberes tak maximalne lavicku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 to protáhne to uvidíš jak je ted zlatej mazlik.... @kochtík...tak koukej zabrat fleka Martínoslave jo budu Ti volat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 ja tam pojedu uz nejak rano,tak tam muzu neco zabrat ty voe ty zaberes tak maximalne lavicku :smich: :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 no dobra tedy tak ja budu doufat ze budu zitra fit abych mohl pripravit a poradne vycistit vuz protoze to jak ted vypada uz je pro ostudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Ji muzu vzit s sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Ji muzu vzit s sebou no vidis aspon bude na cem sedet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 no ty voe bych to taky potřeboval vypucovat(hlavně konečně rozleštit), ale zejtra mám ještě přesčas takže to jen asi umeju wapkou a bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 no ty voe bych to taky potřeboval vypucovat(hlavně konečně rozleštit), ale zejtra mám ještě přesčas takže to jen asi umeju wapkou a bude no ja musim protoze uz je to opravdu jak u prasatek...a potreboval bych i vylestit ale na to uz asi nebudu mit silu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Ak ja ji vezmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Kurnik, sem tady v tym BORDELU ani nemohl hospodu najít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Vyrabel VW nekdy tuhle krasku ? ...mam ji trochu poladnenou v zakladu mela 350PS a 560Nm. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Kurnik, sem tady v tym BORDELU ani nemohl hospodu najít... V jakým BORDELU prostě to tady trošku ožilo i když je čas dovolených. Ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Dáme kafíčko na dobrý den,když už máme ten pátek (třináctýho). Ahoj Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 kafe jsem už měl ted mám na stole čajdu jináč dobré ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 ahoj kuci...to ja jdu ted pro cajdu a pak bude nasledovat kava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 ja mel caj a ted si teda dam kafe,abych tady nekazil partu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Já jsem měl čaj a kafe si nedám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 CHTĚLO BY TO NĚJAKOU SVAČINKU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 jelikoz jsem nesnidal tak bych i svacinku dal...ale spis to vypada ze bude az obed kolem poledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 tak sváča nebyla, ale za 35 min bude obídek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 ja mam jidlo objednany tak jsem zvedavej kdy přikluše :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 no jsem zvědavej co nám dnes chemical brothers připravili no nechám se překvapit snad si z těch 7 jídel něco vyberu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Tak já jdu taky na oběd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 hmm tak jsem měl sýrovou variaci mnam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky