kocht Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Ahoj kluciiii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Mááácháááč.Asi na víkend přijedu a vyrazím taky vazne? je pravda ze posledni dobou se tam vyskytuje hodne lidi tady z fora Se nam to tu nejak rozmaha.. Jinak zdravicko vcem.. Nazdarek... jj rozmaha...a jaka je s nima sranda kdyz si daj neco dobryho To je taky pravda.. Dala by se z toho udelat pak groteska.. Zdarec Kochte.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 To je taky pravda.. Dala by se z toho udelat pak groteska.. Zdarec Kochte.. no co jsem tam videl naposled Ovidiuse a Lukeho tak bylo hodne veselo a jinak jsem tam byl s Dimim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Rozhodl jsem se,ze vratim lavicku. Bylo to de me velice necestne a ted me to docela stve..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Rozhodl jsem se,ze vratim lavicku. Bylo to de me velice necestne a ted me to docela stve..... nekecej voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 fakt,vzdyt ja to prachsproste ukradl,stejne jako nekdo treba me ukradl radio,naraznik apod. to se nedela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 To je taky pravda.. Dala by se z toho udelat pak groteska.. Zdarec Kochte.. no co jsem tam videl naposled Ovidiuse a Lukeho tak bylo hodne veselo a jinak jsem tam byl s Dimim Jj to verim..me stacilo to videt poranu.. Jo to neni zlej napad Kochte,ji vrat...A pak si postav novou z Lega.. :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 fakt,vzdyt ja to prachsproste ukradl,stejne jako nekdo treba me ukradl radio,naraznik apod. to se nedela ¨ je celkem fajn ze ti to po pul roce doslo jeste aby to doslo tem lidem co ukradli veci tobe a bude vse v nejlepsim poradku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 fakt,vzdyt ja to prachsproste ukradl,stejne jako nekdo treba me ukradl radio,naraznik apod. to se nedela ¨ je celkem fajn ze ti to po pul roce doslo jeste aby to doslo tem lidem co ukradli veci tobe a bude vse v nejlepsim poradku to by nebylo zly,ale myslim,ze se to bohuzel nestane..Leda by ty corkari chteli vymenit laicku za naraznik a radio... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 fakt,vzdyt ja to prachsproste ukradl,stejne jako nekdo treba me ukradl radio,naraznik apod. to se nedela ¨ je celkem fajn ze ti to po pul roce doslo jeste aby to doslo tem lidem co ukradli veci tobe a bude vse v nejlepsim poradku to by nebylo zly,ale myslim,ze se to bohuzel nestane..Leda by ty corkari chteli vymenit laicku za naraznik a radio... Sukmajstr je schopnej vseho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 fakt,vzdyt ja to prachsproste ukradl,stejne jako nekdo treba me ukradl radio,naraznik apod. to se nedela Já se z toho chlapa picnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Jinak samozřejmě přeji fšem hezký den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Jinak samozřejmě přeji fšem hezký den ahoj pane to vis s kochtem uz neudelas nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Jinak samozřejmě přeji fšem hezký den ahoj pane to vis s kochtem uz neudelas nic Ahoj, já vím, ty jeho problémy s pícháním a komunikací a kdoví, čím vším ještě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Zdarec všichni,jak to tady dneska šlape? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Je to marny, je to marny, je to marny,vid Kochte..? Zdarec Jirko a Franku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 ty ve vy jste na me zli...... Clovek se tady kaje a vy misto aby jste me podporili,tak do me jeste rejpete. A nerikejte,ze nemate doma treba pulitr odnekud z hospy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 koukam ze kocht je peknej zlodejicek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Hele Kochte,nemame..Ja ho po cete vzdychky nekam zahodil,nebo ho druhej den vratil lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Hele Kochte,nemame..Ja ho po cete vzdychky nekam zahodil,nebo ho druhej den vratil lol Taky jsem ho domů nikdy nedonesl.....svědomí je svědomí..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Hele Kochte,nemame..Ja ho po cete vzdychky nekam zahodil,nebo ho druhej den vratil lol Taky jsem ho domů nikdy nedonesl.....svědomí je svědomí..... Presne tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Jasny........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Jasny........ jeste ze to chapes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 koukam ze kocht je peknej zlodejicek :-) Jj, na besídku rozhodně nepojedu autem, jinak su bez něj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 koukam ze kocht je peknej zlodejicek :-) Jj, na besídku rozhodně nepojedu autem, jinak su bez něj... to aby jsi sel pezky a jeste si dal bacha na to co budes mit na sobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky