Spidi Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 to aby jsi sel pezky a jeste si dal bacha na to co budes mit na sobe Je to těžký, půjdu pěšky... Na sobě budu mít doufám jednu pohlednou blondýnku, která mi přislíbila spoluúčast... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 to aby jsi sel pezky a jeste si dal bacha na to co budes mit na sobe Je to těžký, půjdu pěšky... Na sobě budu mít doufám jednu pohlednou blondýnku, která mi přislíbila spoluúčast... myslim ze jich muzes vzit i vic pokud je uneses Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 myslim ze jich muzes vzit i vic pokud je uneses Čistě soukromá akce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 myslim ze jich muzes vzit i vic pokud je uneses Čistě soukromá akce... hmm tak zase nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 hmm tak zase nic Jj, život je ku*va... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 hmm tak zase nic Jj, život je ku*va... bohuzel musim souhlasit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 bohuzel musim souhlasit No tak to vidíš... A nedá se s tím nic dělat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Nemate to jednoduchy klucííí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Nemate to jednoduchy klucííí... Ani trochu, poslední dobou bych řekl, že čím dál těžší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 bohuzel musim souhlasit No tak to vidíš... A nedá se s tím nic dělat... no snazim se co muzu ale stoji to za..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 no snazim se co muzu ale stoji to za..... Až mi kolikrát příjde, že čím víc se člověk snaží, tím víc to stojí za ko*ot... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 jj to je taky nekdy tak...proste kdyz se to sere tak se to sere vsechno najednou a mam pocit ze jsem to letos teda vychytal komplet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 jj to je taky nekdy tak...proste kdyz se to sere tak se to sere vsechno najednou a mam pocit ze jsem to letos teda vychytal komplet Zase ma vybrano na dlouhou dobu dopredu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 jj to je taky nekdy tak...proste kdyz se to sere tak se to sere vsechno najednou a mam pocit ze jsem to letos teda vychytal komplet Zase ma vybrano na dlouhou dobu dopredu.. no vzdycky kdyz jsem si rek ze uz toho bylo nejak moc tak se stejne posralo hned neco dalsiho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 jj to je taky nekdy tak...proste kdyz se to sere tak se to sere vsechno najednou a mam pocit ze jsem to letos teda vychytal komplet Jj, letošek nemá chybu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 jj to je taky nekdy tak...proste kdyz se to sere tak se to sere vsechno najednou a mam pocit ze jsem to letos teda vychytal komplet Jj, letošek nemá chybu... a to jsme teprve v pulce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 a to jsme teprve v pulce Nestraš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 a to jsme teprve v pulce Nestraš... no ja jsem z toho taky nervozni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 no ja jsem z toho taky nervozni Děs běs... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 no ja jsem z toho taky nervozni Děs běs... to hold na besede budeme muset zapit a rozloucit se s timto rokem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 no ja jsem z toho taky nervozni Děs běs... to hold na besede budeme muset zapit a rozloucit se s timto rokem To je nááááápad panecku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 To je nááááápad panecku.. ja myslim ze by to mohlo byt rozumny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 ja myslim ze by to mohlo byt rozumny Takže zbývá jen doufat, že se dostavím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 ja myslim ze by to mohlo byt rozumny Takže zbývá jen doufat, že se dostavím... v to doufame vsichni ze se dostavime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Malej dotaz,besídka je pouze pro členy OC? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky