FRANK Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Ty jo, to bylo ale pesimismu na jedné stránce, brrrrr aspoň, že jste to ukončili tím skvělým nápadem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Čao Franku, je tohle k něčemu dobrý ? http://www.mountfield.cz/krovinorezy/1KRV2...ez-bt-2640.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Čao Franku, je tohle k něčemu dobrý ? http://www.mountfield.cz/krovinorezy/1KRV2...ez-bt-2640.html Čau parde Maximálně, pokud máš hodně pevné nervy...je to vyloženě hobbymarketový stroj na doplnění sortimentu a kvůli nízké ceně do reklam (znáš to, "ceny již od...") to už radši tohle:http://www.mountfield.cz/krovinorezy/1KRV2...-sparta-25.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 A co že jsi bez auta???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Čau parde Maximálně, pokud máš hodně pevné nervy...je to vyloženě hobbymarketový stroj na doplnění sortimentu a kvůli nízké ceně do reklam (znáš to, "ceny již od...") to už radši tohle:http://www.mountfield.cz/krovinorezy/1KRV2...-sparta-25.html No já jsem si to myslel, spíš jsem se chtěl zeptat, jestli se stím dá vůbec něco udělat (useknout) Ale od Tebe si nechám poradit, hold člověk z oboru. Má totiž takovej starej počong přivezenej před deseti lety z Německa a už by to chtělo upgrade... A kupodivu to má furt původní svíčku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 A co že jsi bez auta???? Momentálně jsem přesedl do vetšího... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 No já jsem si to myslel, spíš jsem se chtěl zeptat, jestli se stím dá vůbec něco udělat (useknout) Ale od Tebe si nechám poradit, hold člověk z oboru. Má totiž takovej starej počong přivezenej před deseti lety z Německa a už by to chtělo upgrade... A kupodivu to má furt původní svíčku... No useknout se s tím i něco dá, ale aby jsi se nemusel za 2-3 roky zhánět po novém. Tak Octule už Ti je malá jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 No useknout se s tím i něco dá, ale aby jsi se nemusel za 2-3 roky zhánět po novém.Tak Octule už Ti je malá jo? Hmmm, jasný, já su zvyklej mít všechno 10 let... No malá ani ne, ale prostě momentálně je pašík... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 No malá ani ne, ale prostě momentálně je pašík... No už asi tuším, která bije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 No už asi tuším, která bije Njn, zatímco okta odpočívá v garáži a nabírá síly, paša brázdí silnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 voe ja bych brazdil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 No už asi tuším, která bije Njn, zatímco okta odpočívá v garáži a nabírá síly, paša brázdí silnice Passat 3C, to je který? terazky nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Passat 3C, to je který? terazky nevím Takovej ten, no ten, no ten poslední... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Passat 3C, to je který? terazky nevím Takovej ten, no ten, no ten poslední... Myslíš tento?http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=27459 Já myslel, že to je B6, jsem z toho volaaký zmatený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Myslíš tento?http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=27459Já myslel, že to je B6, jsem z toho volaaký zmatený Jj, přesně ten... Není to B6, není to B7, je to 3C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 proc tomu nekdo tedy rika B6 a tem predtim B5 a B5,5? nestiham... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 proc tomu nekdo tedy rika B6 a tem predtim B5 a B5,5?nestiham... Njn, protože si na to lidi zvykli, furt žijou v tom duchu 100, 110, 120, 125, 130 atd. Třeba takovej B6 je ve skutečnosti 3BG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 proc tomu nekdo tedy rika B6 a tem predtim B5 a B5,5?nestiham... Njn, protože si na to lidi zvykli, furt žijou v tom duchu 100, 110, 120, 125, 130 atd. Třeba takovej B6 je ve skutečnosti 3BG to sou věci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 to sou věci... A B5 je vlastně 3B... Bordel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 ty voe kuci uz to nehulte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 ty voe kuci uz to nehulte A nová Fábka je tuším 5Y, ale to už nějak nepobírám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 ty voe kuci uz to nehulte A nová Fábka je tuším 5Y, ale to už nějak nepobírám... ¨ pane boze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 ty voe kuci uz to nehulte woe, hulej asi ti němci, co vymýšlej ty označení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Já si myslím,že tu lidi málo hulej...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 počkejte, až ty auta budou mít označení jako ID na Wokna od deBilla Gatese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky