Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Čau parde ;)

Maximálně, pokud máš hodně pevné nervy...je to vyloženě hobbymarketový stroj na doplnění sortimentu a kvůli nízké ceně do reklam (znáš to, "ceny již od...")

to už radši tohle:http://www.mountfield.cz/krovinorezy/1KRV2...-sparta-25.html

No já jsem si to myslel, spíš jsem se chtěl zeptat, jestli se stím dá vůbec něco udělat (useknout) lol

Ale od Tebe si nechám poradit, hold člověk z oboru. Má totiž takovej starej počong přivezenej před deseti lety z Německa a už by to chtělo upgrade... ;) A kupodivu to má furt původní svíčku... :)

Vloženo
No já jsem si to myslel, spíš jsem se chtěl zeptat, jestli se stím dá vůbec něco udělat (useknout) lol

Ale od Tebe si nechám poradit, hold člověk z oboru. Má totiž takovej starej počong přivezenej před deseti lety z Německa a už by to chtělo upgrade... ;) A kupodivu to má furt původní svíčku... :)

No useknout se s tím i něco dá, ale aby jsi se nemusel za 2-3 roky zhánět po novém.

Tak Octule už Ti je malá jo?

Vloženo
No useknout se s tím i něco dá, ale aby jsi se nemusel za 2-3 roky zhánět po novém.

Tak Octule už Ti je malá jo?

Hmmm, jasný, já su zvyklej mít všechno 10 let... lollollol

No malá ani ne, ale prostě momentálně je pašík... :)

Vloženo
No už asi tuším, která bije ;)

Njn, zatímco okta odpočívá v garáži a nabírá síly, paša brázdí silnice ;)

Passat 3C, to je který? terazky nevím

Vloženo
proc tomu nekdo tedy rika B6 a tem predtim B5 a B5,5?

nestiham...

Njn, protože si na to lidi zvykli, furt žijou v tom duchu 100, 110, 120, 125, 130 atd. lollollol

Třeba takovej B6 je ve skutečnosti 3BG ;)

Vloženo
proc tomu nekdo tedy rika B6 a tem predtim B5 a B5,5?

nestiham...

Njn, protože si na to lidi zvykli, furt žijou v tom duchu 100, 110, 120, 125, 130 atd. lollollol

Třeba takovej B6 je ve skutečnosti 3BG ;)

to sou věci...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...