Spidi Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Woe šukmajstře, moc se nesměj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Woe šukmajstře, moc se nesměj... stejne vi hovno co jsi tim myslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Woe šukmajstře, moc se nesměj... stejne vi hovno co jsi tim myslel Kluciii,nebuddte hubaty.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Kluciii,nebuddte hubaty.... Jo, už jsem vám tisíckrát říkal, že se takový slova neříkaj a wono je to furt pi*u platný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 (editace) Jo a nebudte sprosty kurva! :D Spidi,jak daleko je to z Brna do Nedvedic?Vis to? Editováno: 9. Srpen 2007, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Spidi,jak daleko je to z Brna do Nedvedic?Vis to? 45 km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 A jina to nejsou ty Nedvědice, ale TA Nedvědice !!!!!!!!! Na to si dávej pozor, na to su alergickej !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 A jina to nejsou ty Nedvědice, ale TA Nedvědice !!!!!!!!! Na to si dávej pozor, na to su alergickej !!! Aaaaaaa,tak to dekuji za info.. Dobra dobra,uz to vim,v mape to totiz nepisou..Uz se to vickrat nestane,pane... :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Aaaaaaa,tak to dekuji za info.. Dobra dobra,uz to vim,v mape to totiz nepisou..Uz se to vickrat nestane,pane... :smich: Není zač, co a kdy tam budeš dělat ??? (P.S.: je tam 9 hospod a brzo bude další) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Aaaaaaa,tak to dekuji za info.. Dobra dobra,uz to vim,v mape to totiz nepisou..Uz se to vickrat nestane,pane... :smich: Není zač, co a kdy tam budeš dělat ??? (P.S.: je tam 9 hospod a brzo bude další) No tak do hospody bohuzel nebudu moci jit,jelikoz budu ridit.. Aaaale,jedu se tam dneska na neco podivat.. budu tam tak mezi 7 a 8 hod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 no pyco ty Nedvedice budou asi velka vesnice kdyz maj tolik knajp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 No tak do hospody bohuzel nebudu moci jit,jelikoz budu ridit..Aaaale,jedu se tam dneska na neco podivat.. budu tam tak mezi 7 a 8 hod... No já že bych tam dneska zajel na pivko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 no pyco ty Nedvedice budou asi velka vesnice kdyz maj tolik knajp Tak woe hrad Pernštejn, to je cestovní ruch jak ko*ot, dokonce v Nedvědici točí i vlastní pivo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 no pyco ty Nedvedice budou asi velka vesnice kdyz maj tolik knajp Tak woe hrad Pernštejn, to je cestovní ruch jak ko*ot, dokonce v Nedvědici točí i vlastní pivo... hmm tak to uz to tam maj dobre zarizeny kua...ta Morava je stejne dobrej kraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 hmm tak to uz to tam maj dobre zarizeny kua...ta Morava je stejne dobrej kraj No jasně... Mimochodem teď jsem byl v Nedvědici a už jsem zase zpátky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 hmm tak to uz to tam maj dobre zarizeny kua...ta Morava je stejne dobrej kraj No jasně... Mimochodem teď jsem byl v Nedvědici a už jsem zase zpátky... si zas budu muset udelat nejaky vylet na moravu kdyz to tak ctu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 si zas budu muset udelat nejaky vylet na moravu kdyz to tak ctu :-) Já su pro !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 si zas budu muset udelat nejaky vylet na moravu kdyz to tak ctu :-) Já su pro !!! no ja si myslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Nebo ze bych to tam okouknul a zacal v Nedvedici podnikat?Otevrel 11 putiku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Nebo ze bych to tam okouknul a zacal v Nedvedici podnikat?Otevrel 11 putiku? Warum nicht... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Nebo ze bych to tam okouknul a zacal v Nedvedici podnikat?Otevrel 11 putiku? Warum nicht... Ze jo vid?Primo Octavianskou hospodu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Ze jo vid?Primo Octavianskou hospodu.. No baže... Ja du fčílkaj ven a dyž tak mě večír callni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Ze jo vid?Primo Octavianskou hospodu.. No baže... Ja du fčílkaj ven a dyž tak mě večír callni... To by nebylo zly.. Ok,tak dikec a ja se nejak ozvu.. Hosi,tady bude chcanec jako krava..Uz to pekne praska.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 taky uz chcije jako krava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 taky uz chcije jako krava V centru uz skoro dochcalo..Ale bylo to celkem silny..Asi to samy jak u vas.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky