Spidi Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Dobrý, dobrý Že taky zdravím pane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 ahoj kucí...narocny vcera jo?? Ale tak na pohodu, hlavně, že mě pak Martyp zavezl z hospody domka, jinak tam ohmatávám vozovku ještě teď... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 ahoj kucí...narocny vcera jo?? Ale tak na pohodu, hlavně, že mě pak Martyp zavezl z hospody domka, jinak tam ohmatávám vozovku ještě teď... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Ale tak na pohodu, hlavně, že mě pak Martyp zavezl z hospody domka, jinak tam ohmatávám vozovku ještě teď... taky hezky pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 taky hezky pekne No a to jsem doma zasedl v kuchyni ke stolu, sežral jsem tři chleby a pokračoval v lahvátorech model Kozel, byť ne v té správné teplotě, ovšem pořád lepší než nic, že ano... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Taky budu muset zejtra najít nějakou kafku,co mě odveze z hospody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 no pekne Spidi kdyz uz tak uz to je spravny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 no pekne Spidi kdyz uz tak uz to je spravny :-) Samože, chudák Martyp musel konzumovat nealko škopek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 no pekne Spidi kdyz uz tak uz to je spravny :-) Samože, chudák Martyp musel konzumovat nealko škopek... no to uz se neda nic delat...joooo ridis ten tvrdej chleba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 no to uz se neda nic delat...joooo ridis ten tvrdej chleba Jj, to je fakt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Taky budu muset zejtra najít nějakou kafku,co mě odveze z hospody Doraž dneska taky do Boleslavi na pokec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Cusik Spidi,tak to bylo jeste vcera pokracovani po meste?Bylo to velky jo? Zdar i ostatnim,co ted zasedli ke stolu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Cusik Spidi,tak to bylo jeste vcera pokracovani po meste?Bylo to velky jo? Zdar i ostatnim,co ted zasedli ke stolu.. Čao Marty, nene, pokračovaní bylo doma z vlastních zdrojů... Ale ten vool, co nám nechtěl v devět večer nalejt, asi pude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Cusik Spidi,tak to bylo jeste vcera pokracovani po meste?Bylo to velky jo? Zdar i ostatnim,co ted zasedli ke stolu.. Čao Marty, nene, pokračovaní bylo doma z vlastních zdrojů... Ale ten vool, co nám nechtěl v devět večer nalejt, asi pude... Jo tak,ja myslel,ze sis dal jeste kolecko po meste.. Jo jo,to byl dobrej pablb..Pinokio... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Jo jo,to byl dobrej pablb..Pinokio... :D Jj, ještě že je tam dalších 8 hospod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Jo jo,to byl dobrej pablb..Pinokio... :D Jj, ještě že je tam dalších 8 hospod... To jo a mozna bude dalsi,Octaviacka.. :D Nekdy je obejdem vsechny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 To jo a mozna bude dalsi,Octaviacka.. :D Nekdy je obejdem vsechny.. Já su pro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 To jo a mozna bude dalsi,Octaviacka.. :D Nekdy je obejdem vsechny.. Já su pro... To zní jako zajímavá akce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 prd slysis a rikas ze to zni...no to me podrz :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 prd slysis a rikas ze to zni...no to me podrz :-) Nepruď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Kucí jede někdo zítra Příbram???????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 prd slysis a rikas ze to zni...no to me podrz :-) To se ti jednou vymstí, ty prd a vono hovno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 prd slysis a rikas ze to zni...no to me podrz :-) Nepruď to teprve budu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 prd slysis a rikas ze to zni...no to me podrz :-) Nepruď to teprve budu Celý večer ti to budu rád vracet, neboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Celý večer ti to budu rád vracet, neboj tak u toho bych chtel bejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky