Martyp Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 To jo a mozna bude dalsi,Octaviacka.. :D Nekdy je obejdem vsechny.. Já su pro... Já téééž, já téééž... Ty voe,to je peklo s tema autama..Tak uz mam blizsi info o ty drhy,jak sem vcera rikal..Je to na palici.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Ty voe,to je peklo s tema autama..Tak uz mam blizsi info o ty drhy,jak sem vcera rikal..Je to na palici.. No mě to povídej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Celý večer ti to budu rád vracet, neboj tak u toho bych chtel bejt Budeš, neboj. O tom, že bys nepřijel ani nepřemejšlej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Ty voe,to je peklo s tema autama..Tak uz mam blizsi info o ty drhy,jak sem vcera rikal..Je to na palici.. No mě to povídej... To je fakt,zrovna tobe o tomhle vypravet nemusim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 To je fakt,zrovna tobe o tomhle vypravet nemusim.. No baže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 hoj kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 hoj kluci Ahoj Kačko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Ahoj Kačko... zdravíčko mladíku jak se vede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 zdravíčko mladíku jak se vede? Prej mladíku, třicet pomalu na krku a do důchodu daleko... Vedu si docela pozitivně a pokud se dostaví nějaká negativa, zalezu do hospody na škopek a pak už se dostavují jen samá pozitiva a jistoty, první dítě, osobní automobil, druhé dítě, dovolená v Jugoslávii, atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 to se ti dostavujou celkem zajimavy veci pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 to se ti dostavujou celkem zajimavy veci pane Delirium tremens... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 to se ti dostavujou celkem zajimavy veci pane Delirium tremens... jj tak nejak to bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Ahoj Kacenko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 jj tak nejak to bude Šak víme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Cau Kato.. tak jak pratele,jaka bude ucast vecer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Cau Kato..tak jak pratele,jaka bude ucast vecer? Když mě zase hodíš domka, tak se stavím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 vecer jedu ale nevim kdy dorazim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Cau Kato..tak jak pratele,jaka bude ucast vecer? Vypadá to, že slušná. Koukejte se stavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 vecer jedu ale nevim kdy dorazim Kam dorazit víš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 vecer jedu ale nevim kdy dorazim Kam dorazit víš do MB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 ty ve vylitl nam clanek o tovarne,tak jsem si dole vlezl do diskuze a musel jsem se misty smat. taky jsem na to hned reagoval....viz zamestnanec http://ekonomika.idnes.cz/legu-v-kladne-ch...93_ekoakcie_spi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Cau Kato..tak jak pratele,jaka bude ucast vecer? Když mě zase hodíš domka, tak se stavím... To vis, a prijedes vlakem?Ze bych Te tam i vyzvedl? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Baui? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Baui? co?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Cus vespolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky