kocht Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Baui? co?? Hele,vis jak jsem ti daval pro Badyse to petikilo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Cus vespolek Zdar sefe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 tak jak to jde kuci, nejedete nekdo tento vikend na bilej kamen, co baui? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 tak jak to jde kuci, nejedete nekdo tento vikend na bilej kamen, co baui? Zdarec..no mozna se tam taky lehoulince vyskytnu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 tak jak to jde kuci, nejedete nekdo tento vikend na bilej kamen, co baui? Zdarec..no mozna se tam taky lehoulince vyskytnu.. prej lehoulince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 tak jak to jde kuci, nejedete nekdo tento vikend na bilej kamen, co baui? a vis ze asi jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Hele,vis jak jsem ti daval pro Badyse to petikilo? Tak to jsme s Bauim dávno prochlastali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Hele,vis jak jsem ti daval pro Badyse to petikilo? Tak to jsme s Bauim dávno prochlastali... jj matne si vzpominam pane sukmajstr a jak rika spidi zkapalnili jsme ho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 jj matne si vzpominam pane sukmajstra jak rika spidi zkapalnili jsme ho Baui, jaký je u vás počasí ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 jj matne si vzpominam pane sukmajstra jak rika spidi zkapalnili jsme ho Baui, jaký je u vás počasí ? momentalne v Praze uplne cerno a chcije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 jj matne si vzpominam pane sukmajstra jak rika spidi zkapalnili jsme ho Baui, jaký je u vás počasí ? momentalne v Praze uplne cerno a chcije Tak líp bych to neřek ani já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 jj matne si vzpominam pane sukmajstra jak rika spidi zkapalnili jsme ho Baui, jaký je u vás počasí ? momentalne v Praze uplne cerno a chcije Tak líp bych to neřek ani já a neni daleko k tomu aby padaly hovna s hakama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 tak sedam do auta a palim smer MB na srazek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 jj matne si vzpominam pane sukmajstra jak rika spidi zkapalnili jsme ho Baui, jaký je u vás počasí ? momentalne v Praze uplne cerno a chcije Tak líp bych to neřek ani já a neni daleko k tomu aby padaly hovna s hakama Tak ty budou brzo padat u mě, řítí se sem černo jak v ****** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Taky budu muset zejtra najít nějakou kafku,co mě odveze z hospody Doraž dneska taky do Boleslavi na pokec Ahoj, moc rád bych dorazil,ale mám to docela z ruky-1000 km.Tak snad příště,určitě to nebude poslední srázek. Jo mimochodem jsem dneska navázal kontakt ve škodováckým salonu tady v CH a kdyby to klaplo,byly by k mání docela zajímavý ceny.Docela jsem se divil,jak jsou tady Škodovky docela levný,například nové RSo za 654 tis.,a kdybych k tomu měl jěště slevu.....Tak kdyby měl někdo zájem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Jinak počasí je tu ode dneška v pohodě,poslal jsem to k vám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Tak si pořádně užijte tu vaši "kulturně společenskou akci",já dneska ještě suším hubu,ale zítra si to vynahradím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 Synci kdo dorazí 18.8 na sraz do Přerova at tam zas nejedu sám ? Spidi daj mě kdyžtak vědět ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 Synci kdo dorazí 18.8 na sraz do Přerova at tam zas nejedu sám ? Spidi daj mě kdyžtak vědět ! Jááá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 Tak jas se máte v neděli? Jaké máte počasí? Krkonoše hlásí polochcavo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 tady to spiiii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 Dobrý večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 se nudis ??? pod do postele Dobrý večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 Dobrý večer Nenudím zlato, to já tak v mezičase :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 Synci kdo dorazí 18.8 na sraz do Přerova at tam zas nejedu sám ? Spidi daj mě kdyžtak vědět ! že by ? na otočku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky