Andílek Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 hmm tak to uz se moc tesime takhle jsem se na jaro jeste netesil jako letos uděláme sportovní besídku účastníci Kačenka a Jiřík a spousta přihlížejících Jiří, nebudeš mít trému, viď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 honde skryty aspon muzu okolí něčím ještě překvapit hmm tak to uz se moc tesime takhle jsem se na jaro jeste netesil jako letos asi to uděláme jako sázku,za přítomnosti poroty OC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 boha co to pije? asi nejaky ptacek jarabacek tak to je zajimaci todleto jj hodne zajimaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 jj hodne zajimaci neřekla bych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 hmm tak to uz se moc tesime takhle jsem se na jaro jeste netesil jako letos uděláme sportovní besídku účastníci Kačenka a Jiřík a spousta přihlížejících Jiří, nebudeš mít trému, viď já a trému a to je co to se maže na chleba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 honde skryty aspon muzu okolí něčím ještě překvapit hmm tak to uz se moc tesime takhle jsem se na jaro jeste netesil jako letos asi to uděláme jako sázku,za přítomnosti poroty OC v tom neni problem...budu delat statniho notare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 asi to uděláme jako sázku,za přítomnosti poroty OC jsem pro každou špatnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 jj hodne zajimaci neřekla bych pro nekoho hodne oziraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 já a trému a to je co to se maže na chleba přesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 honde skryty aspon muzu okolí něčím ještě překvapit hmm tak to uz se moc tesime takhle jsem se na jaro jeste netesil jako letos a co se děje, jsem mimo, nějaká akce? :D asi bude velká sázka o malé pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 hmm tak to uz se moc tesime takhle jsem se na jaro jeste netesil jako letos uděláme sportovní besídku účastníci Kačenka a Jiřík a spousta přihlížejících Jiří, nebudeš mít trému, viď já a trému a to je co to se maže na chleba kacko vzyd jirka o je medial prostitut tak jaka trema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 pro nekoho hodne oziraci bylo to poprvé ale ustála sem to, téměř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 kacko vzyd jirka o je medial prostitut tak jaka trema šak víme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 asi bude velká sázka o malé pivo jen o malé pivo? tak to je nuda lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 (editace) pro nekoho hodne oziraci bylo to poprvé ale ustála sem to, téměř ustála již po sprše Editováno: 19. leden 2007, autor: Sejis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 ustála již po sprše by mě zajímalo, kam ten jiřík kouká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 hmm tak to uz se moc tesime takhle jsem se na jaro jeste netesil jako letos uděláme sportovní besídku účastníci Kačenka a Jiřík a spousta přihlížejících Jiří, nebudeš mít trému, viď já a trému a to je co to se maže na chleba kacko vzyd jirka o je medial prostitut tak jaka trema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 ustála již po sprše by mě zajímalo, kam ten jiřík kouká nepřítomně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 nepřítomně no jako frajer toho taky měl dost za ten večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 (editace) tak kačko už se těším a kolik budeš chtít náskok tehdy bylo na stojanech 215 cm Editováno: 19. leden 2007, autor: Sejis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 tak kačko už se těším a kolik budeš chtít náskok když už teď víme že to projedu, tak bez naskoku, at je vetsi prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 tak kačko už se těším a kolik budeš chtít náskok když už teď víme že to projedu, tak bez naskoku, at je vetsi prdel cococo neházej zbraně do obilí ,tak kolik ...osobák jsem měl 739 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 cococo neházej zbraně do obilí ,tak kolik ...osobák jsem měl 739 jenomze to si byl mladej a nebyl si tlouštík neházím neboj, budu na sobě pracovat, at jsem aspon trochen vyrovnanym souperem pro mistra atleta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 nepřítomně no jako frajer toho taky měl dost za ten večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 no já sem byla hold hvězda večera, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky