Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 cococo neházej zbraně do obilí ,tak kolik ...osobák jsem měl 739 jenomze to si byl mladej a nebyl si tlouštík neházím neboj, budu na sobě pracovat, at jsem aspon trochen vyrovnanym souperem pro mistra atleta no tak jo a co budeme soutěžit,jsem hravý jako kotě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 no tak jo a co budeme soutěžit,jsem hravý jako kotě když vyhraješ, máš u mě basu piva, když vyhraju já, tak mám u tebe doživotní služby záchranné služby zadarmo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 no já sem byla hold hvězda večera, no to všichni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 to všichni ale jen málo nás vydrželo do konce ale stálo to za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 no tak jo a co budeme soutěžit,jsem hravý jako kotě když vyhraješ, máš u mě basu piva, když vyhraju já, tak mám u tebe doživotní služby záchranné služby zadarmo ale já pivo nepiju láhev 12leté kráčejícího honzy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 ale já pivo nepiju láhev 12leté kráčejícího honzy okej, takže takhle - ty tequillu zlatou, pytlik skořice a dve kila pomerančů a já Honzíka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 to všichni ale jen málo nás vydrželo do konce ale stálo to za to bylo to very gůůůt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 bylo to very gůůůt jj, velmi vyvedená akce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 jedu na chvíli domů - zatím čao - odpo sem tu zas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 ale já pivo nepiju láhev 12leté kráčejícího honzy okej, takže takhle - ty tequillu zlatou, pytlik skořice a dve kila pomerančů a já Honzíka OK beru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 ale já pivo nepiju láhev 12leté kráčejícího honzy okej, takže takhle - ty tequillu zlatou, pytlik skořice a dve kila pomerančů a já Honzíka OK beru sice to bude ostuda jak sfina, ale aspon se donutim na sobe trochu maknout Tešíííím se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 jedu na chvíli domů - zatím čao - odpo sem tu zas kol7 pá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 ale já pivo nepiju láhev 12leté kráčejícího honzy okej, takže takhle - ty tequillu zlatou, pytlik skořice a dve kila pomerančů a já Honzíka OK beru sice to bude ostuda jak sfina, ale aspon se donutim na sobe trochu maknout Tešíííím se taky se budu muset rozhýbat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Kurva ... už se na to těším ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 tak co je Dimouši vylez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 No jéje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 tak co je Dimouši vylez Dědku doraž dnes na pokec ... zkus to jednou přežít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 No jéje Dimoušek jako živej čágo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 tak co je Dimouši vylez Dědku doraž dnes na pokec ... zkus to jednou přežít mslíš za váma bláznama z Kosmonos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 boha co to pije? co myslíš jak tam ma ty valce vyskladany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 (editace) tak co je Dimouši vylez Dědku doraž dnes na pokec ... zkus to jednou přežít mslíš za váma bláznama z Kosmonos Přesně tak ... rád tě uvidím a myslím, že nebudu sám ... Mimochodem já pocházím z MB né z té přidružené vesnice Editováno: 19. leden 2007, autor: Dimi-Dimi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 kua tady je dnes veselo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 tak co je Dimouši vylez Dědku doraž dnes na pokec ... zkus to jednou přežít mslíš za váma bláznama z Kosmonos Přesně tak ... rád tě uvidím a myslím, že nebudu sám ... Mimochodem já pocházím z MB né z té přidružené vesnice a co kdy kde jak s kým proč ,hovoř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 kua tady je dnes veselo též to pozoruji drahý kolego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 kouknete na nej na svihaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky