baurak Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 pul 11 a prej ja si jdu neco pojist....tak to je konec tohle Co je v tom za problém? si nesnidal nebo co?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 pul 11 a prej ja si jdu neco pojist....tak to je konec tohle Co je v tom za problém? si nesnidal nebo co?? jo jo ...snídal ...jde o to že chodím do práce poměrně brzo a tak chodím dříve na oběd a druhý si dám doma ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 jo jo ...snídal ...jde o to že chodím do práce poměrně brzo a tak chodím dříve na oběd a druhý si dám doma ... tak to mas krasne zarizeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 jo jo ...snídal ...jde o to že chodím do práce poměrně brzo a tak chodím dříve na oběd a druhý si dám doma ... tak to mas krasne zarizeny že? :-) kdo umí ten umí kdo neumí... ten má jenom jeden oběd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Zdar hoši, já už su z prace doma Zdar, já jdu do práce až 12.9. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Zdar hoši, já už su z prace doma Zdar, já jdu do práce až 12.9. Neser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Neser A ešče na téden do šestaštyrycítkova... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 To je co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 To je co ? Tatare, nečteš a nevíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 To je co ? Přodávím se k dotazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Přodávím se k dotazu Další takové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 jo jo ...snídal ...jde o to že chodím do práce poměrně brzo a tak chodím dříve na oběd a druhý si dám doma ... tak to mas krasne zarizeny že? :-) kdo umí ten umí kdo neumí... ten má jenom jeden oběd tak to me zase ted kolegyne sla pro jidlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 tak to me zase ted kolegyne sla pro jidlo Tak tak, na kolegyních v práci mám nejraděj hamburger... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 tak to me zase ted kolegyne sla pro jidlo Tak tak, na kolegyních v práci mám nejraděj hamburger... to je velmi dobre...ale kdyz je kolegyne hezka tak se na ni da servirovat temer cokoliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 to je velmi dobre...ale kdyz je kolegyne hezka tak se na ni da servirovat temer cokoliv No tak to taky že ano... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 to je velmi dobre...ale kdyz je kolegyne hezka tak se na ni da servirovat temer cokoliv No tak to taky že ano... pak ma to jidlo hned lepsi chut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 pak ma to jidlo hned lepsi chut No já jsem si myslel něco jinýho, no ale budiž... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 pak ma to jidlo hned lepsi chut No já jsem si myslel něco jinýho, no ale budiž... ty ses taky kus vola co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 ty ses taky kus vola co No já právě neéé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 ty ses taky kus vola co No já právě neéé... nekecej ty feno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 nekecej ty feno Bez obav... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 nekecej ty feno Bez obav... kua dal jsem si lehky salatek ale jsem nejak presycen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 kua dal jsem si lehky salatek ale jsem nejak presycen Njn, to byl mezi lístky salátu ukrytý libový bůček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 kua dal jsem si lehky salatek ale jsem nejak presycen Njn, to byl mezi lístky salátu ukrytý libový bůček... taky musis vsechno vykecat co?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 taky musis vsechno vykecat co?? No jistěééééééé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky