kocht Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 kua dal jsem si lehky salatek ale jsem nejak presycen Njn, to byl mezi lístky salátu ukrytý libový bůček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 taky musis vsechno vykecat co?? No jistěééééééé... zacinam si pomalu ale jiste zvykat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 zacinam si pomalu ale jiste zvykat No nic jinýho Ti ani nezbývá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 zacinam si pomalu ale jiste zvykat No nic jinýho Ti ani nezbývá... jedine ze bych prestal chodit to hospody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 jedine ze bych prestal chodit to hospody A co by´s z toho života měl ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Spidi jak mas tole reklamu na toho borca s tou menavkou. Jak tam ma napsano: Odtrhova hrana E46 coupe. Je to fakt z ty E46? A nevis,jestli je nejak upravena,nebo jestli to tam pasuje? Nechce se mi to kamosovi z ty E46 Coupe trhat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Spidi jak mas tole reklamu na toho borca s tou menavkou. Jak tam ma napsano: Odtrhova hrana E46 coupe. Je to fakt z ty E46? A nevis,jestli je nejak upravena,nebo jestli to tam pasuje? Nechce se mi to kamosovi z ty E46 Coupe trhat Při troše dobré vůle pasuje všechno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 jedine ze bych prestal chodit to hospody A co by´s z toho života měl ? tak to vim presne!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 jj Marek si stim pekne vyhral a uz se tesim az to uvidim na vlastni oci...je zase krasna!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Cus mladeznici ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Cus mladeznici ! Brý déén Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Cus mladeznici ! Brý déén Cus ... kde je nejaka fotecka toho tveho pasika ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Cus ... kde je nejaka fotecka toho tveho pasika ? No raději ani ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Cus ... kde je nejaka fotecka toho tveho pasika ? No raději ani ne... ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 ??? No pár rejpalů už mě tady stejně napsalo svoje, přitom já to auto vzal jen proto že kokta byla nemocná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 ??? No pár rejpalů už mě tady stejně napsalo svoje, přitom já to auto vzal jen proto že kokta byla nemocná... a je to fešák??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Ser na me Spidi,my vime,ze jsi nas i kdyby jsi mel Zigula Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 To bylo prspevku a ted nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Bré odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 nahod fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 ty ve tak jsem se dneska teda stavil do všem nám známého podniku, že se kulturně a dobře nažeru,ale omyl pěkně jsem se tam nasral ... 2 jidla ze 3 jako nemaj (a to šlo o minutky né hotovky), trvalo to a ještě mě blbeček donese jen maso bez příloh - tak zase běžel pro hranole, čekám 5 minut nic, tak přišel odnesl maso, a přinesl hranole, řikam jestli si ze mě bude ještě chvili dělat piču že dotane do držky.. po 40minutách to klaplo a měl jsem oboje, to mě posmol a já si říkal že to tam stojí za hovno že nás tam je vždy moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 brej večír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 tu snad zase všichni spí nebo co, tak to já jdu něco dělat nóóó Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 tu snad zase všichni spí nebo co, tak to já jdu něco dělat nóóó Ty jo ..tak brzo ráno jo? ...no já jem taky vstával ve 2 ...ale jenom abych si vzal antibiotika a zase jsem lehnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky