BadyS Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Bré jutro -_- Zdar jak sviňa draku... čest náčelníku -_- jak to zde při dnešku vypadá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 zdarec bade :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Dobré jitro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Jakej starej dedku woe? no za to co jsi v sobotu predvedl ti snad uz nemuzu rict jinak No ty woeeeee!! To nehraju teda..Sem nic nepredvedl..jen sem se malem upracoval do bezvedomi.. Tak uz sem byl fakt pak mrtvej..Si pak psal neco o pristim tejdnu,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 No ty woeeeee!! To nehraju teda..Sem nic nepredvedl..jen sem se malem upracoval do bezvedomi.. Tak uz sem byl fakt pak mrtvej..Si pak psal neco o pristim tejdnu,ne? no proste starej dedek si...jde to s tebou z kopce ted v sobotu to tam zaviraj tak se asi pojedu rozloucit s letem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 (editace) Zdarec Spidi..Volal Ti ten smudla? Čao Marty, nevolal, asi nic nechce a nemá peníze... Hlavne,ze opruzoval,lojza.. Jak nema penize?Dyt sem mu naky daval,aby mel aspon na chleba... lol Cau Bade a Petre.. Editováno: 27. Srpen 2007, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 No ty woeeeee!! To nehraju teda..Sem nic nepredvedl..jen sem se malem upracoval do bezvedomi.. Tak uz sem byl fakt pak mrtvej..Si pak psal neco o pristim tejdnu,ne? no proste starej dedek si...jde to s tebou z kopce ted v sobotu to tam zaviraj tak se asi pojedu rozloucit s letem Ale kulovy starej dedek..to vis,musim makat,abych uzivil dve hladovy nadrze.. :smich: Fakt uz to bude koncit jo?Tak to je mazec..to leto uteklo tak,ze mi to ani neprijde ty vole..To bych se sel asi loucit taky..Ale se mi na ten vikend sebehly asi 3 akce,tak to budu muset nejak politicky prerozdelit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Zdar vsem,co prisli az po mne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Ale kulovy starej dedek..to vis,musim makat,abych uzivil dve hladovy nadrze.. :smich:Fakt uz to bude koncit jo?Tak to je mazec..to leto uteklo tak,ze mi to ani neprijde ty vole..To bych se sel asi loucit taky..Ale se mi na ten vikend sebehly asi 3 akce,tak to budu muset nejak politicky prerozdelit.. to je sama vymluva ty voe...ale to uz je jedno dulezity je ze vim co se od tebe da ocekavat taky toho mam nejak vic ale asi to vyhraje machac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 čest náčelníku -_- jak to zde při dnešku vypadá? Dneska na pohodu, protože včera jsem abstinoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Ale kulovy starej dedek..to vis,musim makat,abych uzivil dve hladovy nadrze.. :smich:Fakt uz to bude koncit jo?Tak to je mazec..to leto uteklo tak,ze mi to ani neprijde ty vole..To bych se sel asi loucit taky..Ale se mi na ten vikend sebehly asi 3 akce,tak to budu muset nejak politicky prerozdelit.. to je sama vymluva ty voe...ale to uz je jedno dulezity je ze vim co se od tebe da ocekavat taky toho mam nejak vic ale asi to vyhraje machac Tssss,je toto mozne?Nebud hubatej jo? No ja pojedu mozna patek rudna a v sobotu se uvidi..ale jel bych se vyvetrat k jezeru.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Tssss,je toto mozne?Nebud hubatej jo? No ja pojedu mozna patek rudna a v sobotu se uvidi..ale jel bych se vyvetrat k jezeru.. az budu hubatej tak to poznas tak uvidis jak na tom budes...cislo na me snad mas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Tssss,je toto mozne?Nebud hubatej jo? No ja pojedu mozna patek rudna a v sobotu se uvidi..ale jel bych se vyvetrat k jezeru.. az budu hubatej tak to poznas tak uvidis jak na tom budes...cislo na me snad mas No to sem teda zvedavej.. Je fakt,ze nakej kluk,Jirka myslim,mi v sobotu psal.. A mel sem to cislo i ulozeny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Je fakt,ze nakej kluk,Jirka myslim,mi v sobotu psal.. A mel sem to cislo i ulozeny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 No to sem teda zvedavej.. Je fakt,ze nakej kluk,Jirka myslim,mi v sobotu psal.. A mel sem to cislo i ulozeny.. jj a ten Jirka psal jednom klukovi myslim ze Martin...kterej od nej byl asi 1km a byl tak linej ze se ani nestavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 ten kocht(Martin) to je teda hrdina co baui Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Tssss,je toto mozne?Nebud hubatej jo? No ja pojedu mozna patek rudna a v sobotu se uvidi..ale jel bych se vyvetrat k jezeru.. az budu hubatej tak to poznas tak uvidis jak na tom budes...cislo na me snad mas Ty seš hubatej furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Tssss,je toto mozne?Nebud hubatej jo? No ja pojedu mozna patek rudna a v sobotu se uvidi..ale jel bych se vyvetrat k jezeru.. az budu hubatej tak to poznas tak uvidis jak na tom budes...cislo na me snad mas Ty seš hubatej furt Diky Peto.. Sem koukal,ze prodavas Leonacky sedaky?Co to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 No to sem teda zvedavej.. Je fakt,ze nakej kluk,Jirka myslim,mi v sobotu psal.. A mel sem to cislo i ulozeny.. jj a ten Jirka psal jednom klukovi myslim ze Martin...kterej od nej byl asi 1km a byl tak linej ze se ani nestavil No a tem Martin nebyl linej,ale tomu Jirkovi psal,ze je uplne vyrizenej,utahanej a ze pada na hubu,tak proto,ze nedorazi.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Diky Peto.. Sem koukal,ze prodavas Leonacky sedaky?Co to? NZ, no lákají mě jiný. NEbo spíš jiný vzor látky. ALe když se neprodají tak se nic neděje protože jsem s nima 100% spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 No a tem Martin nebyl linej,ale tomu Jirkovi psal,ze je uplne vyrizenej,utahanej a ze pada na hubu,tak proto,ze nedorazi.. lol a proto sel chlastat jinam...tak to je vyborny ty ve s tebou je to tezky pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 ten kocht(Martin) to je teda hrdina co baui jj on byl vzdycky slabouckej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 No a tem Martin nebyl linej,ale tomu Jirkovi psal,ze je uplne vyrizenej,utahanej a ze pada na hubu,tak proto,ze nedorazi.. lol a proto sel chlastat jinam...tak to je vyborny ty ve s tebou je to tezky pane Ale kulovy,nesel..Dal si jedno pivo,kdyz delal na aute a pak si dal jen kofolu a padnul do postele primo po hlave... lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Kochte, pojď fotit letadla.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Kochte, pojď fotit letadla.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky