baurak Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Ale kulovy,nesel..Dal si jedno pivo,kdyz delal na aute a pak si dal jen kofolu a padnul do postele primo po hlave... lol nekecej....sem se tam byl podivat a videl jsem te jak jsi tam dovadel s mistnimi devcaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Diky Peto.. Sem koukal,ze prodavas Leonacky sedaky?Co to? NZ, no lákají mě jiný. NEbo spíš jiný vzor látky. ALe když se neprodají tak se nic neděje protože jsem s nima 100% spokojenej Jo tak takhle to je..A Alesio by to nepresil?I kdyz to by asi stalo ranec,co?To verim,vypadaji pohodlne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Ty ve, napsala mi jedna slecna,co jsem s ni chodil na tabore,kdyz mi bylo 9 a ji 8. tak tady ted smolim dopis a koukam,ze jsem slusnej disdebil. Uz to pisu asi po 5. pisu jak prase,jak uz nejsem vubec zvyklej psat psace a normalne jsem se tady musel i radit uz asi 2x s kolegama,jaky pismeno se jak pise. Ty vole,to je zase ostuda. No a pisu jako prase,to je na tom to nejhorsi. Prece neposlu slecne dopis jak napsanej,jako kdyby to psal nejakej dobytek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 ty woe ty jsi juch lol lol jestli ti tam nedala fotku jak ted vypada radši ani nepiš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Ty ve, napsala mi jedna slecna,co jsem s ni chodil na tabore,kdyz mi bylo 9 a ji 8. tak tady ted smolim dopis a koukam,ze jsem slusnej disdebil. Uz to pisu asi po 5. pisu jak prase,jak uz nejsem vubec zvyklej psat psace a normalne jsem se tady musel i radit uz asi 2x s kolegama,jaky pismeno se jak pise. Ty vole,to je zase ostuda. No a pisu jako prase,to je na tom to nejhorsi. Prece neposlu slecne dopis jak napsanej,jako kdyby to psal nejakej dobytek Ty woe,to nevokecavej a rovnou rekni, ze chces a by to nekdo napsal za Tebe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 šukmajstr se v něm zase probouzí lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 šukmajstr se v něm zase probouzí lol rek bych ze vytvori i nejaky ilustracni obrazky a prilozi aby dotycna vubec pochopila co chtel napsat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 šukmajstr se v něm zase probouzí lol To jo,skryty pudy lezou na povrch... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 šukmajstr se v něm zase probouzí lol rek bych ze vytvori i nejaky ilustracni obrazky a prilozi aby dotycna vubec pochopila co chtel napsat šuky šuky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 šukmajstr se v něm zase probouzí lol To jo,skryty udy lezou na povrch... teda Martine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 šukmajstr se v něm zase probouzí lol rek bych ze vytvori i nejaky ilustracni obrazky a prilozi aby dotycna vubec pochopila co chtel napsat šuky šuky jak bylo ve filmu Grandhotel...strky frky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 ale ty woe ruku na srdce kdy jste psali naposled dopis, kua to je holčina decentně za opicema ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 ty vole tak ted se tady rezu v praci jak magor az na me koukaj :D sukmajstr pise plnicim perem dopis svy davny lasce, kurva to nema email? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 ale ty woe ruku na srdce kdy jste psali naposled dopis, kua to je holčina decentně za opicema ne? tak asi je z nejake menší dědiny kde jeste nejamji zavedeny élektrický proud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 ty vole tak ted se tady rezu v praci jak magor az na me koukaj :D sukmajstr pise plnicim perem dopis svy davny lasce, kurva to nema email? NO tak to sme na tom stejne Vitto..Se tu tlemim,jak krava.. To je kotel,to je jak z filmu pro pametniky.. Ona ma mail,ale neumi s nim zachazet..Asi naka "prirodni zena" lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 V pátek tu bylo takové poklidné téma ve stylu lyžování a dneska se to tu nějak rozjelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 ty vole tak ted se tady rezu v praci jak magor az na me koukaj :D sukmajstr pise plnicim perem dopis svy davny lasce, kurva to nema email? Woe to je romántyka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 ty vole tak ted se tady rezu v praci jak magor az na me koukaj :D sukmajstr pise plnicim perem dopis svy davny lasce, kurva to nema email? Woe to je romántyka A to je fakt covece.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 A to je fakt covece.. lol No baže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 to vsichni pisete nebo co?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 (editace) voe slecna me nenapadne naznacila,ze se mam na nejaky maily vysrat trochu se zasnazit . Kdyby jste videli,jak jsem se vcera snazil sehnat na ní nekde na netu jakejkoli kontakt,aby jsem se temu vyhl. Ale nikde nic a ze jsem se fakt snazil. Zkousel jsem se nabourat k nim do spoluzaku na jeji zakladku,do kontrolni otazky jsem nakopiroval vsechny prijmeni ucitelek,co jsem nasel na strankach te skoly,ale pani uca uz tam asi neuci po tech 7 letech..... A nedelejte si zase prdel,tohle je vazna vec. Potrebuju se naucit zase psat Editováno: 27. Srpen 2007, autor: kocht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 ty woe jak on cítí pich tak to by se i rozkrájel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 tak to je konec vazeni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 ty woe jak on cítí pich tak to by se i rozkrájel taky koukam ze nevi co driv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky