Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ale kulovy,nesel..Dal si jedno pivo,kdyz delal na aute a pak si dal jen kofolu a padnul do postele primo po hlave... lol lol

nekecej....sem se tam byl podivat a videl jsem te jak jsi tam dovadel s mistnimi devcaty ;)

Vloženo
Diky Peto.. ;) Sem koukal,ze prodavas Leonacky sedaky?Co to? :o

NZ, no lákají mě jiný. NEbo spíš jiný vzor látky. ALe když se neprodají tak se nic neděje protože jsem s nima 100% spokojenej

;) Jo tak takhle to je..A Alesio by to nepresil?I kdyz to by asi stalo ranec,co?To verim,vypadaji pohodlne.. ;)

Vloženo

Ty ve, napsala mi jedna slecna,co jsem s ni chodil na tabore,kdyz mi bylo 9 a ji 8. tak tady ted smolim dopis a koukam,ze jsem slusnej disdebil. Uz to pisu asi po 5. pisu jak prase,jak uz nejsem vubec zvyklej psat psace a normalne jsem se tady musel i radit uz asi 2x s kolegama,jaky pismeno se jak pise. Ty vole,to je zase ostuda. No a pisu jako prase,to je na tom to nejhorsi. Prece neposlu slecne dopis jak napsanej,jako kdyby to psal nejakej dobytek

Vloženo
Ty ve, napsala mi jedna slecna,co jsem s ni chodil na tabore,kdyz mi bylo 9 a ji 8. tak tady ted smolim dopis a koukam,ze jsem slusnej disdebil. Uz to pisu asi po 5. pisu jak prase,jak uz nejsem vubec zvyklej psat psace a normalne jsem se tady musel i radit uz asi 2x s kolegama,jaky pismeno se jak pise. Ty vole,to je zase ostuda. No a pisu jako prase,to je na tom to nejhorsi. Prece neposlu slecne dopis jak napsanej,jako kdyby to psal nejakej dobytek

Ty woe,to nevokecavej a rovnou rekni, ze chces a by to nekdo napsal za Tebe.. ;)

Vloženo
šukmajstr se v něm zase probouzí lol lol lol

rek bych ze vytvori i nejaky ilustracni obrazky a prilozi aby dotycna vubec pochopila co chtel napsat lollol

šuky šuky lol

Vloženo
šukmajstr se v něm zase probouzí lol lol lol

rek bych ze vytvori i nejaky ilustracni obrazky a prilozi aby dotycna vubec pochopila co chtel napsat lollol

šuky šuky lol

jak bylo ve filmu Grandhotel...strky frky lol:prc:

Vloženo
ale ty woe ruku na srdce kdy jste psali naposled dopis, kua to je holčina decentně za opicema ne? :D

tak asi je z nejake menší dědiny kde jeste nejamji zavedeny élektrický proud lollol

Vloženo
ty vole tak ted se tady rezu v praci jak magor az na me koukaj :D :D :D

sukmajstr pise plnicim perem dopis svy davny lasce, kurva to nema email? :D

NO tak to sme na tom stejne Vitto..Se tu tlemim,jak krava.. :D

To je kotel,to je jak z filmu pro pametniky.. :D Ona ma mail,ale neumi s nim zachazet..Asi naka "prirodni zena" lol lol lol

Vloženo

Woe to je romántyka lol

Vloženo

Woe to je romántyka lol

A to je fakt covece.. lol lol lol

Vloženo (editace)

voe slecna me nenapadne naznacila,ze se mam na nejaky maily vysrat trochu se zasnazit :) . Kdyby jste videli,jak jsem se vcera snazil sehnat na ní nekde na netu jakejkoli kontakt,aby jsem se temu vyhl. Ale nikde nic a ze jsem se fakt snazil. Zkousel jsem se nabourat k nim do spoluzaku na jeji zakladku,do kontrolni otazky jsem nakopiroval vsechny prijmeni ucitelek,co jsem nasel na strankach te skoly,ale pani uca uz tam asi neuci po tech 7 letech.....

A nedelejte si zase prdel,tohle je vazna vec. Potrebuju se naucit zase psat :(lol

Editováno: , autor: kocht
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...