Spidi Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 (editace) coze?? tomu se mi snad ani nechce verit No jsou zde i tací... Ale je tu i pár těch dobrých... Editováno: 27. Srpen 2007, autor: Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 coze?? tomu se mi snad ani nechce verit No jsou zde i tací... Ale je tu i pár těch dobrých... tak to bych blil Lubo...hold se neda nic delat...blbci jsou vsude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Spidi, víš jak to je - ser na lidi co závidí, ty ostatní se rádi podívají a budou ti to přát No stejně nabořenou koktu nafocenou nemám, fotil jsem je občas mobilem během opravy a pašíka taky ne, leda že bych večer udělal nějakou momentku... Octa je dobře, že je spravená, ale Pašík nás zajímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 coze?? tomu se mi snad ani nechce verit No jsou zde i tací... Ale je tu i pár těch dobrých... tak to bych blil Lubo...hold se neda nic delat...blbci jsou vsude Bohužel, i když si nejsem jist jestli se tohle dá nazvat blbcem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 tak to bych blil Lubo...hold se neda nic delat...blbci jsou vsude Njn, nenaděláš nic. Ještě že jsou tady takový jako Baui (i když pro něj to byl kšeft ) nebo BadyS, kterej mi nárazník přivezl až k dílně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Njn, nenaděláš nic. Ještě že jsou tady takový jako Baui (i když pro něj to byl kšeft ) nebo BadyS, kterej mi nárazník přivezl až k dílně tak to je smutny ale jak rikas neudelas nic jinak RS style by B&B funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 ty ve vyndej,kterej to byl debil,at vime......... Se mi snad zda ne???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 jinak RS style by B&B funguje Jj, teď má okta předem úplně stejnej jako BadyS, akorát ve stříbrné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Jj, teď má okta předem úplně stejnej jako BadyS, akorát ve stříbrné... tak ze fesanda jak ma byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 ty ve vyndej,kterej to byl debil,at vime.........Se mi snad zda ne???? To bych si musel změnit nick na UDAVAČ Pojď raděj fotit letadla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 tak ze fesanda jak ma byt Jj, vlastně teď s Badýskem máme zevnějškem úplně stejný auta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 tak ze fesanda jak ma byt Jj, vlastně teď s Badýskem máme zevnějškem úplně stejný auta... ale on nema vse v laku ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 ale on nema vse v laku ne?? Jasně, vyjma nalakovanejch lišt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 ale on nema vse v laku ne?? Jasně, vyjma nalakovanejch lišt... tak to ju pasik je taky stribrny?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 pánové já červenou nemám, momentálně stříbrná a bez čumáku, u těch stříbrných asi osud či co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 tak to ju pasik je taky stribrny?? Ne, grafitová metalíza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 pánové já červenou nemám, momentálně stříbrná a bez čumáku, u těch stříbrných asi osud či co tak uz jsi ji prodal jo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 momentálně stříbrná a bez čumáku, u těch stříbrných asi osud či co Tak srandičky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 tak to ju pasik je taky stribrny?? Ne, grafitová metalíza ajajaj ta je tůůůze pekna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 pánové já červenou nemám, momentálně stříbrná a bez čumáku, u těch stříbrných asi osud či co tak uz jsi ji prodal jo?? ano, proběhlo to čistě, nenásilně a spokojeny obě strany, něco jako spidáku, zustala v rodině, takže když se něco vysere musím se v tom hrabat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 momentálně stříbrná a bez čumáku, u těch stříbrných asi osud či co Tak srandičky ? no tož fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 ajajaj ta je tůůůze pekna No ale kdyby byl ve stříbrné, taky bych se nezlobil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 no tož fakt náhodou, když jsem kupoval tu čtvrtku, tak byla taky ve stříbrné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 pánové já červenou nemám, momentálně stříbrná a bez čumáku, u těch stříbrných asi osud či co tak uz jsi ji prodal jo?? ano, proběhlo to čistě, nenásilně a spokojeny obě strany, něco jako spidáku, zustala v rodině, takže když se něco vysere musím se v tom hrabat se nestihám divit. Já snad začnu taky uvažovat o výměně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 kurva to sou mi zmeny zase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky