Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

no tož fakt :palec2:

náhodou, když jsem kupoval tu čtvrtku, tak byla taky ve stříbrné... ;)

lol

no hele scháním kapotu blatníky ve stříbrné nemáš někde ve stodole navíc? :)

ano, proběhlo to čistě, nenásilně a spokojeny obě strany, něco jako spidáku, zustala v rodině, takže když se něco vysere musím se v tom hrabat :D

tak pocitam ze teda mas nejakou fesandu kterou davas dohromady??

ano, proběhlo to čistě, nenásilně a spokojeny obě strany, něco jako spidáku, zustala v rodině, takže když se něco vysere musím se v tom hrabat :D

tak pocitam ze teda mas nejakou fesandu kterou davas dohromady??

no tak nějak viz podpis no, ale ještě se nepracuje na ni :( venek dáme zase do B&B stylu ;)

ajajaj ta je tůůůze pekna

No ale kdyby byl ve stříbrné, taky bych se nezlobil... ;)

ale ta seda je takova zajimavejsi ;)

no tak nějak viz podpis no, ale ještě se nepracuje na ni :( venek dáme zase do B&B stylu ;)

tak to uz jsem na ni zvedavej ;)

ajajaj ta je tůůůze pekna

No ale kdyby byl ve stříbrné, taky bych se nezlobil... ;)

ale ta seda je takova zajimavejsi ;)

to každopádně :palec:

Ty jo, klempířina na jedničkovou oktávku je teď docela prekérka, měsíc se jezdil a nikde nic, nakonec jsem kupoval oba blatníky nový a kapotu požvejkanou z němec za tácek.

Ty jo, klempířina na jedničkovou oktávku je teď docela prekérka, měsíc se jezdil a nikde nic, nakonec jsem kupoval oba blatníky nový a kapotu požvejkanou z němec za tácek.

tady v OV maji vše, jen to ještě musím objet, to jediné mě chybí, i když ted mě to nabízel radekvv v čupr stavu lak ale až česká lípa :feve:

jinak jojo kde jsou ty doby když sem skládal červenou a mohl si vybírat kapotu novou v jakékoli barvě za 3,5 litru :)

letadla by jsme nekdy mohli jit fotit spolu :)

Ale az mi reknes,co to bylo za debila/y.........Delej vyklop to do SZ a neser..... :D

to každopádně :palec:

no jsem na tom moc zvedavej ;)

me tak napada,to je asi super clen,kdyz ti tohle nekdo jako z klubu rekne,to by jsem ho hned poslal do pice,co Vitto ? takovy mezi sebou chceme jo? ja myslim,ze ne ne?

me tak napada,to je asi super clen,kdyz ti tohle nekdo jako z klubu rekne,to by jsem ho hned poslal do pice,co Vitto ? takovy mezi sebou chceme jo? ja myslim,ze ne ne?

sem mimo mísu o čem tu je řeč?

jinak jojo kde jsou ty doby když sem skládal červenou a mohl si vybírat kapotu novou v jakékoli barvě za 3,5 litru :)

Jj, loni to bylo do týdne složený a letos děs, to je asi jak benga rozprašujou ty čoromoro gangy... lol

sem mimo mísu o čem tu je řeč?

tohle je asi citace z toho jeho dopisu ty jeho babovce z tabora lol

jo a kdyby jste někdo chtěl tapetáky z éréésa a tepich a nějaké pičince tak ja už to mam k prdu tak to pustím dál :)

tady v OV maji vše, jen to ještě musím objet, to jediné mě chybí, i když ted mě to nabízel radekvv v čupr stavu lak ale až česká lípa :feve:

Bady, jestli občas jezdíš do PRahy tak ti pro to Lípy klidně zajedu a vezmu ti to do Prahy. Není problém

Jj, loni to bylo do týdne složený a letos děs, to je asi jak benga rozprašujou ty čoromoro gangy... lol

lol to jo,ale tady blízko polska do týdne dělaj zázraky lol

Bady, jestli občas jezdíš do PRahy tak ti pro to Lípy klidně zajedu a vezmu ti to do Prahy. Není problém

v praze jsem někdy 3x týdně :) tak to by jsme se pak domluvili, to by mě moooc pomohlo Péťo :palec:-_- -_- -_- -_-

Ale az mi reknes,co to bylo za debila/y.........Delej vyklop to do SZ a neser..... :D

Já bych šel hned

A nic ti psat nebudu, ty bys zase chtračil na všech frontách, už tě znám...

post-272-1188218602_thumb.jpg

Já bych šel hned

A nic ti psat nebudu, ty bys zase chtračil na všech frontách, už tě znám...

ty kokso pole kapusty, to je věc lol

lol to jo,ale tady blízko polska do týdne dělaj zázraky lol

Jj, výhodná lokalita... :palec2:

To maj na Ruzyni, ale z letošní úrody moc nebude... lollollol

v praze jsem někdy 3x týdně :) tak to by jsme se pak domluvili, to by mě moooc pomohlo Péťo :palec:-_- -_- -_- -_-

No vůbec není problém, do Lípy to mám od nás 30km a v Praze jsem denně takže klidně napiš, v Lípě objednej a máš to v Praze kdy budeš potřebovat ;)

To maj na Ruzyni, ale z letošní úrody moc nebude... lollollol

no ono i trošku kapusty stačí abych z toho udělal druhej den pořádnou hromadu na 2 lopaty lol lol lol

No vůbec není problém, do Lípy to mám od nás 30km a v Praze jsem denně takže klidně napiš, v Lípě objednej a máš to v Praze kdy budeš potřebovat ;)

tak to jsi zlato, to nějak domluvíme, dám vědět :palec: :palec:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.