baurak Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 kdy tam chodiva ze bych taky zacal fotit?? Tak většinou s náma, takže tak 2x do měsíce. to nemuzes neco řéct ty pyco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Tak ji sem naskenuj No že seš to ty... Ty voe, tu vezmi příště na besídku jako dokumentaristku Foto zpředu by nebylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Tak ji sem naskenuj No že seš to ty... Ty voe, tu vezmi příště na besídku jako dokumentaristku Foto zpředu by nebylo? v tom pripade si vem plastenku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 to nemuzes neco řéct ty pyco A jak já mám vědět, že Tě zajímají letadla na Ruzyni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Tak ji sem naskenuj No že seš to ty... Ty voe, tu vezmi příště na besídku jako dokumentaristku Foto zpředu by nebylo? v tom pripade si vem plastenku A to jako proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Vas tu clovek necha a tady se to takhle zvrhne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Ono jde evidentne o to jaky letadla mas na mysli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Vas tu clovek necha a tady se to takhle zvrhne... Njn, občas se stane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 A to jako proč? az budes slinta Petí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 A jak já mám vědět, že Tě zajímají letadla na Ruzyni... tak to ze jsem milovnikem letadel ja snad vseobecne znama vec ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Foto zpředu by nebylo? Bohužel ne, tohle jsou kracovní fotky, čuně si vzájemně z principu nefotíme (což je ale v jejím případě škoda) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 A to jako proč? az budes slinta Petí No pláštěnku si bude spíš muset vzít ona až budem slintat všichni Jiří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 No pláštěnku si bude spíš muset vzít ona až budem slintat všichni Jiří ja bych neslintal...to bud klidnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 tak to ze jsem milovnikem letadel ja snad vseobecne znama vec ne No vida... Teď jsem vydoloval z telefénu fotky opravy kokty a vůbec mě z toho není dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 No vida... Teď jsem vydoloval z telefénu fotky opravy kokty a vůbec mě z toho není dobře... tak az nebudes mit co delat tak me hod kdyz tak neco do mejlu at se taky podivam jak to slo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 No pláštěnku si bude spíš muset vzít ona až budem slintat všichni Jiří ja bych neslintal...to bud klidnej ty si dneska ale kecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 No vida... Teď jsem vydoloval z telefénu fotky opravy kokty a vůbec mě z toho není dobře... tak az nebudes mit co delat tak me hod kdyz tak neco do mejlu at se taky podivam jak to slo mě případně taky. ď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 tak az nebudes mit co delat tak me hod kdyz tak neco do mejlu at se taky podivam jak to slo Tohle Ti hodím klidně sem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 tak az nebudes mit co delat tak me hod kdyz tak neco do mejlu at se taky podivam jak to slo Tohle Ti hodím klidně sem... Chuděrka, ale hlavně, že jsi šikula a už je zase celá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 no byla teda pekne tuknuta...ale jeste ze uz to je v pohode :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Chuděrka, ale hlavně, že jsi šikula a už je zase celá Levou zadní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Tak tak...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Já bych jednu kolegyni-spotterku Kochtovi dohodil, ale pak si říkám, že je jí pro šukmajstra škoda... tak ja se hlasim pepi jinak na tom hajzlu kochte to je taky neco proste hvezda besidky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 no byla teda pekne tuknuta...ale jeste ze uz to je v pohode :-) Baže, na té první fotce je vidět vepředu ta nová čtvrtka, která se vsadila celá do skeletu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Jdu,mejte se.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky