Spidi Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Brý večer, jsem zde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Ahoooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Zdaj:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 zdary vary kamaradi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Nazdárek pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Nazdárek pánové ahoj pane...mame se?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Nazdárek pánové ahoj pane...mame se?? Tak máme se fajne ...večer jsem si zašel do hospody na jednu plzeň a spalo se mi fajn ... no ..a ráno jsem zase v hospodě :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Nazdárek pánové ahoj pane...mame se?? Tak máme se fajne ...večer jsem si zašel do hospody na jednu plzeň a spalo se mi fajn ... no ..a ráno jsem zase v hospodě :smich: no ja jsem byl v pondeli a bylo to narocny tak jsem vcera radsi byl doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Nazdárek pánové ahoj pane...mame se?? Tak máme se fajne ...večer jsem si zašel do hospody na jednu plzeň a spalo se mi fajn ... no ..a ráno jsem zase v hospodě :smich: no ja jsem byl v pondeli a bylo to narocny tak jsem vcera radsi byl doma není nad to si dát jednu plzen a potom jít spát ...to je potom pospaníčko ...akorát se po ní nějak nechce vstávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 není nad to si dát jednu plzen a potom jít spát ...to je potom pospaníčko ...akorát se po ní nějak nechce vstávat kdyz ja u te jedne nikdy nezustanu a to je ten problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 není nad to si dát jednu plzen a potom jít spát ...to je potom pospaníčko ...akorát se po ní nějak nechce vstávat kdyz ja u te jedne nikdy nezustanu a to je ten problem Já musím ....ráno řídím do práce a když se to zvrtne a loupnu tam 3 tak ráno vím že nemůžu jet hnedka brzo do práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Já musím ....ráno řídím do práce a když se to zvrtne a loupnu tam 3 tak ráno vím že nemůžu jet hnedka brzo do práce copak to ja taky musim rano do prace...je pravda ze druhej den to byva hodne pestrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Zdar pardálové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Já musím ....ráno řídím do práce a když se to zvrtne a loupnu tam 3 tak ráno vím že nemůžu jet hnedka brzo do práce copak to ja taky musim rano do prace...je pravda ze druhej den to byva hodne pestrý Jsem jendou dal 2 stely 14cky a jednu malou desítku staropramena a ráno v 5 jsem chtěl jet do práce a když jsem si dejchnul tak jsem měl 0.2 (Tak jsem nikam nejel) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Zdar pardálové čauvec Tomáši :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Zdar pardálové čauvec Tomáši :-) Hoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Jsem jendou dal 2 stely 14cky a jednu malou desítku staropramena a ráno v 5 jsem chtěl jet do práce a když jsem si dejchnul tak jsem měl 0.2 (Tak jsem nikam nejel) jj stela je vyborna...tak rano nesmis dejchat ahoj Tome Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Jsem jendou dal 2 stely 14cky a jednu malou desítku staropramena a ráno v 5 jsem chtěl jet do práce a když jsem si dejchnul tak jsem měl 0.2 (Tak jsem nikam nejel) jj stela je vyborna...tak rano nesmis dejchat ahoj Tome Lepší dejchat než přijít o řidičák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 nazdar chlapi!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Lepší dejchat než přijít o řidičák tak to souhlas ale kdybych to takhle delal pri odjezdu z posledni besidky tak jsem tak asi jeste do dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Jsem jendou dal 2 stely 14cky a jednu malou desítku staropramena a ráno v 5 jsem chtěl jet do práce a když jsem si dejchnul tak jsem měl 0.2 (Tak jsem nikam nejel) jj stela je vyborna...tak rano nesmis dejchat ahoj Tome Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Lepší dejchat než přijít o řidičák tak to souhlas ale kdybych to takhle delal pri odjezdu z posledni besidky tak jsem tak asi jeste do dnes ty jo ...tak tam nejedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Zdravim a pozdravuji figůry.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Zdar Martas..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Lepší dejchat než přijít o řidičák tak to souhlas ale kdybych to takhle delal pri odjezdu z posledni besidky tak jsem tak asi jeste do dnes ty jo ...tak tam nejedu tak premlouvat te nebudem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky