Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 no ono se těch dealerů najde povícero vidite? a ja ze pry vas okradam - to vsechno bratr )) kecy kecy to jenom masírka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Ty neděláš nic a proto na to máš bratra, vykořisťovateli jeden a ani nejezdi na pokec smer MB Co vitto děláš zítra kolem sedmé?? nechceš vidět své ovečky, které Tě sponzorují Já mu ještě nic neposlal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 kecy kecy to jenom masírka co je v klubu je pro všechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 ajajaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Ty neděláš nic a proto na to máš bratra, vykořisťovateli jeden a ani nejezdi na pokec smer MB Co vitto děláš zítra kolem sedmé?? nechceš vidět své ovečky, které Tě sponzorují Já mu ještě nic neposlal já taky né jooo aby si mohl válet svoje varlata v písku za moje v potu tváře vydřené peníze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 kecy kecy to jenom masírka co je v klubu je pro všechny No aby jsme tě nevzali za slovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 ajajaj sorry se nedívej v pravo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 já taky né jooo aby si mohl válet svoje varlata v písku za moje v potu tváře vydřené peníze chápu to správně, že ho do nich radši kopneš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 kecy kecy to jenom masírka co je v klubu je pro všechny No aby jsme tě nevzali za slovo co za slovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 já taky né jooo aby si mohl válet svoje varlata v písku za moje v potu tváře vydřené peníze chápu to správně, že ho do nich radši kopneš? správně nakopat celej pytel ..brambor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 No aby jsme tě nevzali za slovo to nehrozí drzím se zásady jeden stačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Já mu ještě nic neposlal já už taky ne jsem v klubu s Mišulou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 No aby jsme tě nevzali za slovo to nehrozí drzím se zásady jeden stačí nesmysl jeden nikdy nestačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 nesmysl jeden nikdy nestačí tfuj je su romantická duše tohle na mě neplatí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 No aby jsme tě nevzali za slovo to nehrozí drzím se zásady jeden stačí Tak nemáš slibovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Tak nemáš slibovat já nic neslibuju jen konstatuji že OC je pro mě pasééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 nesmysl jeden nikdy nestačí tfuj je su romantická duše tohle na mě neplatí odříkaného největší krajíc......říkala moje babička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 odříkaného největší krajíc......říkala moje babička já si nic odříkávat nemusím... dělám to co chci a s láskou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Ty neděláš nic a proto na to máš bratra, vykořisťovateli jeden a ani nejezdi na pokec smer MB Co vitto děláš zítra kolem sedmé?? nechceš vidět své ovečky, které Tě sponzorují ja uz do ty bolky jezdim jen do jednoho hnusnyho baraku kde me jen trapi ta cesta praha-mb me uz taaaaaaak neba ovecky ovecky, jeste by ste me sezrali ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 no ono se těch dealerů najde povícero vidite? a ja ze pry vas okradam - to vsechno bratr )) kecy kecy to jenom masírka vole mych 100kg sem davat nemusis )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 nesezrali, si přeci nebudeme kazit chuť Vitto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 no ono se těch dealerů najde povícero vidite? a ja ze pry vas okradam - to vsechno bratr )) kecy kecy to jenom masírka vole mych 100kg sem davat nemusis )) tady je máte bratry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 tady je máte bratry jo, vypadaj na to že mají společné otce sry, ale nedalo mi to Matka jista otec nejisty Fakt se omlouvám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 ano ano ten v pozadi je seda eminence OC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 tady je máte bratry jo, vypadaj na to že mají společné otce sry, ale nedalo mi to Matka jista otec nejisty Fakt se omlouvám kulantneji receno : moc podobni si nejsme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky