Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Lepší dejchat než přijít o řidičák tak to souhlas ale kdybych to takhle delal pri odjezdu z posledni besidky tak jsem tak asi jeste do dnes ty jo ...tak tam nejedu tak premlouvat te nebudem to zase bude kocovina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Je to tam takovy narocnejsi,to je fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 to zase bude kocovina zas tak strasny to tam neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Je to tam takovy narocnejsi,to je fakt To jo..Je to tam narocnejsi na zavazadlovej prostor a nosnost auta,aby se ti tam vesla lavicka a mozna i neco vic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Je to tam takovy narocnejsi,to je fakt To jo..Je to tam narocnejsi na zavazadlovej prostor a nosnost auta,aby se ti tam vesla lavicka a mozna i neco vic.. si prej bere vozejk za auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Je to tam takovy narocnejsi,to je fakt To jo..Je to tam narocnejsi na zavazadlovej prostor a nosnost auta,aby se ti tam vesla lavicka a mozna i neco vic.. si prej bere vozejk za auto To jo,brzdenej dvounapravak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 To jo,brzdenej dvounapravak.. to minimalne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Je to tam takovy narocnejsi,to je fakt To jo..Je to tam narocnejsi na zavazadlovej prostor a nosnost auta,aby se ti tam vesla lavicka a mozna i neco vic.. si prej bere vozejk za auto Kdo ...já? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Je to tam takovy narocnejsi,to je fakt To jo..Je to tam narocnejsi na zavazadlovej prostor a nosnost auta,aby se ti tam vesla lavicka a mozna i neco vic.. si prej bere vozejk za auto Kdo ...já? Neeeeee,sukmajstr.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Zdar jak sviňa alkoholycy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Zdar jak sviňa alkoholycy Kdo je tady u tebe alkoholik??? jsme se balvili jenom o jednom vozejku chlastu a ty naděláš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Zdar jak sviňa alkoholycy Kdo je tady u tebe alkoholik??? jsme se balvili jenom o jednom vozejku chlastu a ty naděláš To já jen tak, v sobotu jsem byl v jedné brněnské restauraci a slečna nějak nestíhala nápor zákazníků a když jsem na každej škopek čekal 10 minut, taxem požádal slečnu, zda-li by mi ty škopky mohla nosi po dvou. A kolega doktor hnedle hlásí: "...pááán je alkoholik..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Zdar jak sviňa alkoholycy Kdo je tady u tebe alkoholik??? jsme se balvili jenom o jednom vozejku chlastu a ty naděláš To já jen tak, v sobotu jsem byl v jedné brněnské restauraci a slečna nějak nestíhala nápor zákazníků a když jsem na každej škopek čekal 10 minut, taxem požádal slečnu, zda-li by mi ty škopky mohla nosi po dvou. A kolega doktor hnedle hlásí: "...pááán je alkoholik..." :smich: Co na to slečna ...nosila po dvou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 no tady je zase veselo jak se mluvi o chlastu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 :smich: Co na to slečna ...nosila po dvou? Jasně, zcela ochotně a bez odmlouvání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 no tady je zase veselo jak se mluvi o chlastu Tak není tajností že chlast a ženy jsou v hospodě vděčné téma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 no tady je zase veselo jak se mluvi o chlastu Ahoj Jirko, mě spíš udivuje, že Tebe to překvapuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 no tady je zase veselo jak se mluvi o chlastu Tak není tajností že chlast a ženy jsou v hospodě vděčné téma No tak samozřejmě, včera jsem si dal tři dvanáctky a lehl jsem si na koleje, jenže já blb až za výhybku a ten vlak jel na vedlejší kolej, hajzl...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Ahoj Jirko, mě spíš udivuje, že Tebe to překvapuje... me to neprekvapuje...tady uz je to normalka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 me to neprekvapuje...tady uz je to normalka Tak to jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Tady mám dokumentační foto ze včerejšího pokusu... ...zase to nevyšlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Tady mám dokumentační foto ze včerejšího pokusu... ...zase to nevyšlo... Tý jo To je ten motor jak si mi řikal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Tady mám dokumentační foto ze včerejšího pokusu... ...zase to nevyšlo... Ty si vul spidi.. :smich:...A zdravim Te.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Tý jo To je ten motor jak si mi řikal? Jj, to je on... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 No ...tak to je dobrá fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky