Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor
:p tady je máte bratry   lol  :smich:

jo, vypadaj na to že mají společné otce lol sry, ale nedalo mi to :smich: Matka jista otec nejisty :smich::smich::smich::smich: Fakt se omlouvám :smich::smich::smich::smich::smich:

ty si jelito :doh:smich::smich:

ovecky ovecky, jeste by ste me sezrali :))

Nesežrali, bys byl tuhej lol

ty si jelito :doh:smich::smich:

to sem ani o sobě nevěděla :smich: jelito má vlasy?? lol:smich::smich:

• Autor
ano ano ten v pozadi je seda eminence OC

to je spíš šedej eminem :smich:

kulantneji receno : moc podobni si nejsme lol

TO jako ne no :o

kulantneji receno : moc podobni si nejsme lol

:palec2: yes

• Autor
ty si jelito  :doh  :smich:  :smich:

to sem ani o sobě nevěděla :smich: jelito má vlasy?? lol:smich::smich:

v tvým případě je udělena vyjímka lol:smich: ........no taktu je v tobě jako v prd--i medu :smich::smich:

koukam ze veselohra stale pokracuje

v tvým případě je udělena vyjímka lol:smich: ........no taktu je v tobě jako v prd--i medu :smich::smich:

že já mám samý vyjímky - kua to se někdo umí narodit :smich::smich:

• Autor
koukam ze veselohra stale pokracuje

jojo a přitvrduje se :smich:lol:smich:

jojo a přitvrduje se :smich:lol:smich:

:unsure: Kde? :smich::smich::smich::smich:

ete mi tu ale chybi kikina :( jo s tim byla prdel :smich: ten me uměl vytačet :smich:

• Autor
v tvým případě je udělena vyjímka lol  :smich: ........no taktu je v tobě jako v prd--i medu :smich:  :smich:

že já mám samý vyjímky - kua to se někdo umí narodit :smich::smich:

né ty ses nenarodila ,tebe si musel někdo vymyslet,jinak to není možný :smich::smich::smich:

né ty ses nenarodila ,tebe si musel někdo vymyslet,jinak to není možný :smich::smich::smich:

já jsem jen přelud :smich: já vlastně ani nedýchám, nežiju - jsem jen ve vašich myšlenkách :smich::smich::smich: I to je možný :smich::smich:

• Autor
ete mi tu ale chybi kikina :( jo s tim byla prdel :smich: ten me uměl vytačet :smich:

ani mi ho nevzpomínej šmejda :angry::angry:

• Autor
né ty ses nenarodila ,tebe si musel někdo vymyslet,jinak to není možný  :smich:  :smich:  :smich:

já jsem jen přelud :smich: já vlastně ani nedýchám, nežiju - jsem jen ve vašich myšlenkách :smich::smich::smich: I to je možný :smich::smich:

no i étericky to stojí za to....hoto vá Sirael :smich:

ani mi ho nevzpomínej šmejda :angry::angry:

ale no tak :( stary časy byly fajn... to uznej ;)-_- lide se hold meni, starnou a jinak uvazuji ;)

né ty ses nenarodila ,tebe si musel někdo vymyslet,jinak to není možný  :smich:  :smich:  :smich:

v tom pripade nevim co sem komu udelal

• Autor

se nemodlíš,v tom to asi bude :smich:

no i étericky to stojí za to....hoto vá Sirael :smich:

:smich::smich::smich: no su zvědavá Jiříku jak skončí náš závod :smich: Sirael versus Sejda - by sme měli vypsat kurzy na nás dva :smich::smich:

trpaslici rostou z deste voeeeee lol

ale no tak, zas tak strasný to není :smich::smich::smich::smich: vždy to může být ještě horší lol:p

• Autor
ani mi ho nevzpomínej šmejda  :angry:  :angry:

ale no tak :( stary časy byly fajn... to uznej ;)-_- lide se hold meni, starnou a jinak uvazuji ;)

jo časy byly dobrý,to jo ale dluží mi peníze hajzl ani se neozve :angry:kol119kol114

• Autor

ale no tak, zas tak strasný to není :smich::smich::smich::smich: vždy to může být ještě horší lol:p

nestraš :o

nestraš :o

se neboj :smich: já nekoušu lol

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.