Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
:p tady je máte bratry   lol  :smich:

jo, vypadaj na to že mají společné otce lol sry, ale nedalo mi to :smich: Matka jista otec nejisty :smich::smich::smich::smich: Fakt se omlouvám :smich::smich::smich::smich::smich:

ty si jelito :doh:smich::smich:

Vloženo
ty si jelito  :doh  :smich:  :smich:

to sem ani o sobě nevěděla :smich: jelito má vlasy?? lol:smich::smich:

v tvým případě je udělena vyjímka lol:smich: ........no taktu je v tobě jako v prd--i medu :smich::smich:

Vloženo
v tvým případě je udělena vyjímka lol  :smich: ........no taktu je v tobě jako v prd--i medu :smich:  :smich:

že já mám samý vyjímky - kua to se někdo umí narodit :smich::smich:

né ty ses nenarodila ,tebe si musel někdo vymyslet,jinak to není možný :smich::smich::smich:

Vloženo
né ty ses nenarodila ,tebe si musel někdo vymyslet,jinak to není možný :smich::smich::smich:

já jsem jen přelud :smich: já vlastně ani nedýchám, nežiju - jsem jen ve vašich myšlenkách :smich::smich::smich: I to je možný :smich::smich:

Vloženo
né ty ses nenarodila ,tebe si musel někdo vymyslet,jinak to není možný  :smich:  :smich:  :smich:

já jsem jen přelud :smich: já vlastně ani nedýchám, nežiju - jsem jen ve vašich myšlenkách :smich::smich::smich: I to je možný :smich::smich:

no i étericky to stojí za to....hoto vá Sirael :smich:

Vloženo
né ty ses nenarodila ,tebe si musel někdo vymyslet,jinak to není možný  :smich:  :smich:  :smich:

v tom pripade nevim co sem komu udelal

Vloženo

se nemodlíš,v tom to asi bude :smich:

Vloženo
no i étericky to stojí za to....hoto vá Sirael :smich:

:smich::smich::smich: no su zvědavá Jiříku jak skončí náš závod :smich: Sirael versus Sejda - by sme měli vypsat kurzy na nás dva :smich::smich:

Vloženo

trpaslici rostou z deste voeeeee lol

Vloženo
ani mi ho nevzpomínej šmejda  :angry:  :angry:

ale no tak :( stary časy byly fajn... to uznej ;)-_- lide se hold meni, starnou a jinak uvazuji ;)

jo časy byly dobrý,to jo ale dluží mi peníze hajzl ani se neozve :angry:kol119kol114

Vloženo

ale no tak, zas tak strasný to není :smich::smich::smich::smich: vždy to může být ještě horší lol:p

nestraš :o

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...