Martyp Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 ted budu davat xenunek pres vikend Aaaaaaa,panacek si taky hraje..To aby si ale parkoval cumakem primo do zdi a ne jen ke zdi.. No to jako v Čechách bohužel jo Notabene na Kladne vid.. Uz mas garaz jo?A od kdy,od ty doby co mas vepredu cernej naraznik? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Zdar jak sviňa pánové,tak jsem měl zase dneska v 7 super budíček.Čistili u nás ulice a já zapomněl před domem Corsu.No a než jsem seběhl dolů,už byla na Avii.To už se mi stalo podruhý,bych se z toho pos... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Zdar jak sviňa pánové,tak jsem měl zase dneska v 7 super budíček.Čistili u nás ulice a já zapomněl před domem Corsu.No a než jsem seběhl dolů,už byla na Avii.To už se mi stalo podruhý,bych se z toho pos... Ale zase ti aspoň neúčtovali parkování na parkovišti . Jinak zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Zdar jak sviňa pánové,tak jsem měl zase dneska v 7 super budíček.Čistili u nás ulice a já zapomněl před domem Corsu.No a než jsem seběhl dolů,už byla na Avii.To už se mi stalo podruhý,bych se z toho pos... Ale zase ti aspoň neúčtovali parkování na parkovišti . Jinak zdar naštěstí se dali ukecat.A nejlepší bylo,když se mě ptal-"Nenakládali jsme vám tu minule Octávku?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Garaz mame asi tak od roku 1985 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Zdar jak sviňa pánové,tak jsem měl zase dneska v 7 super budíček.Čistili u nás ulice a já zapomněl před domem Corsu.No a než jsem seběhl dolů,už byla na Avii.To už se mi stalo podruhý,bych se z toho pos... Ale zase ti aspoň neúčtovali parkování na parkovišti . Jinak zdar naštěstí se dali ukecat.A nejlepší bylo,když se mě ptal-"Nenakládali jsme vám tu minule Octávku?" Ukecat = věrnostní sleva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Zdar jak sviňa pánové,tak jsem měl zase dneska v 7 super budíček.Čistili u nás ulice a já zapomněl před domem Corsu.No a než jsem seběhl dolů,už byla na Avii.To už se mi stalo podruhý,bych se z toho pos... Ale zase ti aspoň neúčtovali parkování na parkovišti . Jinak zdar naštěstí se dali ukecat.A nejlepší bylo,když se mě ptal-"Nenakládali jsme vám tu minule Octávku?" No vidis,tak to uz ses u nich skoro stalej a vazenej "klient".. Taky zdravim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Garaz mame asi tak od roku 1985 Tak proč sis nechal vzít nárazník?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Garaz mame asi tak od roku 1985 To tam mas ten naraznik uz tak dlouho jo?Ja myslel ale ten z ORS a ne ze 120ky.. :smich: I kdyz ten je taky cernej,co? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 jooo tak to ja jsem uz pekne dlouho nic na aute nedelal :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Zdar jak sviňa pánové,tak jsem měl zase dneska v 7 super budíček.Čistili u nás ulice a já zapomněl před domem Corsu.No a než jsem seběhl dolů,už byla na Avii.To už se mi stalo podruhý,bych se z toho pos... Ale zase ti aspoň neúčtovali parkování na parkovišti . Jinak zdar naštěstí se dali ukecat.A nejlepší bylo,když se mě ptal-"Nenakládali jsme vám tu minule Octávku?" Ukecat = věrnostní sleva? hmmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 hmmm mas dobry ze jsi to nemel za 800 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Driv jsme meli 105S 80´ a ta mela jeste ten hezkej chromovanej a ten byl na tom aute jeste do ted aporad v super stavu. Naraznik jsem si nechal ukrat,protoze jsem panelakovej picus a byl jsem linej dat auto do garaze,tak jsem ho nechal venku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 ted budu davat xenunek pres vikend I s náklonama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Bez. Kdyz mas v hlave mozek,tak je to zbytecnost. A jeste mozna je to potreba na TK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Bez. Kdyz mas v hlave mozek,tak je to zbytecnost. A jeste mozna je to potreba na TK S mozkem bych je tam teda právě dal nebo to budeš mít předělaný na ruční sklápění? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Chci to na ruco. Vidim kam svitim a sam to nesnasim,kdyz me nekdo oslnuje,jsem na to alergickej,takze se sakra hlidam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Chci to na ruco. Vidim kam svitim a sam to nesnasim,kdyz me nekdo oslnuje,jsem na to alergickej,takze se sakra hlidam. Dobře no, ale jestli ti to bude dělat Martin tak tě stejně nepochválí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Ta regulace je tam kvuli tomu,aby to nekoho neoslnovalo,kdyz s tim pojede nekdo debilni,kdo si to neumi dat dolu. Ja si to dolu dat umim,takze pak kdyz pojedes proti mne,tak ti bude jedno,jestli mi to stahla regulace,nebo kolecko. Je mi jasny,ze to tady zase nebude pulce lidi po srsti,ale uprimne receno je mi to uplne jedno. Budu to mit tak,jak to chci ja a kdyz to nebude nikoho oslnovat,muze to bejt kazdymu vis kde? Bohuzel nemam zase dalsich 5 litru,nebo koli na regulaci a hlavne mi to prijde zbytecny,kdyz ji dokazu nahradit vlastnima ocima a rukama tak,ze si to jako spravnej ridic stahnu sam dolu,aby se kvuli me nikdo nezabil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Hele a jen tak mimo..Jde to na tu mechaniku napojit?Ja vim,ze to jde u Fabky,tam cvaknes svetla a jedes...A u Octy to taky jde jo?No sem zvedavej,jak nam na besidce predvedes,jak to pekne sklapis.... lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Je tu pátek,jde se chlastat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 hospoda Rajhrad, kdo dojede ??? Prespani zajisteno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 Ty woe, to byl zas fotbal. Velebnosti jdu blejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 Ty woe, to byl zas fotbal. Velebnosti jdu blejt Taky,taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 To ja pujdu blejt tak leda z chlastu.. :p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky