jirka3 Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 To ja pujdu blejt tak leda z chlastu.. :p Zase? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 To ja pujdu blejt tak leda z chlastu.. :p Zase? Nastesti to nebylo tak vazny.. ALe neco sem popil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Cest mladeznici ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Cest mladeznici ! Nazdááár chlape,jak je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 To ja pujdu blejt tak leda z chlastu.. :p Zase? Nastesti to nebylo tak vazny.. ALe neco sem popil.. Já jsem si dal včera pauzu,něco jsem popil v pátek a včera to moc nešlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Cest mladeznici ! Nazdááár chlape,jak je? V ramci moznosti dobre, ale sem nachcipanej jak svine, takze to stoji pekne za hovno :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Cest mladeznici ! Nazdááár chlape,jak je? V ramci moznosti dobre, ale sem nachcipanej jak svine, takze to stoji pekne za hovno :D Tak to věřím.Musíš toho bacila něčím vypálit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 No jo na tom sem pracoval ve ctvrtek a patek ale nejak to nezabralo tak ted zkousim variantu B ... postel a caj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 No jo na tom sem pracoval ve ctvrtek a patek ale nejak to nezabralo tak ted zkousim variantu B ... postel a caj ale že se drží sviňák No a co varianta C?-nějaká kamarádka a hra na doktora? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 No jo na tom sem pracoval ve ctvrtek a patek ale nejak to nezabralo tak ted zkousim variantu B ... postel a caj ale že se drží sviňák No a co varianta C?-nějaká kamarádka a hra na doktora? No taky reseni, ale popravde receno je mi tak, ze bych nemel chut ani na ... nevim zadna me ted nenapada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 No jo na tom sem pracoval ve ctvrtek a patek ale nejak to nezabralo tak ted zkousim variantu B ... postel a caj ale že se drží sviňák No a co varianta C?-nějaká kamarádka a hra na doktora? No taky reseni, ale popravde receno je mi tak, ze bych nemel chut ani na ... nevim zadna me ted nenapada Tak to budeš muset zůstat u toho čaje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 No jo na tom sem pracoval ve ctvrtek a patek ale nejak to nezabralo tak ted zkousim variantu B ... postel a caj ale že se drží sviňák No a co varianta C?-nějaká kamarádka a hra na doktora? No taky reseni, ale popravde receno je mi tak, ze bych nemel chut ani na ... nevim zadna me ted nenapada Tak to budeš muset zůstat u toho čaje Aspon ze je F1 a mam na co cumet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Brý večer,nikde nikdo?Tak se mi zase podařilo trošičku se poopít.Měl jsem odpoledne zápas a trošičku jsme slavili vítězství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 dobre rano... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Cus motoristi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Ahoj Kuci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Brý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Jsme se dlouho neslyseli co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Ahoj všichni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 brý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 samej pozdrav...ale ze bych se docetla nejake novinky to tedy nevidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 samej pozdrav...ale ze bych se docetla nejake novinky to tedy nevidim Tak u mě žádný novinky,ráno jsem se probudil a všechno bylo při starým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Cauves vsi po me prichozi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 samej pozdrav...ale ze bych se docetla nejake novinky to tedy nevidim samé starosti a žádné radosti nebo je to naopak ja už nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky