BadyS Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 emos měl nejaké stříbrné, jinak ee, ja nemět O.K. Ještě bych potřeboval, přední blatník a přední dveře, ale teď si nemůžu z hlavy vybavit, kterou stranu... hele ja si dal tady do bazu inzoš co chcu a ozval se radekvv a vše sehnal i v barvě akorát česká pípa-lípa Já chci černý stropní madla kup černou matovku a za 90,- máš stejný výsledek To neni vono no hele jak často se za ty madla držíš, případně jak na ně často čumíš? prostě budou černé, budou ladit, tím to hasne a pak ti zbyde i na čep ty ve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Asi si striknu loketku spis bacha aby sis nestriknul do trenek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Frčíte se někdo mrknout v pátek do tý Mimoně? já a asi s Peťou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Ahoj mladeznici ! cau sokoliku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Asi si striknu loketku na tu bych se vysral, jelikož je na očích a může se to časem ošoupat od oblečení apod...navíc ji tu novou koupíš za 2,5 klacku a starou prodáš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Ahoj mladeznici ! zdar na Liberecko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Asi si striknu loketku spis bacha aby sis nestriknul do trenek on stříká do kuchařky v kantýně lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Frčíte se někdo mrknout v pátek do tý Mimoně? já a asi s Peťou I jaaaa !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Ahoj mladeznici ! cau sokoliku! Sam si ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Ahoj mladeznici ! zdar na Liberecko Ty si hnup ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 on stříká do kuchařky v kantýně lol do receptu jo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Ahoj mladeznici ! cau sokoliku! Sam si ! nedelam nic! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 on stříká do kuchařky v kantýně do receptu jo?? No a ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Ahoj mladeznici ! zdar na Liberecko Ty si hnup ! no konecne si rek neco rozumnyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Je fakt, že MartinRS to takhle občas řeší Možná jo... nebo je budu muset najit To je řeč, už abys ale začal hledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Frčíte se někdo mrknout v pátek do tý Mimoně? já a asi s Peťou I jaaaa !!! a jáááá né Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Je fakt, že MartinRS to takhle občas řeší Možná jo... nebo je budu muset najit To je řeč, už abys ale začal hledat zrovna vcera jsem hledal komfortku, klice se spinackou, jednotky do dveri atd...a zajimavy ze to jsem nasel naprosto bez problemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Ahoj mladeznici ! zdar na Liberecko Ty si hnup ! dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 on stříká do kuchařky v kantýně do receptu jo?? No a ? pak se mu lepí huba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Frčíte se někdo mrknout v pátek do tý Mimoně? já a asi s Peťou I jaaaa !!! a jáááá né I jaaaaa neee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 pak se mu lepí huba a ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Ahoj mladeznici ! zdar na Liberecko Ty si hnup ! no konecne si rek neco rozumnyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Frčíte se někdo mrknout v pátek do tý Mimoně? já a asi s Peťou I jaaaa !!! a jáááá né I jaaaaa neee Tim by ses nemel chlubit !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Je fakt, že MartinRS to takhle občas řeší Možná jo... nebo je budu muset najit To je řeč, už abys ale začal hledat zrovna vcera jsem hledal komfortku, klice se spinackou, jednotky do dveri atd...a zajimavy ze to jsem nasel naprosto bez problemu sis uklízel pokojíček? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Ahoj mladeznici ! zdar na Liberecko Ty si hnup ! no konecne si rek neco rozumnyho šmejdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky