Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Frčíte se někdo mrknout v pátek do tý Mimoně?

já a asi s Peťou

I jaaaa !!! ;)

Super,Corrida zase vyhraje :palec2:

Tak nej barva to je jasny !!! :palec2:

si piš že nej :palec2:

Vloženo
Neboj, musíš být přeci statečný kluk

to ja jsem ale pri predstave ze mas v pokoji medvidka s komfortni jednotkou si o tobe zacinam myslet ze jsi blazen

Vloženo
Neboj, musíš být přeci statečný kluk

to ja jsem ale pri predstave ze mas v pokoji medvidka s komfortni jednotkou si o tobe zacinam myslet ze jsi blazen

Já nemám ani jedno, Jiříku ;) . Komfortní jednotku mám v autě a s medvídkem už si nehraju ;)

Vloženo
Já nemám ani jedno, Jiříku ;) . Komfortní jednotku mám v autě a s medvídkem už si nehraju ;)

podle toho co pises to tak vubec nevypada lollol

to jen, že tě znám tak tipuju co bys tam mohl mít

Vloženo

vsichni moc dobre vime jak to je...tak se tady nevykrucuj...tak mas doma medvidky v tvem veku je to obdivuhodne lollol

Vloženo

vsichni moc dobre vime jak to je...tak se tady nevykrucuj...tak mas doma medvidky v tvem veku je to obdivuhodne lollol

no jestli obdivuhodné to teda nevím, myslím, že si chtěl napsat překvapující lollol

Vloženo
no jestli obdivuhodné to teda nevím, myslím, že si chtěl napsat překvapující lollol

nene jestli ze jsem napsal obdivuhodne tak jsem urcite chtel napsat obdivuhodne... :help::help:

Vloženo

nene jestli ze jsem napsal obdivuhodne tak jsem urcite chtel napsat obdivuhodne... :help::help:

tak to pardooon :worthy:worthy V tom případě mě můžeš obdivovat i nadále lollol

Vloženo

no to ja budu ale snad nevadi ze si pritom budu klepat na celo a rikat si boze to je vůůůůl lollol

Vloženo

no to ja budu ale snad nevadi ze si pritom budu klepat na celo a rikat si boze to je vůůůůl lollol

to je vůůůůl ten Jiříček lollollol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...