jirka3 Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 vždyť by si musela "hrát" min. 2x za hodinu celej den No to sem ji rikal taky, prej to je proste jeden za druhym. Lehne si k uceni a .... a nechce u toho uceni tak nejak jako treba radit jojo,v učení jsem dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 vždyť by si musela "hrát" min. 2x za hodinu celej den No to sem ji rikal taky, prej to je proste jeden za druhym. Lehne si k uceni a .... a nechce u toho uceni tak nejak jako treba radit jojo,v učení jsem dobrej A nehlede na to jako je to pekna rostenka ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 vždyť by si musela "hrát" min. 2x za hodinu celej den No to sem ji rikal taky, prej to je proste jeden za druhym. Lehne si k uceni a .... a nechce u toho uceni tak nejak jako treba radit jojo,v učení jsem dobrej A nehlede na to jako je to pekna rostenka ... Foto by nebylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Voe to se clovek dozvida veci,co ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 By me zabila ... sem slibil, ze je jen pro me. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 vždyť by si musela "hrát" min. 2x za hodinu celej den No to sem ji rikal taky, prej to je proste jeden za druhym. Lehne si k uceni a .... a nechce u toho uceni tak nejak jako treba radit jojo,v učení jsem dobrej A nehlede na to jako je to pekna rostenka ... Foto by nebylo? vy jste hrozny nadrbla,kazdej tady porad chce akorat videt fotky KOZY VEN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 By me zabila ... sem slibil, ze je jen pro me. Ale hale,to si nedelej starosti,to jsem slibil ja taky a jak vam to udelalo radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Ukaž kozy,ukaž kozy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 By me zabila ... sem slibil, ze je jen pro me. Neboj,mi to na tebe nepovíme,fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 By me zabila ... sem slibil, ze je jen pro me. Neboj,mi to na tebe nepovíme,fakt Ve my by jsme tu slibili pul mega v neoznacenejch kvuli jedny fotce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 By me zabila ... sem slibil, ze je jen pro me. Neboj,mi to na tebe nepovíme,fakt Ve my by jsme tu slibili pul mega v neoznacenejch kvuli jedny fotce Se chcem jenom juknout,holku která se dělá 50x denně nevidíš každej den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 (editace) By me zabila ... sem slibil, ze je jen pro me. Neboj,mi to na tebe nepovíme,fakt Ve my by jsme tu slibili pul mega v neoznacenejch kvuli jedny fotce Se chcem jenom juknout,holku která se dělá 50x denně nevidíš každej den A to je taky fakt Editováno: 12. Září 2007, autor: kocht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Důvod proč se jezdi do chomutova, btw já jedu v neděli Auuuuuuuuuuuu... ze bych jel taky do chomutova.. ? Mi brutalne pripomina moji bejvalou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Důvod proč se jezdi do chomutova, btw já jedu v neděli Auuuuuuuuuuuu... ze bych jel taky do chomutova.. ? Mi brutalne pripomina moji bejvalou.. Jeste rekni ze byla taky z Chomutova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 není nad studentky a koleje tam je život Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 není nad studentky a koleje tam je život Doprdele a ja myslel, ze zivot je tam kde je Mattoni ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 není nad studentky a koleje tam je život Doprdele a ja myslel, ze zivot je tam kde je Mattoni ! Ty si tu kamarádku pěkně zamluvil.Ale já nezapomínám KDE JE FOTKA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 není nad studentky a koleje tam je život Doprdele a ja myslel, ze zivot je tam kde je Mattoni ! až dojde mattoni přesouvá se na kolej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 není nad studentky a koleje tam je život Doprdele a ja myslel, ze zivot je tam kde je Mattoni ! až dojde mattoni přesouvá se na kolej Jojo,Mattoni už není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Tak jedem ... Cechy do TOHO !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Cechy do toho a je hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 To kazdopadne !!! Docela se na to i dalo koukat pro zmenu kombinacni hra a ne nakopavani micu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Ale ti fotbalisti jsou hrozny herecky,to mam vzdycky dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Brý ráno,právě jsem se vrátil z fotbalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 koukám,že ráno ještě není na místě,takže brou noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky