MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Nedokážu si to tady bez těch narážek ani představit. Čím víc se tady pije, tím víc se mluví. Jablonej je pěkné město!!! no byl jsem v Jablonci asi 3x ale tak jo jsou i horsi mesta Ty si sem trefil jo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Nedokážu si to tady bez těch narážek ani představit. Čím víc se tady pije, tím víc se mluví. Jablonej je pěkné město!!! no byl jsem v Jablonci asi 3x ale tak jo jsou i horsi mesta Já tam za poslední dobu často nejsem, ale bývávali časi 4x do roka. To víš, dětská léta, prázdniny, lyžování. Prostě už není tolik času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Hele necpi se k nam do Jablonce Tady Te nikdo nechce !!! ty voe ty si tam starosta?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Nedokážu si to tady bez těch narážek ani představit. Čím víc se tady pije, tím víc se mluví. Jablonej je pěkné město!!! no byl jsem v Jablonci asi 3x ale tak jo jsou i horsi mesta raději odcházím, tady to vypadá na bitku Jablonce a Liberce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Nechtěl jsem to říkat, ale ono to vlastně vystihuje i ta tramvajová linka. Kdo by taky stavěl tramvajovou trať z města do města, že? Na to jsou vlaky. Ale fakt je, že jsou to obě hezká města. Znám to tam. V Jablonci mám 3 sestřenice!!! Nekecej ... jak stary ? Mlady ? Od 24 do asi tak kolem 30. 2 jsou už vdané a ta 24 letá je zatím svobodná. no tak to asi zitra jedu na sever Stav se, určitě ti rády uvaří kafčo. A nez se kafco uvari...tak to muzes udelat jako Vasa..Padnout na ni..Podivej se na to,jeste z toho neslezl..Uz tu neni dost dlouho.. :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Hele necpi se k nam do Jablonce Tady Te nikdo nechce !!! ty voe ty si tam starosta?? Skoro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Stav se, určitě ti rády uvaří kafčo. hele ale to uz je nabidka...tak nejakej kontakt a muzu vyrazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Nedokážu si to tady bez těch narážek ani představit. Čím víc se tady pije, tím víc se mluví. Jablonej je pěkné město!!! no byl jsem v Jablonci asi 3x ale tak jo jsou i horsi mesta raději odcházím, tady to vypadá na bitku Jablonce a Liberce Nikam nechod ... tady z Liberce nikdo neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Ze jsou vdany,nikomu nevadi..Nas manzele nezajimaji.. OK cestou te vyzvednu Ta nejmladší někde v Jablonci dělá v nějaké hospůdce, ale absolutně si nemůžu vybavit v jaké. Ale zjistím to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Ty si sem trefil jo ? sice se musel ptat ale nakonec jos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Stav se, určitě ti rády uvaří kafčo. hele ale to uz je nabidka...tak nejakej kontakt a muzu vyrazit Tak me dej vcas vedet,nez pojedes.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Ze jsou vdany,nikomu nevadi..Nas manzele nezajimaji.. OK cestou te vyzvednu Ta nejmladší někde v Jablonci dělá v nějaké hospůdce, ale absolutně si nemůžu vybavit v jaké. Ale zjistím to. No nekecej Tak to je dost velka sance, ze ji znam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Ze jsou vdany,nikomu nevadi..Nas manzele nezajimaji.. OK cestou te vyzvednu Ta nejmladší někde v Jablonci dělá v nějaké hospůdce, ale absolutně si nemůžu vybavit v jaké. Ale zjistím to. tak zjistuj ale rychle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Stav se, určitě ti rády uvaří kafčo. hele ale to uz je nabidka...tak nejakej kontakt a muzu vyrazit Tak me dej vcas vedet,nez pojedes.. neboj to mame pod kontrolou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Stav se, určitě ti rády uvaří kafčo. hele ale to uz je nabidka...tak nejakej kontakt a muzu vyrazit Seženu adresu ty hospůdky a dám ti vědět. Třeba by ti hodila nějakou rezervačku na stůl!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Ze jsou vdany,nikomu nevadi..Nas manzele nezajimaji.. OK cestou te vyzvednu Ta nejmladší někde v Jablonci dělá v nějaké hospůdce, ale absolutně si nemůžu vybavit v jaké. Ale zjistím to. A kdyby se ti to nezadarilo,predej kontakt a my uz si ji najdeme.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Hele necpi se k nam do Jablonce Tady Te nikdo nechce !!! ty voe ty si tam starosta?? Skoro tak toho jsem se bal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Stav se, určitě ti rády uvaří kafčo. hele ale to uz je nabidka...tak nejakej kontakt a muzu vyrazit Seženu adresu ty hospůdky a dám ti vědět. Třeba by ti hodila nějakou rezervačku na stůl!!! No to sem zvedavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Tak momentalne nestiham tu komunilaci, v tejdnu to bude to pichani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Tady se rozjel peknej SPAM FEST ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Tak momentalne nestiham tu komunilaci, v tejdnu to bude to pichani Tak to je nahovno kdyz uz nestihas ani jedno z toho !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 No,na chvilku jsem odešel a koukám,že téma se znovu přesunulo na kozy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Právě jsem odeslal do Jablonce smsku, tak uvidím, co odepíše. Snad nespí po odpolední. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Tady se rozjel peknej SPAM FEST ! a ty vedes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Právě jsem odeslal do Jablonce smsku, tak uvidím, co odepíše. Snad nespí po odpolední. Tak parada ... rovnou nam sem na ni muzes dat jeji tel cislo Kdyz uz mas ten telefon v ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky