jirka3 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Co si budem povídat,taky bych vyrazil na drink a vecer muzeme na Smržovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Co si budem povídat,taky bych vyrazil na drink a vecer muzeme na Smržovku Ajajajajj ... a tam budem chrapat u Garnyho na chalupe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 No kdybys cetl co sem predtim o ni psal tak bys vedel tak je jasny ze svuj typ mam...a jeslti to je opravdu ona tak to bych tam asi zajel na kavu Tak co, vyšel ti typ??? u Michala na 100% a u tebe jsem nevedel mezi dvema...tak ze temer stopro uspech...mate je pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 a kua dve nejhezci holky...tak JEDEM!!! Tak tam bych jel. Tam bych měl i kam složit hlavu!!! no tak hosi me se zda ze se tady rysuje nejaka akce?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Ze bych do Modre zahrady zasel na obidek ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Se tu rýsuje nějaká vožírací párty,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Ajajajajj ... a tam budem chrapat u Garnyho na chalupe no vyborne...jen tak dal a nebude to mit chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 No kdybys cetl co sem predtim o ni psal tak bys vedel tak je jasny ze svuj typ mam...a jeslti to je opravdu ona tak to bych tam asi zajel na kavu Tak co, vyšel ti typ??? u Michala na 100% a u tebe jsem nevedel mezi dvema...tak ze temer stopro uspech...mate je pekny Tak to si ještě představ její 2 ségry!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Ze bych do Modre zahrady zasel na obidek ? nemas cas ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 a kua dve nejhezci holky...tak JEDEM!!! Tak tam bych jel. Tam bych měl i kam složit hlavu!!! no tak hosi me se zda ze se tady rysuje nejaka akce?? koukám,žes byl rychlejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 a kua dve nejhezci holky...tak JEDEM!!! Tak tam bych jel. Tam bych měl i kam složit hlavu!!! no tak hosi me se zda ze se tady rysuje nejaka akce?? Taky to tak vidím!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Tak to si ještě představ její 2 ségry!!! no to po me radsi nechtej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Ze bych do Modre zahrady zasel na obidek ? Hele brzdi,musíš jít leštit,takže na obídek zapomeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Ze bych do Modre zahrady zasel na obidek ? nemas cas ne No vidíš, že to v tom Jablonci tak hrozné není. Právě naopak!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Taky to tak vidím!!! nooo ale to se musi nejak domluvit kdyz uz je to takhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Tak to si ještě představ její 2 ségry!!! no to po me radsi nechtej Sou stejne pekny jako ta nejmladsi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Tak to si ještě představ její 2 ségry!!! no to po me radsi nechtej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 No vidíš, že to v tom Jablonci tak hrozné není. Právě naopak!!! ale ja nikdy nerikal ze je to tam spatny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Tak moje je ta úplně vpravo. Moje je hned ta vedle ni Hele kuciiii a nechtej jet holky v sobotu do chorvatska? Optejte se.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 ty predstavy by mohly byt dost divoky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Taky to tak vidím!!! nooo ale to se musi nejak domluvit kdyz uz je to takhle... No nebylo by to špatný!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Tak moje je ta úplně vpravo. Moje je hned ta vedle ni Hele kuciiii a nechtej jet holky v sobotu do chorvatska? Optejte se.. Nechtej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Tak moje je ta úplně vpravo. Moje je hned ta vedle ni Hele kuciiii a nechtej jet holky v sobotu do chorvatska? Optejte se.. Když jim prej půjčíš auto a zůstaneš doma...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Taky to tak vidím!!! nooo ale to se musi nejak domluvit kdyz uz je to takhle... No nebylo by to špatný!!! tak musis rict kdy sem budes mit cestu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Tak moje je ta úplně vpravo. Moje je hned ta vedle ni Hele kuciiii a nechtej jet holky v sobotu do chorvatska? Optejte se.. ja bych jel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky