Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
ty jo to než bych dojel do rajhradu na kole lol bych asi umřel

co je to KOLO ???

to jsou ty 4 věci ze spodu auta lol

tak ty znám ale na jednom KOLE se přece nedá jezdit :)

Vloženo
taky nevím, ale vím že jsem ho někde před 4roky zaparkoval lol jsem to na Vás zkoušel nóóó a koukám moc se to nechytá lol

já mám kolo u Burga v dílně, ale 3 roky jsem na něm neseděla, tak to už radši ani nebudu zkoušet

Vloženo
ty jo to než bych dojel do rajhradu na kole lol bych asi umřel

co je to KOLO ???

to jsou ty 4 věci ze spodu auta lol

tak ty znám ale na jednom KOLE se přece nedá jezdit :)

po menším tuningu by to možná šlo ;)

Vloženo
já mám kolo u Burga v dílně, ale 3 roky jsem na něm neseděla, tak to už radši ani nebudu zkoušet

já neseděl na kole 3 týdny, ale poslední jízda byla něco kolem 100 km a už mě začínala bolet pr... lol

Jinak klidně piště, já se vrtám v autě a vždycky odběhnu přečíst hospu... ;)lol

Vloženo
já kolo nemám

ale už jsem se s tím naučil žít lol

tak to je taky způsob.. jojo 4 kola jsou 4 kola

JJ. 4 jsou 4 a když jsou 4x4 tak to je 16 a to už je co říct :D

Vloženo

já neseděl na kole 3 týdny, ale poslední jízda byla něco kolem 100 km a už mě začínala bolet pr... lol

co ladíš ?

Vloženo

seš blázínek.. 100 km.. bych asi zdechla,.. kdysi dávno to nebyl problém, ale teď lol

Vloženo
seš blázínek.. 100 km.. bych asi zdechla,.. kdysi dávno to nebyl problém, ale teď lol

Njn, ale s pravidelnými zastávkami na doplnění tekutin to jde... ;)lol

Vloženo

Jo Vaši, když seš tu, u té mojí Octy jsem měnil airbag + kroužek (spečený konektory) a kontrolka airbagu svítí i přes snahu to VAGem smáznout. Takže se musí vyměnit pod palubkou ten šváb, což ?

Vloženo

já ti nevím.. jestli to na 4 kolech v teploučku s vyhříváním zadečku není lepší

Vloženo

Ať to jde od ruky

Já běžim na oběd :laugh.gif

Vloženo
Jo Vaši, když seš tu, u té mojí Octy jsem měnil airbag + kroužek (spečený konektory) a kontrolka airbagu svítí i přes snahu to VAGem smáznout. Takže se musí vyměnit pod palubkou ten šváb, což ?

co píše airbagovka ? data o nehodě uloženy ?

jestlimpíše toto tak tiju můžu nechat spravit 500-800,-

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...