Vaša Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 klidně bys jumohl poslat poštou na kolik pytlů to máš ? předfacelift ? Neboj, tak daleko od sebe zase nejsme Mám to jen na jeden a je to předfacelift - říjen 1997 a nechceš předlat na 2 sáčky prodal bych ti svou starou jednotku (2 sáčkovou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 teda jestli jsem něco neprokec ?? looori ??????? neee. neprokec.. je to dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 to jo no, masaryk na mě vždycky tak blbě čumí :D Na mě pokaždé blbě čumí Božka předkožka na pětikilu, dyž s ňó mrsknu v hospodě na stůl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 to jo no, masaryk na mě vždycky tak blbě čumí :D Na mě pokaždé blbě čumí Božka předkožka na pětikilu, dyž s ňó mrsknu v hospodě na stůl... no to moc velkou útratu nemáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 uchylaci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 uchylaci... nonononono.. nějaká citlivka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 a nechceš předlat na 2 sáčkyprodal bych ti svou starou jednotku (2 sáčkovou) Taky řešení, navíc přes zimu bych tam rád nacpal faceliftovou palubku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 (editace) to jo no, masaryk na mě vždycky tak blbě čumí :D Na mě pokaždé blbě čumí Božka předkožka na pětikilu, dyž s ňó mrsknu v hospodě na stůl... na mě se divně dívá Denča, když donesu dom ty sáčky s logama zůčastněných fyrem a nebo když pošták vykládá před barákem Tranzita jak strhanej Editováno: 15. Září 2007, autor: Vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 no to moc velkou útratu nemáš Tak večerní gáblík a zbytek škopky, docela v normě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 kup nove auto... a nechceš předlat na 2 sáčkyprodal bych ti svou starou jednotku (2 sáčkovou) Taky řešení, navíc přes zimu bych tam rád nacpal faceliftovou palubku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 no to je tim ze nemas sebou babu, bo ty michane sracky stoji penez jak sfina.... ja dam 4 piva ona 4 ty bazmeky a 800 v prdeli... no to moc velkou útratu nemáš Tak večerní gáblík a zbytek škopky, docela v normě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 a nechceš předlat na 2 sáčkyprodal bych ti svou starou jednotku (2 sáčkovou) Taky řešení, navíc přes zimu bych tam rád nacpal faceliftovou palubku... a budeš dávat i budíky z faceliftu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 no to je tim ze nemas sebou babu, bo ty michane sracky stoji penez jak sfina.... ja dam 4 piva ona 4 ty bazmeky a 800 v prdeli... no to moc velkou útratu nemáš Tak večerní gáblík a zbytek škopky, docela v normě... nooo stěžuj si... já piju tak 2 max,.. za to ty tvý panáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 no to je tim ze nemas sebou babu, bo ty michane sracky stoji penez jak sfina.... ja dam 4 piva ona 4 ty bazmeky a 800 v prdeli... no to moc velkou útratu nemáš Tak večerní gáblík a zbytek škopky, docela v normě... nooo stěžuj si... já piju tak 2 max,.. za to ty tvý panáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 no to je tim ze nemas sebou babu, bo ty michane sracky stoji penez jak sfina.... ja dam 4 piva ona 4 ty bazmeky a 800 v prdeli... Jo, to bude asi tím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 a budeš dávat i budíky z faceliftu ? Budíky bych si rád nechal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 no to je tim ze nemas sebou babu, bo ty michane sracky stoji penez jak sfina.... ja dam 4 piva ona 4 ty bazmeky a 800 v prdeli... no to moc velkou útratu nemáš Tak večerní gáblík a zbytek škopky, docela v normě... nooo stěžuj si... já piju tak 2 max,.. za to ty tvý panáky tak já ti to odpouštím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 no to je tim ze nemas sebou babu, bo ty michane sracky stoji penez jak sfina.... ja dam 4 piva ona 4 ty bazmeky a 800 v prdeli... Jo, to bude asi tím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 co proti Vašemu lepšímu já máte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 Jeneburg mě tu chtěl po(ob)řezat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 Jeneburg mě tu chtěl po(ob)řezat Cože ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 Jeneburg mě tu chtěl po(ob)řezat Cože ? přeříznout ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 přeříznout ? Jo takhle, tak tomu rozumím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 přeříznout ? Jo takhle, tak tomu rozumím... ale no tak pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 Koukám, že se všichni lekli a utekli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky