baurak Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 naprosto v pohode...jen si musim davat pozor na parkovani a na takove ty hupy protoze kdyz jedu rychleji tak uz se me asi 2x stalo ze si potom ten naraznik skrtne...jinak jsem maximalne spokojen Tak to rád slyším, já čéče teď na dovolence škrtl, ovšem né RS nárazníkem, ale nápravnicí !!! Každopádně bych si rád pořídil nějakej deklík u fy VM Car, bo bych nerad někde na cestě "vytekl" no me se na jedny strane zrejme vytrhl z jednoho drzaku ten plast pod motorem a ten slysim celkem casto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 no me se na jedny strane zrejme vytrhl z jednoho drzaku ten plast pod motorem a ten slysim celkem casto No já bych koupil deklík duralovej, za ten to můžeš klidně zvedat i na heveru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 no me se na jedny strane zrejme vytrhl z jednoho drzaku ten plast pod motorem a ten slysim celkem casto No já bych koupil deklík duralovej, za ten to můžeš klidně zvedat i na heveru... nad tim uz jsem taky premyslel a vim ze to tam daval garny...jen jsem to jeste nikde nevidel tak je to uchyceny protoze teoreticky bych si to mohl nechat udelat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 nad tim uz jsem taky premyslel a vim ze to tam daval garny...jen jsem to jeste nikde nevidel tak je to uchyceny protoze teoreticky bych si to mohl nechat udelat Já bych si to prikupil v tom VM Caru... http://www.vmcar.cz/03_kovovyroba.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Baui na co jsi to posadil? Na eibach? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 nad tim uz jsem taky premyslel a vim ze to tam daval garny...jen jsem to jeste nikde nevidel tak je to uchyceny protoze teoreticky bych si to mohl nechat udelat Já bych si to prikupil v tom VM Caru... http://www.vmcar.cz/03_kovovyroba.html kazdopadne je to sikovna vec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 jen jsem to jeste nikde nevidel tak je to uchyceny Podle té fotky vepředu ke spodní příčce čelníku, vzadu k nápravnici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Baui na co jsi to posadil? Na eibach? Eibach - Koni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Baui na co jsi to posadil? Na eibach? Jj, Baui Eibach/Koni, já Eibach/Bilstein Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Baui na co jsi to posadil? Na eibach? Jj, Baui Eibach/Koni, já Eibach/Bilstein a ty mas ty tlumice stavitelny nebo ne...ja si muzu upravit tuhost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 jen jsem to jeste nikde nevidel tak je to uchyceny Podle té fotky vepředu ke spodní příčce čelníku, vzadu k nápravnici... jj tak nejak to bude pane...dnes nemam odpoledne co delat tak mozna ze si pod to lehnu a okouknu jak to tam vypada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 a ty mas ty tlumice stavitelny nebo ne...ja si muzu upravit tuhost Já mám zatím standartní plynokapaliňáky Bilstein B4, ale na jaře je vyměním za tvrdý B6 Sport. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 a ty mas ty tlumice stavitelny nebo ne...ja si muzu upravit tuhost Já mám zatím standartní plynokapaliňáky Bilstein B4, ale na jaře je vyměním za tvrdý B6 Sport. to uz bude lezet octa ale uplne ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 to uz bude lezet octa ale uplne ne?? A právě proto tam chci ten dekl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 to uz bude lezet octa ale uplne ne?? A právě proto tam chci ten dekl... no to bude krasavice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 no to bude krasavice No to doufám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 kdyby jste nesnižovali nemate problémy :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 (editace) hele a muzu dat kratsi pruziny k normaníim tlumicum? jako mam ty Kayaby,ale ty povazuju za uplne normalni. jestli kdyz to dam dolu o ty 3cm,jestli to ty tlumice zkousnou Editováno: 19. Září 2007, autor: kocht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 hele a muzu dat kratsi pruziny k normaníim tlumicum? jako mam ty Kayaby,ale ty povazuju za uplne normalni. jestli kdyz to dam dolu o ty 3cm,jestli to ty tlumice zkousnou Všude se píše, že do čtyř cm snížení jsou sériový tlumiče v pohodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 kdyby jste nesnižovali nemate problémy :D kdyby jsme nesnižovali, nemáme problémy, neměli by jsme vysoký kozy, co skáčou na hrbech jak janek a do pravoúhlé zatáčky by jsme nebrzdili na padesát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 no to bude krasavice No to doufám... ja nepochybuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 kdyby jste nesnižovali nemate problémy :D tak asi budeme zvedat ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 kdyby jste nesnižovali nemate problémy :D kdyby jsme nesnižovali, nemáme problémy, neměli by jsme vysoký kozy, co skáčou na hrbech jak janek a do pravoúhlé zatáčky by jsme nebrzdili na padesát... presne tak pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 stejně brzdíte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 stejně brzdíte kdo brzdi ten ztraci a nebo kdo brzdi tak prohrava...tohodle hesla ja se drzim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky