rolbař Vloženo 23. Září 2007 Vloženo 23. Září 2007 Zdar hospodo, koukám, že je tu pěkná krize však zítra to tu pracující rozjedou jj, to máš pravdu, každý, kdo dělá u PC má tolik práce, že jedna lišta s názvem " Škoda Community ..." se tam stratí Jakej byl den? uklízel jsem v šopách schovával jsem zimní pneu pak byla návštěva a pak nákupy Takže taky produktivní den jako já - jedna příčka z Hebelu a včera před spaním 15 stran DP Ale ty sny co, se mi pak zdály bych nikomu nepřál, asi mi už hrabe Ale ten den dneska, jedna báseň
lorrinnka Vloženo 23. Září 2007 Vloženo 23. Září 2007 brej večir Ahoj, co ti kdo udělal, že bulíš? jen tak .. nikdo si nechtěl povídat.. tak bylo smutno
rolbař Vloženo 23. Září 2007 Vloženo 23. Září 2007 brej večir Ahoj, co ti kdo udělal, že bulíš? jen tak .. nikdo si nechtěl povídat.. tak bylo smutno jj, je tady nějak vymetýno
Jeneburg Vloženo 23. Září 2007 Vloženo 23. Září 2007 ani nevim, asi usnu... no ahoj lumpe ahoj Burgu jak se daří?
lorrinnka Vloženo 23. Září 2007 Vloženo 23. Září 2007 ani nevim, asi usnu... no ahoj lumpe ahoj Burgu jak se daří? japato????
Tomáš Vloženo 24. Září 2007 Vloženo 24. Září 2007 Včera dobrá náhoda, jedu večer na florenc a volá Viktor, že sme se potkali na křižovatce
Martyp Vloženo 24. Září 2007 Vloženo 24. Září 2007 Včera dobrá náhoda, jedu večer na florenc a volá Viktor, že sme se potkali na křižovatce Fakt?A cim si jel?Sluzebakem?
Tomáš Vloženo 24. Září 2007 Vloženo 24. Září 2007 Včera dobrá náhoda, jedu večer na florenc a volá Viktor, že sme se potkali na křižovatce Fakt?A cim si jel?Sluzebakem? Ne ne, mojí milou
Martyp Vloženo 24. Září 2007 Vloženo 24. Září 2007 Včera dobrá náhoda, jedu večer na florenc a volá Viktor, že sme se potkali na křižovatce Fakt?A cim si jel?Sluzebakem? Ne ne, mojí milou To uz si ji sem vezl?
Tomáš Vloženo 24. Září 2007 Vloženo 24. Září 2007 Včera dobrá náhoda, jedu večer na florenc a volá Viktor, že sme se potkali na křižovatce Fakt?A cim si jel?Sluzebakem? Ne ne, mojí milou To uz si ji sem vezl? Ještě ne, jen jsem jel někoho odvézt na florenc. Zpátky jsem si vychutnával cestu
Doporučené příspěvky