rolbař Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 Zdar hospodo, koukám, že je tu pěkná krize však zítra to tu pracující rozjedou jj, to máš pravdu, každý, kdo dělá u PC má tolik práce, že jedna lišta s názvem " Škoda Community ..." se tam stratí Jakej byl den? uklízel jsem v šopách schovával jsem zimní pneu pak byla návštěva a pak nákupy Takže taky produktivní den jako já - jedna příčka z Hebelu a včera před spaním 15 stran DP Ale ty sny co, se mi pak zdály bych nikomu nepřál, asi mi už hrabe Ale ten den dneska, jedna báseň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 brej večir Ahoj, co ti kdo udělal, že bulíš? jen tak .. nikdo si nechtěl povídat.. tak bylo smutno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 brej večir Ahoj, co ti kdo udělal, že bulíš? jen tak .. nikdo si nechtěl povídat.. tak bylo smutno jj, je tady nějak vymetýno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 NO právě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 ahoj Burgu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 no ahoj lumpe ahoj Burgu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 no ahoj lumpe ahoj Burgu jak se daří? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 ani nevim, asi usnu... no ahoj lumpe ahoj Burgu jak se daří? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 ani nevim, asi usnu... no ahoj lumpe ahoj Burgu jak se daří? japato???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Zdaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 no nazdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 to je zase privitani teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Brý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 to je zase privitani teda neco se ti nezda?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Hoj bando...!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Tak po týdnu nepřítomnoszi zdravím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Tyyy jo,tady to zase zije koukam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Asi dosla Mattonka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Asi dosla Mattonka Asi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Včera dobrá náhoda, jedu večer na florenc a volá Viktor, že sme se potkali na křižovatce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Včera dobrá náhoda, jedu večer na florenc a volá Viktor, že sme se potkali na křižovatce Fakt?A cim si jel?Sluzebakem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Včera dobrá náhoda, jedu večer na florenc a volá Viktor, že sme se potkali na křižovatce Fakt?A cim si jel?Sluzebakem? Ne ne, mojí milou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Včera dobrá náhoda, jedu večer na florenc a volá Viktor, že sme se potkali na křižovatce Fakt?A cim si jel?Sluzebakem? Ne ne, mojí milou To uz si ji sem vezl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Jako mate kdo Handsfree v aute? :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Včera dobrá náhoda, jedu večer na florenc a volá Viktor, že sme se potkali na křižovatce Fakt?A cim si jel?Sluzebakem? Ne ne, mojí milou To uz si ji sem vezl? Ještě ne, jen jsem jel někoho odvézt na florenc. Zpátky jsem si vychutnával cestu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky