Spidi Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 ja bych věděl ale bud Jihlava nebo Ostrava Já bych věděl i o někom v Tišnově... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Zdaréééc Borgi -_- Jak se daří Marty? u mě bohužel zeje auti v servise to jsme na tom uplně stejně zatím tam hnije Zdarééééc Spidííííííku -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 ja bych věděl ale bud Jihlava nebo Ostrava Já bych věděl i o někom v Tišnově... Zdar Lubo jak vede? -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 ja bych věděl ale bud Jihlava nebo Ostrava Já bych věděl i o někom v Tišnově... Hm,taky dik...Ale cestu tam asi jen tak mit nebudu..Kupovat dalsi auto se zatim nechystam.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 ja bych věděl ale bud Jihlava nebo Ostrava Já bych věděl i o někom v Tišnově... Hm,taky dik...Ale cestu tam asi jen tak mit nebudu..Kupovat dalsi auto se zatim nechystam.. lol ty voe ty co tejden to novy auto...to jsou veci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Štamgasti, nevíte kdo pěkně a kvalitně lakuje disky (myslím i finančně) P.S. doufám, že nesedím někomu u stolu, abych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Brej den, tak se nám tam nějak rozech**lo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Jj,uz to tak vypada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Jj,uz to tak vypada ani nevíš, jak rychle jsem sletěl ze střechy, takovej chrsták Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Hm,taky dik...Ale cestu tam asi jen tak mit nebudu..Kupovat dalsi auto se zatim nechystam.. lol ty voe ty co tejden to novy auto...to jsou veci No ty woe, Marty už dlouho nic nekoupil, měl by, že jo ?! Kurnik, já vlastně taky tenhle tejden ještě žádný nekoupil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Štamgasti, nevíte kdo pěkně a kvalitně lakuje disky (myslím i finančně) P.S. doufám, že nesedím někomu u stolu, abych A jaký disky by to měly bejt ? Jakože origo Spidery RS ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Hm,taky dik...Ale cestu tam asi jen tak mit nebudu..Kupovat dalsi auto se zatim nechystam.. lol ty voe ty co tejden to novy auto...to jsou veci No ty woe, Marty už dlouho nic nekoupil, měl by, že jo ?! Kurnik, já vlastně taky tenhle tejden ještě žádný nekoupil... To je fakt,ale ja to jeste chvili vydrzim.. Ale tym mas teda taky resty..Jak s Golfonem pokracujes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 To je fakt,ale ja to jeste chvili vydrzim.. Ale tym mas teda taky resty..Jak s Golfonem pokracujes? Víceméně pokračuju odstraňováním škod způsobených předchozím majitelem... Na větší akce si počkej do jara... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 To je ale vrakoviště, sledujete ty totálky atd? maras Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 To je ale vrakoviště, sledujete ty totálky atd? maras Jj, typický německý vrakoviště... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 nj to jo, ale když todle je vice na východ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 A jaký disky by to měly bejt ? Jakože origo Spidery RS ? Jsou to z RSky, ale z Fabiátora Měli to angláni na srazu a docela se mi to zalíbilo ... Thank you very much Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 nj to jo, ale když todle je vice na východ Tak podle repertoáru tipuju Gliwice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Jsou to z RSky, ale z Fabiátora Měli to angláni na srazu a docela se mi to zalíbilo ... Thank you very much A to chceš na oktávku ? Ve stříbrné ? 9102 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 nj to jo, ale když todle je vice na východ Tak podle repertoáru tipuju Gliwice... tam je to hustota v gliwkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Jsou to z RSky, ale z Fabiátora Měli to angláni na srazu a docela se mi to zalíbilo ... Thank you very much A to chceš na oktávku ? Ve stříbrné ? 9102 ? na Fabkua tipuju do té tmavě šedé nebo jaké to měli ti énglish-mani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 na Fabkua tipuju do té tmavě šedé nebo jaké to měli ti énglish-mani hm hm hmmm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 na Fabkua tipuju do té tmavě šedé nebo jaké to měli ti énglish-mani hm hm hmmm... Tak tak BadyS, spiš nějakej ten černej mat, aby to sedělo k B-sloupkům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Jsou to z RSky, A to chceš na oktávku ? Ve stříbrné ? 9102 ? Chci si vzít vzorník RAL a něco zajímavýho vybrat, bílý už má každej a ke žluté to moc nejde a hlavně mě moc neba to stálý mytí s kartáček na zuby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky