BadyS Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 krasavec slušnej park No a vnitřní instalaci dělala Alpine Hungary v Tatabanyi, což je pár desítek kilometrů od Bratislavy. Kua ve dveřích jsou kickbasový kompa 28 cm...!!! 28cm? :o to je větší jak muj SW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 28cm? :o to je větší jak muj SW Hustec což...? Hold to nechalo zaplatit marketingový oddělení... A má se prý stavět jedna takováhle Q7 ve stylu Dubai Car Factory... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Tuareg krasnej, ale ta americka vlajka me k tomu ani trochu nesedi, nemecka Q7 taktez.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 (editace) Tuareg krasnej, ale ta americka vlajka me k tomu ani trochu nesedi, nemecka Q7 taktez.. Jenže Spojený státy jsou pro nás teď 78% odbytu sluníčko... Editováno: 20. leden 2007, autor: Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Tuareg krasnej, ale ta americka vlajka me k tomu ani trochu nesedi, nemecka Q7 taktez.. Jenže Spojený státy jsou pro nás teď 78% odbytu sluníčko... To je jasny, ale kdyz amerika, tak ameriku auto, vw se taky snazi protlacit treba Q7 v usa, ale zatim nic moc i nafta amikum zatim moc nechutna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 To je jasny, ale kdyz amerika, tak ameriku auto, vw se taky snazi protlacit treba Q7 v usa, ale zatim nic moc i nafta amikum zatim moc nechutna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Bre nedelni ranko mladeznici !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Čusík, taktéž přeji pěkné nedělní předpolední Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 tak kdyby mě někdo todle vyprávěl tak mu to neuvěřím, no koukněte jak hodila oktu na boudu http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=7290 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 áá tak jsem se vrátil z boxu. no tam bylo teploučko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 tak kdyby mě někdo todle vyprávěl tak mu to neuvěřím, no koukněte jak hodila oktu na boudu http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=7290 No,to snad neni mozny,co zenska dokaze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 to ne no :D tady to má i stylovou hudbu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 tak kdyby mě někdo todle vyprávěl tak mu to neuvěřím, no koukněte jak hodila oktu na boudu http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=7290 No ty péro, to kdyby´s 100x chtěl udělat, tak se Ti to nepovede... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 to je maso.Vypadaji ale dost klidne ti panove.Kde to asi bylo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 No ty péro, to kdyby´s 100x chtěl udělat, tak se Ti to nepovede... asi tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Vypadaji ale dost klidne ti panove. My na stavebním úřadě jsme na horory zvyklí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Brý den -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Brý den -_- Zdar jak Brno Bady, jak jde život (čas) ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Zdar jak Brno Bady, jak jde život (čas) ??? Zdar jak sviňa Spidi, pohoda klidek tabáček -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Zdar jak sviňa Spidi, pohoda klidek tabáček -_- No u mě zatial taky, zítra jsem ještě doma, resp. jdu zakoupil oila a dohóknót se s tatem, kdy můžu vyhópnót na zvedáček a přelit teho oila. No zítra v 8:00 se asi zajedu mrknout do Hlinska, jak jede z Polska čerstvý palivový články do Temelína a odpoledne asi relax. V úterý jedu zase do D a nejvíc mě štve, že se asi do pátku nevrátím a v pátek setuje v sedmým nebi Lucca... Kua drát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 No u mě zatial taky, zítra jsem ještě doma, resp. jdu zakoupil oila a dohóknót se s tatem, kdy můžu vyhópnót na zvedáček a přelit teho oila. No zítra v 8:00 se asi zajedu mrknout do Hlinska, jak jede z Polska čerstvý palivový články do Temelína a odpoledne asi relax. V úterý jedu zase do D a nejvíc mě štve, že se asi do pátku nevrátím a v pátek setuje v sedmým nebi Lucca... Kua drát... Tak to aby tě k trati vubec pustili jako špióna lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Tak to aby tě k trati vubec pustili jako špióna lol jj, benga tam dělaj vždycky hrozný alutrie, ale já si musím vylézt na kopeček, abych to měl v hledáčku celý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 jj, benga tam dělaj vždycky hrozný alutrie, ale já si musím vylézt na kopeček, abych to měl v hledáčku celý... nebo na stromek lol to normálně moc dlouhé není ta souprava? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 nebo na stromek lol to normálně moc dlouhé není ta souprava? No asi 30 vozů a je tam ještě osobní pro tu ostrahu a doprovod... Kua ale ta Lucca mě štve, navíc hraje ve svým rodným městě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Kua ale ta Lucca mě štve, navíc hraje ve svým rodným městě... kua Lucca mě nic neřika, co to hraje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky