Spidi Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 hlavně mě moc neba to stálý mytí s kartáček na zuby To se musí umět... A vůbec, voskujete někdo kola ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 hlavně mě moc neba to stálý mytí s kartáček na zuby To se musí umět... A vůbec, voskujete někdo kola ? jen v zimě na jaro, 3ma leštěnkama přece u toho nebudu ležet přes rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 na Fabkua tipuju do té tmavě šedé nebo jaké to měli ti énglish-mani hm hm hmmm... Tak tak BadyS, spiš nějakej ten černej mat, aby to sedělo k B-sloupkům Což o to růžová k té žluté by byla taky platná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 jen v zimě na jaro, 3ma leštěnkama přece u toho nebudu ležet přes rok Woe já to matlu voskem 3x tejdně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Což o to růžová k té žluté by byla taky platná To voskování kol mě nějak nanapadlo Jinak uznávám, že v té růžové by to jistě zaujalo Vy to někdo máte? Bych to chtěl vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 jen v zimě na jaro, 3ma leštěnkama přece u toho nebudu ležet přes rok Woe já to matlu voskem 3x tejdně... to máš jak styk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 ja mam černé plechy a nemužu si stěžovat :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 to máš jak styk To neéé, to bych musel leštit každej den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 ja mam černé plechy a nemužu si stěžovat :D To já na Golfíku taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 to máš jak styk To neéé, to bych musel leštit každej den... Kdo leští ma za tři, nebo jak to bylo??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 To neéé, to bych musel leštit každej den... Jj pravdu díš sire Jinak jsem sice ulítlej, ale jako kamoš co každej den, když přijede se svým fáčkem domů a jde ho umejt, tak to nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 ja mam černé plechy a nemužu si stěžovat :D To já na Golfíku taky... no a je to platný? . . . . . . . . . JE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 To neéé, to bych musel leštit každej den... Jj pravdu díš sire Jinak jsem sice ulítlej, ale jako kamoš co každej den, když přijede se svým fáčkem domů a jde ho umejt, tak to nejsem třeba už u nich solej a to fazolu dobře neděla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 "Nalešti mě kvér, já naleštím tvůj", se říkávalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 no a je to platný? Je to normální humus, ale jsou na tym Polarisky 195/65 R15 a na přelomu září a října už to nějak nemá smysl řešit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 To neznám, do pionýra sem nechodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 no a je to platný? Je to normální humus, ale jsou na tym Polarisky 195/65 R15 a na přelomu září a října už to nějak nemá smysl řešit... moje řeč, mám to same, ale asi tam ještě, jestli nezačně sněžit už zítra, přijdou na doražení sedmnááááct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 To neéé, to bych musel leštit každej den... Jj pravdu díš sire Jinak jsem sice ulítlej, ale jako kamoš co každej den, když přijede se svým fáčkem domů a jde ho umejt, tak to nejsem třeba už u nich solej a to fazolu dobře neděla Ale on to děla každej den i v létě ... ... a je možný že dost solej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 třeba už u nich solej a to fazolu dobře neděla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 moje řeč, mám to same, ale asi tam ještě, jestli nezačně sněžit už zítra, přijdou na doražení sedmnááááct No mé oktuli nápodobně, až do sněhu na 17" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 moje řeč, mám to same, ale asi tam ještě, jestli nezačně sněžit už zítra, přijdou na doražení sedmnááááct No mé oktuli nápodobně, až do sněhu na 17" ted je okta jen víkendové vozítko ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 ted je okta jen víkendové vozítko ne? spíš obráceně, s golfárnou jezdí mladá, já střídám Pašu a koktu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 tak to je v pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 tak to je v pořádku A co Tvoje stříbrná, už se to rýsuje ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 tak to je v pořádku A co Tvoje stříbrná, už se to rýsuje ? ještě moc ne dodělavaj auta předemnou, ted lakuje A6 r2007 v kombajnu, moc pěkný kočar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky