Jeneburg Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 jo na hudebnim tabore sem delal fletnu a holky hraly az do rana... o co tady jde? Zdar bratře Kubo, co ty a hudební tabor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 No nic bando mažu na kutě zejtra mě čeká celkem náročná dvanáctka, tak zatím dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 lol lol lol lol su mrtev, umřel jsem smíchem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 woe narocna dvanactka lol lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 jo na hudebnim tabore sem delal fletnu a holky hraly az do rana...o co tady jde? Zdar bratře Kubo, co ty a hudební tabor? hehm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 o co tady jde? Zdar bratře Kubo, co ty a hudební tabor? To jednou na hudebním táboře mu narvali flétnu do pr.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 o co tady jde? Zdar bratře Kubo, co ty a hudební tabor? To jednou na hudebním táboře mu narvali flétnu do pr.... a komu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 ty ses dival,no fuj o co tady jde? Zdar bratře Kubo, co ty a hudební tabor? To jednou na hudebním táboře mu narvali flétnu do pr.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 nedelej pupinky a pojd si zahrat hehm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 nedelej pupinky a pojd si zahrat hehm až po svatbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 nedelej pupinky a pojd si zahrat hehm ....už troubějí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 tak to budu radeji chodit do hudebky s vetrnym mlynem... nedelej pupinky a pojd si zahrat hehm až po svatbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 tak to budu radeji chodit do hudebky s vetrnym mlynem... nedelej pupinky a pojd si zahrat hehm až po svatbě tak to si budu pamatovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 woe narocna dvanactka lol lol lol no můžeš jít za mě do hokny a já pak schrábnu jen prašule lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 nedelej pupinky a pojd si zahrat hehm ....už troubějí... nepopichuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 ....už troubějí... A s prstem svým na spoušti, dívá se do houští... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 woe narocna dvanactka lol lol lol no můžeš jít za mě do hokny a já pak schrábnu jen prašule lol lol ne dik,me stacila ma pondelni 18ka, dnesni 14ctka, a zitra kdo vi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 :kol-26: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 woe narocna dvanactka lol lol lol no můžeš jít za mě do hokny a já pak schrábnu jen prašule lol lol ne dik,me stacila ma pondelni 18ka, dnesni 14ctka, a zitra kdo vi... čtrnáctka je trestná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 :kol-26: Ćopak Ti je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 :kol-26: Ćopak Ti je? zapomela prstoklad na fletnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 čtrnáctka je trestná nesmí bejt ukecaná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 woe narocna dvanactka lol lol lol no můžeš jít za mě do hokny a já pak schrábnu jen prašule lol lol ne dik,me stacila ma pondelni 18ka, dnesni 14ctka, a zitra kdo vi... čtrnáctka je trestná To je, ale záleží jen na ni A na tobě ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 :kol-26: Ćopak Ti je? JENEBURG ZLOBÍ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Muž, který měl výron semene, omyje se vodou a bude nečistý až do večera. Každý oděv a všechno kožené, na nichž ulpí výron semene, budou vyprány ve vodě a budou nečisté až do večera. Kdyby muž mající výron semene obcoval se ženou, omyjí se oba vodou a budou nečistí až do večera. (Leviticus 15,16-18) :o :o :o :o :o :o :o :o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky