rolbař Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ahoj Vašíku a rolbare( jak se jmenuješ?) Igor Hnízdo... Děkujeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 sel bych na pivo, ale nechce se mi vstavat, nechcete mi ho nekdo dovezt ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ahoj Vašíku a rolbare( jak se jmenuješ?) Igor tebe se nikdo neptá, spi dál koukám sotva tu máme něžné pohlaví, hned mě zatracuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ahoj Vašíku a rolbare( jak se jmenuješ?) Igor tebe se nikdo neptá, spi dál koukám sotva tu máme něžné pohlaví, hned mě zatracuje ne jen pohlavi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ahoj Vašíku a rolbare( jak se jmenuješ?) Igor Hnízdo... Václav, pro cizí jedině Václav lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ahoj Vašíku a rolbare( jak se jmenuješ?) Igor Hnízdo... Václav, pro cizí jedině Václav lol opravi pracku, lednicku, televizi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 sel bych na pivo, ale nechce se mi vstavat, nechcete mi ho nekdo dovezt ?? jooo, loni bylo taky sucho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ahoj Vašíku a rolbare( jak se jmenuješ?) Igor Hnízdo... Václav, pro cizí jedině Václav lol opravi pracku, lednicku, televizi... asi bracha ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 (editace) Ahoj Vašíku a rolbare( jak se jmenuješ?) Igor Hnízdo... Václav, pro cizí jedině Václav lol hele Venco, nedělej drahoty Budeš mít paní inženýrku z Prahy, auto má z Tuzexu Editováno: 26. Září 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 sel bych na pivo, ale nechce se mi vstavat, nechcete mi ho nekdo dovezt ?? Já tady mám naraženej soudek Media, že bych ho vzal pod pažu a přifrčel ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 sel bych na pivo, ale nechce se mi vstavat, nechcete mi ho nekdo dovezt ?? Já tady mám naraženej soudek Media, že bych ho vzal pod pažu a přifrčel ? very good idea Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 hele Venco, nedělej drahoty Budeš mít paní inženýrku z Prahy, auto má z Tuzexu to byla megera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 (editace) hele Venco, nedělej drahoty Budeš mít paní inženýrku z Prahy, auto má z Tuzexu to byla megera matka x inženýrka?? Editováno: 26. Září 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 hele Venco, nedělej drahoty Budeš mít paní inženýrku z Prahy, auto má z Tuzexu to byla megera matka x inženýrka?? jeji matku nepametám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 very good idea že jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 jenom malá odbočka k besídce, neříkal už El Presidento, kdy to bude? Já abych něco neprošvihnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 jenom malá odbočka k besídce, neříkal už El Presidento, kdy to bude? Já abych něco neprošvihnul v úterý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 besidka ted v Rajhradicich, dovezte pivo a zacnem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 jenom malá odbočka k besídce, neříkal už El Presidento, kdy to bude? Já abych něco neprošvihnul v úterý jasně někdy mezi středou a říjnem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 besidka ted v Rajhradicich, dovezte pivo a zacnem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 besidka ted v Rajhradicich, dovezte pivo a zacnem.. Rajhradice nebrat, zajdeme K Trávníčku do Modřic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 besidka ted v Rajhradicich, dovezte pivo a zacnem.. Rajhradice nebrat, zajdeme K Trávníčku do Modřic to je co ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 besidka ted v Rajhradicich, dovezte pivo a zacnem.. Rajhradice nebrat, zajdeme K Trávníčku do Modřic to je co ?? Ty vole, on to má zarohem a neví Je to taková příjemná restaurace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ty vole, on to má zarohem a neví Je to taková příjemná restaurace no tak nevim no,mestaci okolni hospody... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ty vole, on to má zarohem a neví Je to taková příjemná restaurace no tak nevim no,mestaci okolni hospody... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky