Přejít na obsah

HOSPODA č.6

Sejis

Doporučené příspěvky

Dobre rano..

Dobré ráno Marty, kua fuj se mi teď zdálo, že naši firmu ovládli nějací pročmoudlí vořežpruti a já se tam bál i zakašlat, no děs. Doufám, že se tak nikdy nestane. Taky se mě zdálo, že jsem čóroval ve skladu Škoda-Auto klempířskou na oktu combi a byl jsem zachycen průmyslovou kamerou... lollollol Prostě samá noční můra... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobre rano..

Dobré ráno Marty, kua fuj se mi teď zdálo, že naši firmu ovládli nějací pročmoudlí vořežpruti a já se tam bál i zakašlat, no děs. Doufám, že se tak nikdy nestane. Taky se mě zdálo, že jsem čóroval ve skladu Škoda-Auto klempířskou na oktu combi a byl jsem zachycen průmyslovou kamerou... lollollol Prostě samá noční můra... ;)

Nazdarek...No koukam se ti zdaj samy lepsi veci..I kdyz me se taky zdaly nejaky blbosti a mel jsem spani jak morseovku.. :(

Odkaz ke komentáři

Nazdarek...No koukam se ti zdaj samy lepsi veci..I kdyz me se taky zdaly nejaky blbosti a mel jsem spani jak morseovku.. :(

No většinou se mi zdají docela pohodovky, dneska to byla vyjímečně prekérka... lollollol

Jinak jdu vařit kafčo, dáš si se mnou...?

Odkaz ke komentáři

No většinou se mi zdají docela pohodovky, dneska to byla vyjímečně prekérka... lollollol

Jinak jdu vařit kafčo, dáš si se mnou...?

No tak to jsme na tom podobne.Horsi je,ze s tim clovek nic neudela.. :(

Jo jo dam si..Mleko a dva cukry prosim.. ;)

Odkaz ke komentáři

No tak to jsme na tom podobne.Horsi je,ze s tim clovek nic neudela.. :(

Jo jo dam si..Mleko a dva cukry prosim.. ;)

Nj, nenaděláš nic... lol

Jj, tak to jsem na tom stejně, já pro sebe dám i 2 a půl zzzuckeru... lol

No to nenadelas no to je pravda... ;) A nespat kvuli tomu,to me ani nehne.. lol lol lol

;) Takze priste mi kavi pristane na stole automaticly..? :D

Zdarec Bade..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...