Spidi Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Dobre rano.. Dobré ráno Marty, kua fuj se mi teď zdálo, že naši firmu ovládli nějací pročmoudlí vořežpruti a já se tam bál i zakašlat, no děs. Doufám, že se tak nikdy nestane. Taky se mě zdálo, že jsem čóroval ve skladu Škoda-Auto klempířskou na oktu combi a byl jsem zachycen průmyslovou kamerou... Prostě samá noční můra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Dobre rano.. Dobré ráno Marty, kua fuj se mi teď zdálo, že naši firmu ovládli nějací pročmoudlí vořežpruti a já se tam bál i zakašlat, no děs. Doufám, že se tak nikdy nestane. Taky se mě zdálo, že jsem čóroval ve skladu Škoda-Auto klempířskou na oktu combi a byl jsem zachycen průmyslovou kamerou... Prostě samá noční můra... Nazdarek...No koukam se ti zdaj samy lepsi veci..I kdyz me se taky zdaly nejaky blbosti a mel jsem spani jak morseovku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Nazdarek...No koukam se ti zdaj samy lepsi veci..I kdyz me se taky zdaly nejaky blbosti a mel jsem spani jak morseovku.. No většinou se mi zdají docela pohodovky, dneska to byla vyjímečně prekérka... Jinak jdu vařit kafčo, dáš si se mnou...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Nazdarek...No koukam se ti zdaj samy lepsi veci..I kdyz me se taky zdaly nejaky blbosti a mel jsem spani jak morseovku.. No většinou se mi zdají docela pohodovky, dneska to byla vyjímečně prekérka... Jinak jdu vařit kafčo, dáš si se mnou...? No tak to jsme na tom podobne.Horsi je,ze s tim clovek nic neudela.. Jo jo dam si..Mleko a dva cukry prosim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 No tak to jsme na tom podobne.Horsi je,ze s tim clovek nic neudela.. Jo jo dam si..Mleko a dva cukry prosim.. Nj, nenaděláš nic... Jj, tak to jsem na tom stejně, já pro sebe dám i 2 a půl zzzuckeru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Dobrý zamlžený den -_- -_- Dance 4 life Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Dobrý zamlžený den -_- -_- Dance 4 life Zdar Bady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Dobrý zamlžený den -_- -_- Dance 4 life Zdar Bady... Čao dravče, copak ještě nemáš zadni vrata na kombajn, žese ti o tem i zdá? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 No tak to jsme na tom podobne.Horsi je,ze s tim clovek nic neudela.. Jo jo dam si..Mleko a dva cukry prosim.. Nj, nenaděláš nic... Jj, tak to jsem na tom stejně, já pro sebe dám i 2 a půl zzzuckeru... No to nenadelas no to je pravda... A nespat kvuli tomu,to me ani nehne.. lol Takze priste mi kavi pristane na stole automaticly..? Zdarec Bade.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Čao dravče, copak ještě nemáš zadni vrata na kombajn, žese ti o tem i zdá? :D Ano ano, nemám a chytá mě z teho deprééés... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Takze priste mi kavi pristane na stole automaticly..? Samože... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Čao dravče, copak ještě nemáš zadni vrata na kombajn, žese ti o tem i zdá? :D Ano ano, nemám a chytá mě z teho deprééés... kura to musej mit všade na vraku ne? Marty čao -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Takze priste mi kavi pristane na stole automaticly..? Samože... Dekuij tedy... To delas ze svy kokty kombajna,bo co,ze shanis dvere? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 kura to musej mit všade na vraku ne? Marty čao -_- Tak jako vím, kde jsou, ale ta kombajnová kokta je na kšeft, nebudu tam cpát první pěkný vrata co uvidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 To delas ze svy kokty kombajna,bo co,ze shanis dvere? lol Kuš babo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Brý den přátelé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Čao Péťo -_- kua drát ja už mam hlad, Spidi sesmol něco k jidlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Čao Péťo -_- kua drát ja už mam hlad, Spidi sesmol něco k jidlu čus Bady, už máš složený autí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Brý den přátelé Čao Peťo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 kua drát ja už mam hlad, Spidi sesmol něco k jidlu A co by sis tak dal...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 To delas ze svy kokty kombajna,bo co,ze shanis dvere? lol Kuš babo... Snad ses nelek.. lol Hele taky bych klido neco pozrel.. Sem si dal tvaroh jako predkrm ted... Zadrec Peto.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Brý den přátelé Čao Peťo... čao, jak se máme? Máš SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Snad ses nelek.. lol Hele taky bych klido neco pozrel.. Sem si dal tvaroh jako predkrm ted... Zadrec Peto.. takybych něco zvládnul do bříška čau Marty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 čao, jak se máme?Máš SZ Máme se docela pracovně... Ty taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Snad ses nelek.. lol Ne v pohodě, spíš bych šel na škopek, nějak mi chybí vitamíny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky