Přejít na obsah

HOSPODA č.6

Sejis

Doporučené příspěvky

No ja bych mu dal akorat mozna tmavsi okynka a poradnou mňůzik...A kola bych nechal origo RS4 v 19"..Ty sou peckoidni.... :prc:

Myslíš tyhle ?

Hele Spidi nech toho!To uz je prachsprosta provokace!!! :( Vymnejim je za moje.. :D Ja je chtel puvodne na svou octu-repliky,ale mel jsem strach,ze 8x18" s ET 42 je tam nedostanu a nikdo nebyl schopen mi odpovedet..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja bych mu dal akorat mozna tmavsi okynka a poradnou mňůzik...A kola bych nechal origo RS4 v 19"..Ty sou peckoidni.... :prc:

Myslíš tyhle ?

Hele Spidi nech toho!To uz je prachsprosta provokace!!! :( Vymnejim je za moje.. :D Ja je chtel puvodne na svou octu-repliky,ale mel jsem strach,ze 8x18" s ET 42 je tam nedostanu a nikdo nebyl schopen mi odpovedet..

A ted uz vis jestli bys je tam dostal ?

Odkaz ke komentáři

No já na ně koukal tady... http://www.autokseft.cz/p-23023/replica-au...5x100-et42.html

No a s tím dostáním nebo nedostáním, řeknu Ti to asi takhle...

post-272-1191496852_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Myslíš tyhle ?

A ted uz vis jestli bys je tam dostal ?

Hele nevim...Ale myslim,ze jo..A jestli si je koupis,tak me naseres.. :wallbash::D Ale tenkrat mi nikdo nebyl schopen rict "ano,pujdou tam" I ze Spoilercentra mi psali,ze nevi,ze kola jsou na objednavku a ze by se to kdyztak muselo resit podlozkama,coz sem nechtel..

Odkaz ke komentáři

No já na ně koukal tady... http://www.autokseft.cz/p-23023/replica-au...5x100-et42.html

No a s tím dostáním nebo nedostáním, řeknu Ti to asi takhle...

Jj vim,tuhle fotku uz sem pred casem videl..Je to mrda!!!A mam ji i nekde ulozenou..Ale tezko rict,jestli je nema na podlozkach..To ja nechtel..Proste sem vybiral a bylo to tezky..Chtel sem je,ale na OI tou dobou nebyly,pak s nima vylezli,tak sem byl rozhodlej..A pak zase ta otazka klem ET..?Navic v Brne jezdi stribrny RS na stejnejch kolech,jako mam ja..A ted je i na prodej.. :feve:

Editováno: , autor: Martyp
Odkaz ke komentáři

Jj vim,tuhle fotku uz sem pred casem videl..Je to mrda!!!A mam ji i nekde ulozenou..Je to proste mrda!Ale tezko rict,jestli je nema na podlozkach..To ja nechtel..Proste sem vybiral a bylo to tezky..Chtel sem je,ale na OI tou dobou nebyly,pak s nima vylezli,tak sem byl rozhodlej..A pak zase ta otazka klem ET..?Navic v Brne jezdi stribrny RS na stejnejch kolech,jako mam ja..A ted je i na prodej.. :feve:

Kola jsou 8 palců široký, což znamená 4 palce od plochy náboje po okraj disku + 42 mm dovnitř, což mi pořád říká, že vepředu v plastovým nadkolí i vzadu kolem palivovýho kanálu od víčka do nádrže má pořád docela dost místa i bez podložek...

Tu stříbrnou RS na Tvých osmnáctkách Mille Miglia znám, koukal jsem na ni i v tom bazaru... ;)

Odkaz ke komentáři

Jj vim,tuhle fotku uz sem pred casem videl..Je to mrda!!!A mam ji i nekde ulozenou..Je to proste mrda!Ale tezko rict,jestli je nema na podlozkach..To ja nechtel..Proste sem vybiral a bylo to tezky..Chtel sem je,ale na OI tou dobou nebyly,pak s nima vylezli,tak sem byl rozhodlej..A pak zase ta otazka klem ET..?Navic v Brne jezdi stribrny RS na stejnejch kolech,jako mam ja..A ted je i na prodej.. :feve:

Kola jsou 8 palců široký, což znamená 4 palce od plochy náboje po okraj disku + 42 mm dovnitř, což mi pořád říká, že vepředu v plastovým nadkolí i vzadu kolem palivovýho kanálu od víčka do nádrže má pořád docela dost místa i bez podložek...

Tu stříbrnou RS na Tvých osmnáctkách Mille Miglia znám, koukal jsem na ni i v tom bazaru... ;)

Ty woe,ze ja Ti to nenapsal driv.. :blb: ;) Ze by behem zimy probehl upgrade kol..? :)

No jeden kluk tady z fora ji jednou nekde v Brne dokonce fotil a pak posilal i mailem.. ;)

EDIT:Pokud ty repliky budou v Alessiackym brimetalu,tak netreba lestit.. ;) Vypadaly by takhle..

post-1427-1191497873_thumb.jpg

Editováno: , autor: Martyp
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...