Spidi Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Kurnik, čučím na Aukru do hader a našel jsem dámskej topík na pěkným ramínku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Kurnik, čučím na Aukru do hader a našel jsem dámskej topík na pěkným ramínku... To vypada moc hezky !!! Koupil bych to i s tim telem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 To vypada moc hezky !!! Koupil bych to i s tim telem Já klidně i bez topíku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Jaký je teď u vás počasí ? V Brně momentálně tak nějak jako že prší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 To vypada moc hezky !!! Koupil bych to i s tim telem Já klidně i bez topíku... To by nas asi bylo vicero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 To by nas asi bylo vicero Ano ano, v tomto případě tak nějak o zkoumání topíku nejde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 To by nas asi bylo vicero Ano ano, v tomto případě tak nějak o zkoumání topíku nejde... Zas na druhou stranu nemel bych problem ji ten topik sundat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Topík vypadá dobře a dolu by šel rychle Jinak v Praze sucho, občas sluníčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Topík vypadá dobře a dolu by šel rychle Jinak v Praze sucho, občas sluníčko Tak to je fajn, to jeza 3 hodiny tady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 No ja bych mu dal akorat mozna tmavsi okynka a poradnou mňůzik...A kola bych nechal origo RS4 v 19"..Ty sou peckoidni.... Myslíš tyhle ? Hele Spidi nech toho!To uz je prachsprosta provokace!!! Vymnejim je za moje.. Ja je chtel puvodne na svou octu-repliky,ale mel jsem strach,ze 8x18" s ET 42 je tam nedostanu a nikdo nebyl schopen mi odpovedet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 No ja bych mu dal akorat mozna tmavsi okynka a poradnou mňůzik...A kola bych nechal origo RS4 v 19"..Ty sou peckoidni.... Myslíš tyhle ? Hele Spidi nech toho!To uz je prachsprosta provokace!!! Vymnejim je za moje.. Ja je chtel puvodne na svou octu-repliky,ale mel jsem strach,ze 8x18" s ET 42 je tam nedostanu a nikdo nebyl schopen mi odpovedet.. A ted uz vis jestli bys je tam dostal ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Hele Spidi nech toho!To uz je prachsprosta provokace!!! Vymnejim je za moje.. Ja je chtel puvodne na svou octu-repliky,ale mel jsem strach,ze 8x18" s ET 42 je tam nedostanu a nikdo nebyl schopen mi odpovedet.. No já na ně koukal tady... http://www.autokseft.cz/p-23023/replica-au...5x100-et42.html No a s tím dostáním nebo nedostáním, řeknu Ti to asi takhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 No ja bych mu dal akorat mozna tmavsi okynka a poradnou mňůzik...A kola bych nechal origo RS4 v 19"..Ty sou peckoidni.... Myslíš tyhle ? Hele Spidi nech toho!To uz je prachsprosta provokace!!! Vymnejim je za moje.. Ja je chtel puvodne na svou octu-repliky,ale mel jsem strach,ze 8x18" s ET 42 je tam nedostanu a nikdo nebyl schopen mi odpovedet.. A ted uz vis jestli bys je tam dostal ? Hele nevim...Ale myslim,ze jo..A jestli si je koupis,tak me naseres.. Ale tenkrat mi nikdo nebyl schopen rict "ano,pujdou tam" I ze Spoilercentra mi psali,ze nevi,ze kola jsou na objednavku a ze by se to kdyztak muselo resit podlozkama,coz sem nechtel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 (editace) Hele Spidi nech toho!To uz je prachsprosta provokace!!! Vymnejim je za moje.. Ja je chtel puvodne na svou octu-repliky,ale mel jsem strach,ze 8x18" s ET 42 je tam nedostanu a nikdo nebyl schopen mi odpovedet.. No já na ně koukal tady... http://www.autokseft.cz/p-23023/replica-au...5x100-et42.html No a s tím dostáním nebo nedostáním, řeknu Ti to asi takhle... Jj vim,tuhle fotku uz sem pred casem videl..Je to mrda!!!A mam ji i nekde ulozenou..Ale tezko rict,jestli je nema na podlozkach..To ja nechtel..Proste sem vybiral a bylo to tezky..Chtel sem je,ale na OI tou dobou nebyly,pak s nima vylezli,tak sem byl rozhodlej..A pak zase ta otazka klem ET..?Navic v Brne jezdi stribrny RS na stejnejch kolech,jako mam ja..A ted je i na prodej.. Editováno: 4. Říjen 2007, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Better price.. http://www.spoilercentrum.cz/tuning/al-kol...0-audi-new-rs4/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Me by se libila replica Audi RS6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Jj vim,tuhle fotku uz sem pred casem videl..Je to mrda!!!A mam ji i nekde ulozenou..Je to proste mrda!Ale tezko rict,jestli je nema na podlozkach..To ja nechtel..Proste sem vybiral a bylo to tezky..Chtel sem je,ale na OI tou dobou nebyly,pak s nima vylezli,tak sem byl rozhodlej..A pak zase ta otazka klem ET..?Navic v Brne jezdi stribrny RS na stejnejch kolech,jako mam ja..A ted je i na prodej.. Kola jsou 8 palců široký, což znamená 4 palce od plochy náboje po okraj disku + 42 mm dovnitř, což mi pořád říká, že vepředu v plastovým nadkolí i vzadu kolem palivovýho kanálu od víčka do nádrže má pořád docela dost místa i bez podložek... Tu stříbrnou RS na Tvých osmnáctkách Mille Miglia znám, koukal jsem na ni i v tom bazaru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Better price.. http://www.spoilercentrum.cz/tuning/al-kol...0-audi-new-rs4/ No to jóóóóó, to bych ještě přidal nějakou korunku na vyleštění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Me by se libila replica Audi RS6 hele ty sou na Octe taky bombice..Tady v PH jezdi na nich tmave zelenej kombik a pecka.. Mas ode me SZ.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 (editace) Jj vim,tuhle fotku uz sem pred casem videl..Je to mrda!!!A mam ji i nekde ulozenou..Je to proste mrda!Ale tezko rict,jestli je nema na podlozkach..To ja nechtel..Proste sem vybiral a bylo to tezky..Chtel sem je,ale na OI tou dobou nebyly,pak s nima vylezli,tak sem byl rozhodlej..A pak zase ta otazka klem ET..?Navic v Brne jezdi stribrny RS na stejnejch kolech,jako mam ja..A ted je i na prodej.. Kola jsou 8 palců široký, což znamená 4 palce od plochy náboje po okraj disku + 42 mm dovnitř, což mi pořád říká, že vepředu v plastovým nadkolí i vzadu kolem palivovýho kanálu od víčka do nádrže má pořád docela dost místa i bez podložek... Tu stříbrnou RS na Tvých osmnáctkách Mille Miglia znám, koukal jsem na ni i v tom bazaru... Ty woe,ze ja Ti to nenapsal driv.. :blb: Ze by behem zimy probehl upgrade kol..? No jeden kluk tady z fora ji jednou nekde v Brne dokonce fotil a pak posilal i mailem.. EDIT:Pokud ty repliky budou v Alessiackym brimetalu,tak netreba lestit.. Vypadaly by takhle.. Editováno: 4. Říjen 2007, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 A s tema RS6 kolama nemate nekdo fotooo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 A s tema RS6 kolama nemate nekdo fotooo ? Kdyz ji potkam -> blejsknu -> poslu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Martyp : se mi nelibi na te posledni fotce ... ee fuj fuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 EDIT:Pokud ty repliky budou v Alessiackym brimetalu,tak netreba lestit.. Vypadaly by takhle.. Já myslel přímo takhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 A s tema RS6 kolama nemate nekdo fotooo ? Kdyz ji potkam -> blejsknu -> poslu... Faaaajn !!! Navic pekne by se ty kola cistily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky