rolbař Vloženo 4. Říjen 2007 Vloženo 4. Říjen 2007 (editace) jj, už vím, byl alespoň plnej, to víš, uhlí je drahý žrádlo sem to vyfotil, ale nésu štont to sem nafutrovat, tak zétra... jéé, že by to někomu taky blblo, to by mě po dnešku zahřálo na duši budeme se těšit, co nádraží? Editováno: 4. Říjen 2007, autor: rolbar
Spidi Vloženo 4. Říjen 2007 Vloženo 4. Říjen 2007 jéé, že by to někomu taky blblo, to by mě po dnešku zahřálo na duši budeme se těšit, co nádraží? Spíš se mě nesce se s tym jebat... Nadraží je v cajku....
KOKYN Vloženo 4. Říjen 2007 Vloženo 4. Říjen 2007 nebyl to pak po uprave oranžovej golfas Káji_595 ?? No jistěééééééééééé... Ty máš taky hlavu jenom na auta... nu což lol spidulo silver s černo střecho Kuwa teda musím uznat BOŽÍ!! Čermostříbrná kombinace kola střecha super!!! :palec2:
rolbař Vloženo 4. Říjen 2007 Vloženo 4. Říjen 2007 nebyl to pak po uprave oranžovej golfas Káji_595 ?? No jistěééééééééééé... Ty máš taky hlavu jenom na auta... nu což lol spidulo silver s černo střecho Kuwa teda musím uznat BOŽÍ!! Čermostříbrná kombinace kola střecha super!!! :palec2: fuj, to jsem se leknul, ahoj
KOKYN Vloženo 4. Říjen 2007 Vloženo 4. Říjen 2007 nebyl to pak po uprave oranžovej golfas Káji_595 ?? No jistěééééééééééé... Ty máš taky hlavu jenom na auta... nu což lol spidulo silver s černo střecho Kuwa teda musím uznat BOŽÍ!! Čermostříbrná kombinace kola střecha super!!! :palec2: fuj, to jsem se leknul, ahoj šmarjá čeho!!??
rolbař Vloženo 4. Říjen 2007 Vloženo 4. Říjen 2007 nebyl to pak po uprave oranžovej golfas Káji_595 ?? No jistěééééééééééé... Ty máš taky hlavu jenom na auta... nu což lol spidulo silver s černo střecho Kuwa teda musím uznat BOŽÍ!! Čermostříbrná kombinace kola střecha super!!! :palec2: fuj, to jsem se leknul, ahoj šmarjá čeho!!?? ale, jsem přečetl tvojí reakci a myslel jsem, že odpovídáš na tu lokomotivu, tak jsem si řikal, o jaký obrázek jsem přišel, takhle zmalovaný lokomotivy
KOKYN Vloženo 4. Říjen 2007 Vloženo 4. Říjen 2007 nebyl to pak po uprave oranžovej golfas Káji_595 ?? No jistěééééééééééé... Ty máš taky hlavu jenom na auta... nu což lol spidulo silver s černo střecho Kuwa teda musím uznat BOŽÍ!! Čermostříbrná kombinace kola střecha super!!! :palec2: fuj, to jsem se leknul, ahoj šmarjá čeho!!?? ale, jsem přečetl tvojí reakci a myslel jsem, že odpovídáš na tu lokomotivu, tak jsem si řikal, o jaký obrázek jsem přišel, takhle zmalovaný lokomotivy
BadyS Vloženo 5. Říjen 2007 Vloženo 5. Říjen 2007 Dobré dobré pionýre -_- Spidi kde jsi, třeba vstát a zrobit kafe :D
MichalF Vloženo 5. Říjen 2007 Vloženo 5. Říjen 2007 Dobré dobré pionýre -_- Spidi kde jsi, třeba vstát a zrobit kafe :D Taky bych jedno prosil !
Martyp Vloženo 5. Říjen 2007 Vloženo 5. Říjen 2007 Dobre rano kavopiči.... Aj pro me jedno Spidulo...
baurak Vloženo 5. Říjen 2007 Vloženo 5. Říjen 2007 Dobre rano kavopiči....Aj pro me jedno Spidulo... ty jsi pica
Spidi Vloženo 5. Říjen 2007 Vloženo 5. Říjen 2007 Spidi kde jsi, třeba vstát a zrobit kafe :D Na ja, už sa štrykuju z betle.... A kafe pro fšechny...
MichalF Vloženo 5. Říjen 2007 Vloženo 5. Říjen 2007 Spidi kde jsi, třeba vstát a zrobit kafe :D Na ja, už sa štrykuju z betle.... A kafe pro fšechny... Tak sup sup at uz to je na stole !
Martyp Vloženo 5. Říjen 2007 Vloženo 5. Říjen 2007 Dobre rano kavopiči....Aj pro me jedno Spidulo... ty jsi pica NO videli ste toto nekdy?!? Tssssss... Zdravim i zbytek slusnejch lidi... lol
Martyp Vloženo 5. Říjen 2007 Vloženo 5. Říjen 2007 dobré dopoledne kamarádi No to je pozdrav panecku..Dobre rano kamarade.. Vidis to Jirko? lol
BadyS Vloženo 5. Říjen 2007 Vloženo 5. Říjen 2007 Spidi kde jsi, třeba vstát a zrobit kafe :D Na ja, už sa štrykuju z betle.... A kafe pro fšechny... a buchtu taky
Petr81 Vloženo 5. Říjen 2007 Vloženo 5. Říjen 2007 dobré dopoledne kamarádi No to je pozdrav panecku..Dobre rano kamarade.. Vidis to Jirko? lol No jistě, ale zase kdyby byl Jiříček jinej nebyla by s ním taková sranda
Doporučené příspěvky