rolbař Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 (editace) jj, už vím, byl alespoň plnej, to víš, uhlí je drahý žrádlo sem to vyfotil, ale nésu štont to sem nafutrovat, tak zétra... jéé, že by to někomu taky blblo, to by mě po dnešku zahřálo na duši budeme se těšit, co nádraží? Editováno: 4. Říjen 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 jéé, že by to někomu taky blblo, to by mě po dnešku zahřálo na duši budeme se těšit, co nádraží? Spíš se mě nesce se s tym jebat... Nadraží je v cajku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 nebyl to pak po uprave oranžovej golfas Káji_595 ?? No jistěééééééééééé... Ty máš taky hlavu jenom na auta... nu což lol spidulo silver s černo střecho Kuwa teda musím uznat BOŽÍ!! Čermostříbrná kombinace kola střecha super!!! :palec2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 nebyl to pak po uprave oranžovej golfas Káji_595 ?? No jistěééééééééééé... Ty máš taky hlavu jenom na auta... nu což lol spidulo silver s černo střecho Kuwa teda musím uznat BOŽÍ!! Čermostříbrná kombinace kola střecha super!!! :palec2: fuj, to jsem se leknul, ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 nebyl to pak po uprave oranžovej golfas Káji_595 ?? No jistěééééééééééé... Ty máš taky hlavu jenom na auta... nu což lol spidulo silver s černo střecho Kuwa teda musím uznat BOŽÍ!! Čermostříbrná kombinace kola střecha super!!! :palec2: fuj, to jsem se leknul, ahoj šmarjá čeho!!?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 nebyl to pak po uprave oranžovej golfas Káji_595 ?? No jistěééééééééééé... Ty máš taky hlavu jenom na auta... nu což lol spidulo silver s černo střecho Kuwa teda musím uznat BOŽÍ!! Čermostříbrná kombinace kola střecha super!!! :palec2: fuj, to jsem se leknul, ahoj šmarjá čeho!!?? ale, jsem přečetl tvojí reakci a myslel jsem, že odpovídáš na tu lokomotivu, tak jsem si řikal, o jaký obrázek jsem přišel, takhle zmalovaný lokomotivy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 nebyl to pak po uprave oranžovej golfas Káji_595 ?? No jistěééééééééééé... Ty máš taky hlavu jenom na auta... nu což lol spidulo silver s černo střecho Kuwa teda musím uznat BOŽÍ!! Čermostříbrná kombinace kola střecha super!!! :palec2: fuj, to jsem se leknul, ahoj šmarjá čeho!!?? ale, jsem přečetl tvojí reakci a myslel jsem, že odpovídáš na tu lokomotivu, tak jsem si řikal, o jaký obrázek jsem přišel, takhle zmalovaný lokomotivy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Bre ranko mladeznici ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Dobré dobré pionýre -_- Spidi kde jsi, třeba vstát a zrobit kafe :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Dobré dobré pionýre -_- Spidi kde jsi, třeba vstát a zrobit kafe :D Taky bych jedno prosil ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 taky bych jedno polknul :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Dobre rano kavopiči.... Aj pro me jedno Spidulo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 (editace) Editováno: 5. Říjen 2007, autor: kocht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Dobre rano kavopiči....Aj pro me jedno Spidulo... ty jsi pica Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 a ty taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Zdaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Spidi kde jsi, třeba vstát a zrobit kafe :D Na ja, už sa štrykuju z betle.... A kafe pro fšechny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Spidi kde jsi, třeba vstát a zrobit kafe :D Na ja, už sa štrykuju z betle.... A kafe pro fšechny... Tak sup sup at uz to je na stole ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Dobre rano kavopiči....Aj pro me jedno Spidulo... ty jsi pica NO videli ste toto nekdy?!? Tssssss... Zdravim i zbytek slusnejch lidi... lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 dobré dopoledne kamarádi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 dobré dopoledne kamarádi No to je pozdrav panecku..Dobre rano kamarade.. Vidis to Jirko? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Spidi kde jsi, třeba vstát a zrobit kafe :D Na ja, už sa štrykuju z betle.... A kafe pro fšechny... a buchtu taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 hoj chlapi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 dobré dopoledne kamarádi No to je pozdrav panecku..Dobre rano kamarade.. Vidis to Jirko? lol No jistě, ale zase kdyby byl Jiříček jinej nebyla by s ním taková sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 hoj chlapi... hoj na moravu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky