Přejít na obsah

HOSPODA č.6

Sejis

Doporučené příspěvky

@pentadius:Hele urcite ORS 17" jak pise Badys..Tohle mam v hlave taky cjece..Kdyby byly naky kesene,ktery by nesly do moji octy,tak bych cerny 17" ORS soupl mlade na Fabulu a bum s tim radne na zem a je to.. :palec2:

Dolů půjde můj žluťásek až bude mít něco najeto :kol-48:

Jinak nechci přijít o zbytky komfortu na našich z*urvených silnicích :076

jak řika kamoš komfortu je pořád plno i když si na zemi, jen ty jeho pravidelné jednoměsiční telefonáty se slovy " můžeš ještě sehnat tu vanu" mě dostávaj :D :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

z té černé te vyléči až budeš ted jezdit pul roka na zimakách, a pak cele rok na černé kolca nepomyslíš :D

jinak mě osobně se moc libi 17" ORS na FRS

Ale právě já budu jezdit na "stříbře" i v zimě, právě proto potřebuji černé lečení přes rok ... :kol-98:

já myslel že budou ty apartní žluté poklice :D

Ty již delší dobu vycházejí do světa a ne a ne tam zůstat :smich:

Odkaz ke komentáři

@pentadius:Hele urcite ORS 17" jak pise Badys..Tohle mam v hlave taky cjece..Kdyby byly naky kesene,ktery by nesly do moji octy,tak bych cerny 17" ORS soupl mlade na Fabulu a bum s tim radne na zem a je to.. :palec2:

jak řika kamoš komfortu je pořád plno i když si na zemi, jen ty jeho pravidelné jednoměsiční telefonáty se slovy " můžeš ještě sehnat tu vanu" mě dostávaj :D :D

Tak na pole já nejezdím, ale občas trpím ve městě i na těch klasických 16"-tkách.

Možná je to jen tím že jsem měkkej ... lol

Odkaz ke komentáři

lollollol

Sleduj, co jsem právě vytasil z krabice... ;)

gum-cuk :D powerxxxx ja gut?

Odkaz ke komentáři

FRANKu nechystá se v zimně nějaká příjemná akce na luxus ceny 17" šprcek? :)

Čéče o ničom nevím (zatím), máš nějakou konkrétnější představu o ceně, příp. o značce? Zkusil bych se poptat.

zatím nic konktrétního, čeká mě na jaro výměna na new gumy tak se jen ptám ;)

Odkaz ke komentáři

Tak na pole já nejezdím, ale občas trpím ve městě i na těch klasických 16"-tkách.

Možná je to jen tím že jsem měkkej ... lol

Hele ono ty nase silnice sou na pikacu..Jak ja jezdim mistama v praze i 40km/h treba v oblastech kolem letny a korunovacni treba nejezdim vubec,pac bych musel jet krokem...

Sem byl o vikendu v rakousku a to byla labuz..Tam bydlet,tak se auto plazi,jak nidky.. lol lol lol

Odkaz ke komentáři

lollollol

Sleduj, co jsem právě vytasil z krabice... ;)

zadni sou lepsi, to i ma draha polovicka zbystrila a to ji obvykle veci na auto nezajimaj lol

Odkaz ke komentáři

povidej prehanej lol

No celej večer jsem pil a celou noc jsem chodil házet švihadlo... lol

a povedlo se? :D

to já tak kámoše v pátek ožral z Plzničky, že mě na druhé den volala jeho žena, samože byl zdupec, bo ten onan když šel v noci dělat malou stranu tak místo aby v přesíňi šel do dveří doleva tak šel doprava a vychcal se na schodišti lol lol lol lol lol

vodopaaad lol lol lol lol

No ještě, že do toho vodopádu neskočil lollollol

on se nerad čvachtá :)

to je zas pekne urinalni tema... lol

v žluté barvě chuť ovocná, Kubík zdraví, Kubík chutná :palec:

lol

Odkaz ke komentáři

Hele ono ty nase silnice sou na pikacu..Jak ja jezdim mistama v praze i 40km/h treba v oblastech kolem letny a korunovacni treba nejezdim vubec,pac bych musel jet krokem...

Sem byl o vikendu v rakousku a to byla labuz..Tam bydlet,tak se auto plazi,jak nidky.. lol lol lol

Jj, přesně tak, nezbývá než s Tebou souhlasit Marty... ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...