Spidi Vloženo 5. Říjen 2007 Vloženo 5. Říjen 2007 no bych se nedivil, zensky su hovada, strci tam cokoliv Třeba sloupek řízení, což ?
Jeneburg Vloženo 5. Říjen 2007 Vloženo 5. Říjen 2007 pak semsi jemuselpeclive hlidat,bosi stim furt hrala No ty woe, přindeš domka a mladá si protahuje komín dorazama... :smich: loorinka se nezda tedea no az to bude cist tak bude drzkova....
Jeneburg Vloženo 5. Říjen 2007 Vloženo 5. Říjen 2007 no bych se nedivil, zensky su hovada, strci tam cokoliv Třeba sloupek řízení, což ? no to nevim, me treba zbyla hlavice sajtrpaky, tak ze ji prodam, ale nemuzu ji najit
Jeneburg Vloženo 5. Říjen 2007 Vloženo 5. Říjen 2007 :smich: loorinka se nezda tedea no coco,sikovna holka, natrenuje si to a pak.. :prc: lol
Spidi Vloženo 5. Říjen 2007 Vloženo 5. Říjen 2007 no to nevim, me treba zbyla hlavice sajtrpaky, tak ze ji prodam, ale nemuzu ji najit Mrkni do nočního stolku...
Martyp Vloženo 5. Říjen 2007 Vloženo 5. Říjen 2007 Hele ono ty nase silnice sou na pikacu..Jak ja jezdim mistama v praze i 40km/h treba v oblastech kolem letny a korunovacni treba nejezdim vubec,pac bych musel jet krokem...Sem byl o vikendu v rakousku a to byla labuz..Tam bydlet,tak se auto plazi,jak nidky.. lol Jj, přesně tak, nezbývá než s Tebou souhlasit Marty... To jo,nejhorsi je,ze si fakt nedelame srandu...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2007 Vloženo 5. Říjen 2007 To jo,nejhorsi je,ze si fakt nedelame srandu... Njn, bohužel...
Martyp Vloženo 5. Říjen 2007 Vloženo 5. Říjen 2007 no to nevim, me treba zbyla hlavice sajtrpaky, tak ze ji prodam, ale nemuzu ji najit Mrkni do nočního stolku... Nebo pod polstar.. lol
Martyp Vloženo 5. Říjen 2007 Vloženo 5. Říjen 2007 To jo,nejhorsi je,ze si fakt nedelame srandu... Njn, bohužel... si jednou stejne koupim vznasedlo a bude..Ale to budu mit driv motarda..
Martyp Vloženo 5. Říjen 2007 Vloženo 5. Říjen 2007 jdeme na papůůůů já eště ni... Neboj,drzim s Tebou basu..Ja az tak za pul hodky..
Spidi Vloženo 5. Říjen 2007 Vloženo 5. Říjen 2007 pozrano... Já eště ni, fčílkaj se řešil prekérku, nevhodnou manipulací s mobilním telefonem došlo k deformaci jeho displeje, takže tam přečtu pěkný hovno...
Jeneburg Vloženo 5. Říjen 2007 Vloženo 5. Říjen 2007 pozrano... Já eště ni, fčílkaj se řešil prekérku, nevhodnou manipulací s mobilním telefonem došlo k deformaci jeho displeje, takže tam přečtu pěkný hovno... bezna vec, rika se tomu olsove ruky
Jeneburg Vloženo 5. Říjen 2007 Vloženo 5. Říjen 2007 pozrano... Já eště ni, fčílkaj se řešil prekérku, nevhodnou manipulací s mobilním telefonem došlo k deformaci jeho displeje, takže tam přečtu pěkný hovno... jinak vazne, v brne na hybesce PONNY s.r.o., za priplatek 300Kc expresni vymena displeje do 1 hod..
Jeneburg Vloženo 5. Říjen 2007 Vloženo 5. Říjen 2007 teda tady je nejak rozkecano no ty si nam tu chybel..
BadyS Vloženo 5. Říjen 2007 Vloženo 5. Říjen 2007 teda tady je nejak rozkecano no ty si nam tu chybel.. jen ať maká
BadyS Vloženo 5. Říjen 2007 Vloženo 5. Říjen 2007 jinak su téže zpět z oběda, lehce naplněn, dobře naladěn
Spidi Vloženo 5. Říjen 2007 Vloženo 5. Říjen 2007 bezna vec, rika se tomu olsove ruky No ty voe, přesně to stejný mě říkala mladá...
Martyp Vloženo 5. Říjen 2007 Vloženo 5. Říjen 2007 bezna vec, rika se tomu olsove ruky No ty voe, přesně to stejný mě říkala mladá... Nejste vy z jednoho kraje? Ja uz su taky po O... Ten Jiri uz je zase fuc?Jirko,kde je u vas Libiš?
Spidi Vloženo 5. Říjen 2007 Vloženo 5. Říjen 2007 Nejste vy z jednoho kraje? No zrovna přijela z Brna...
Doporučené příspěvky