century Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=9003 - NEVÍ NĚKDO... PIŠTE TAM. DĚKUJU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=9003 - NEVÍ NĚKDO... PIŠTE TAM. DĚKUJU Normálka, přehoď sklelko a po p*deli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=9003 - NEVÍ NĚKDO... PIŠTE TAM. DĚKUJU Normálka, přehoď sklelko a po p*deli... tak tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 tak tak... Vidíš, dokonce i posera souhlasí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 tak tak... Vidíš, dokonce i posera souhlasí... co to blabolis woe.... pod ven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 co to blabolis woe.... pod ven Woe prcičky ne ? Něpanimaješ ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 co to blabolis woe.... pod ven Woe prcičky ne ? Něpanimaješ ? mam woe, znam, alei tak... pod ven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 mam woe, znam, alei tak... pod ven Du spat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 mam woe, znam, alei tak... pod ven Du spat SAM ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 SAM ??? Ne, koukám, že mladá je doma... Sem myslel, že dáme spolu pivko a zas hovno, s Tebou jsou teda kšefty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Zdar lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Tak jsem vyzvedl červenou ze servisu, kura po 90tkm zase odešlo ložisko, počítám za měsíc pojede s druhým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Tak jsem vyzvedl červenou ze servisu, kura po 90tkm zase odešlo ložisko, počítám za měsíc pojede s druhým No ty woe nechápu, já 243.520 km a ložiska stále původní, hold SKF někde dělá chybu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Tak jsem vyzvedl červenou ze servisu, kura po 90tkm zase odešlo ložisko, počítám za měsíc pojede s druhým No ty woe nechápu, já 243.520 km a ložiska stále původní, hold SKF někde dělá chybu... nj skoro po 3 letech je po něm, svina jedno kovova... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=9003 - NEVÍ NĚKDO... PIŠTE TAM. DĚKUJU Normálka, přehoď sklelko a po p*deli... da da Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 da da Vono se to v tym skle časem přeruší (jak se mě neptejte) a nehřeje to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Zdar jak sviňa ve spolek -_- -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 brý večer tak jsem udělal kolečko po CZ a nikoho známýho jsem nepotkal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Zdar jak sviňa ve spolek -_- -_- -_- zdar pekelníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 brý večertak jsem udělal kolečko po CZ a nikoho známýho jsem nepotkal Ahoj Vaši, já jsem se chtěl potkat s Jenebergem a on mě normálně a natvrdo vyfakoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 tak to je hustý ? v kolik hodin jsi ho chtěl potkat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 tak to je hustý ?v kolik hodin jsi ho chtěl potkat ? V 17:28 hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 tak to není nijak zlý on asi nebude kamarád co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 tak to není nijak zlýon asi nebude kamarád co ? NE....!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 brý večertak jsem udělal kolečko po CZ a nikoho známýho jsem nepotkal Ahoj Vaši, já jsem se chtěl potkat s Jenebergem a on mě normálně a natvrdo vyfakoval... vo neser, taky kdyz reknes ze hledas nekoho na spani tak se nediv ze jsem cuknul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky