MichalF Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Mnam Mnam Noooo to taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Mnam Mnam ty pjase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 čau pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 čau pánové ahoj pane :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 čau pánové Čau dámo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 čau pánové ahoj pane :-) čau Jiřino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 čau pánové Čau dámo... woe . Nevzpoměl sis na mě s těma světlama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Velmi ukřičená, neatraktivní žena s hrubými rysy vchází do Tesca s dvěma dětmi za sebou, křičíc oplzlosti na ně celou cestou ke hlavnímu vchodu. Strážný u vchodu jí říká: "Dobrý den madam, vítejte v Tescu, máte nadherné detičky. To jsou dvojčata?" A tlustá škaredá žena přestane křičet potáhne nosem: "Samozřejmě, že nejsou. Starší má devět a mladší sedm. Proč si myslíš, že jsou dvojčata? Copak vypadají stejně ty starej idiote? "Absolutně ne", odpovídá jí strážný. "Jen nemůžu uvěřit tomu, že Vás někdo šukal dvakrát.." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 woe . Nevzpoměl sis na mě s těma světlama? Ale to víš, že vzpoměl, ale pan velkotovárník je fčilkaj na dovolence někde v karibiku, takže je s ním teď těžká domluva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Velmi ukřičená, neatraktivní žena s hrubými rysy vchází do Tesca s dvěma dětmi za sebou, křičíc oplzlosti na ně celou cestou ke hlavnímu vchodu. Strážný u vchodu jí říká: "Dobrý den madam, vítejte v Tescu, máte nadherné detičky. To jsou dvojčata?" A tlustá škaredá žena přestane křičet potáhne nosem: "Samozřejmě, že nejsou. Starší má devět a mladší sedm. Proč si myslíš, že jsou dvojčata? Copak vypadají stejně ty starej idiote? "Absolutně ne", odpovídá jí strážný. "Jen nemůžu uvěřit tomu, že Vás někdo šukal dvakrát.." Woe to tady v hospodě bylo minulej tejden 2x, bež někam za roh na pořádně si naliskej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 woe . Nevzpoměl sis na mě s těma světlama? Ale to víš, že vzpoměl, ale pan velkotovárník je fčilkaj na dovolence někde v karibiku, takže je s ním teď těžká domluva... Ooooo děkuji . Tak až se vrátí vzpomeň si, prosím, ještě jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 HOsi,se to tady rozjelo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Hoj bando Čao Tome, prosímtě, mají ty Tvoje Zimermmany na předku nějaký označení ? Určo mají, ale musím doma mrknout a písnu ti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 HOsi,se to tady rozjelo... Hele je na Tebe nejaky ICQ nebo tak neco ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Woe to tady v hospodě bylo minulej tejden 2x, bež někam za roh na pořádně si naliskej... klid!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Ooooo děkuji . Tak až se vrátí vzpomeň si, prosím, ještě jednou No zatím není vůbec zač, neboj, mám to tady poznamenané v diáři... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Určo mají, ale musím doma mrknout a písnu ti V pohodě Tome, do jara to má čas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 HOsi,se to tady rozjelo... Hele je na Tebe nejaky ICQ nebo tak neco ? Cavec pane..Jo jo je.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Hele je na Tebe nejaky ICQ nebo tak neco ? Nevim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 HOsi,se to tady rozjelo... Hele je na Tebe nejaky ICQ nebo tak neco ? Cavec pane..Jo jo je.. Tak mi pisni pls ... 61294813 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 HOsi,se to tady rozjelo... Hele je na Tebe nejaky ICQ nebo tak neco ? Cavec pane..Jo jo je.. jen nekecej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Tak mi pisni pls ... 61294813 Wow... jen 8 čísel ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Tak mi pisni pls ... 61294813 Wow... jen 8 čísel ? Ma pravdu ten kluk... Jiriku,ja nekecam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Jiriku,ja nekecam.. Marty, jak to včera dopadlo, domluvili jste se ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Tak mi pisni pls ... 61294813 Wow... jen 8 čísel ? Ma pravdu ten kluk... Jiriku,ja nekecam.. to mas jediny stesti ty pacholku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky