Jeneburg Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 TAKŽE MY PAŘIT NEPŮJDEM? ale no tak....uzijes si doma.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 a nemohli bysme tentokrát udělat vyjímku,? Prej ne, říkal Kuba... PANE, neserte mi tak nedělej slepicu a pojd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 TAKŽE MY PAŘIT NEPŮJDEM? ale no tak....uzijes si doma.... tam je jen slivovica, medovina, nějaké jedy a víno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 ale no tak....uzijes si doma.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 tam je jen slivovica, medovina, nějaké jedy a víno To je teda repertoár... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 TAKŽE MY PAŘIT NEPŮJDEM? ale no tak....uzijes si doma.... tam je jen slivovica, medovina, nějaké jedy a víno no to je pro me, ty tam mas kybl, nadobi,pracku lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 TAKŽE MY PAŘIT NEPŮJDEM? ale no tak....uzijes si doma.... tam je jen slivovica, medovina, nějaké jedy a víno no to je pro me, ty tam mas kybl, nadobi,pracku lol já chci ale chlastaaaat.. chápeš???? BUmbat, nalejvat se, opíjet se. atd.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 no to je pro me, ty tam mas kybl, nadobi,pracku lol Hustěééééééé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 TAKŽE MY PAŘIT NEPŮJDEM? ale no tak....uzijes si doma.... tam je jen slivovica, medovina, nějaké jedy a víno no to je pro me, ty tam mas kybl, nadobi,pracku lol já chci ale chlastaaaat.. chápeš???? BUmbat, nalejvat se, opíjet se. atd.. to známe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 TAKŽE MY PAŘIT NEPŮJDEM? ale no tak....uzijes si doma.... tam je jen slivovica, medovina, nějaké jedy a víno no to je pro me, ty tam mas kybl, nadobi,pracku lol jsi sadista... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 i když je fakt že já s tím přestal v sobotu v ranních hodinách, bo vic už se do mě asi nevlezlo :D nikdy víc, matttoni je moje značka, vřele doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 to známe Jasně ! Teď jsem si na tebe vzpoměl, koukám tady na ty flašky, jestli mám taky takovej sortiment jako u jeneburgovců a jsou ty tři flašky Mojito Cubana... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 to známe Jasně ! Teď jsem si na tebe vzpoměl, koukám tady na ty flašky, jestli mám taky takovej sortiment jako u jeneburgovců a jsou ty tři flašky Mojito Cubana... jeste je tu 5W40, savo a jine pochoutky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 to známe Jasně ! Teď jsem si na tebe vzpoměl, koukám tady na ty flašky, jestli mám taky takovej sortiment jako u jeneburgovců a jsou ty tři flašky Mojito Cubana... děkuji si velice laskav lol lol myslím že mám mojita přepito 3solo + pomoc na 4 kýblech,stačilo....fuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 já chci ale chlastaaaat.. chápeš???? BUmbat, nalejvat se, opíjet se. atd.. do se musis na :prc: ozrat ??? nestaci kdyz zhasnem a dam si pytel na hlavu jako obvykle ??? :kuk: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 tak už si něco nalejte a nemluvte poráád.... my už máme svařáček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 tak už si něco nalejte a nemluvte poráád.... my už máme svařáček my jsme jeste na dilne na firme..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 to známe Jasně ! Teď jsem si na tebe vzpoměl, koukám tady na ty flašky, jestli mám taky takovej sortiment jako u jeneburgovců a jsou ty tři flašky Mojito Cubana... děkuji si velice laskav lol lol myslím že mám mojita přepito 3solo + pomoc na 4 kýblech,stačilo....fuj no teda Bady ...takové kotle?!!!! : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 děkuji si velice laskav lol lolmyslím že mám mojita přepito 3solo + pomoc na 4 kýblech,stačilo....fuj Není zač... Hele, ty fotky už jsem někde viděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 mattoni citrus a jsu docela spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 tak už si něco nalejte a nemluvte poráád.... my už máme svařáček my jsme jeste na dilne na firme..... žádné help,,marš domůůů!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 já chci ale chlastaaaat.. chápeš???? BUmbat, nalejvat se, opíjet se. atd.. do se musis na :prc: ozrat ??? nestaci kdyz zhasnem a dam si pytel na hlavu jako obvykle ??? :kuk: ne!!!! máme jen igelitku tesko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 děkuji si velice laskav lol lolmyslím že mám mojita přepito 3solo + pomoc na 4 kýblech,stačilo....fuj Není zač... Hele, ty fotky už jsem někde viděl... si poznal podle te dupky že? ty jo a jak s ní uměla hezky pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 já chci ale chlastaaaat.. chápeš???? BUmbat, nalejvat se, opíjet se. atd.. do se musis na :prc: ozrat ??? nestaci kdyz zhasnem a dam si pytel na hlavu jako obvykle ??? :kuk: ne!!!! máme jen igelitku tesko... do O si vystrihnu dirku abych videl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 tak už si něco nalejte a nemluvte poráád.... my už máme svařáček my jsme jeste na dilne na firme..... žádné help,,marš domůůů!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nojo workoholik... ani mi napít nedá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky