Jeneburg Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 pojedu dom, jede nekdo se mnou ??? ne... taky te mam rad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 pojedu dom, jede nekdo se mnou ??? volno dekuji vam pane, haf haf.... v pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 pojedu dom, jede nekdo se mnou ??? volno k noze a lehni no k noze si muzes lehnout ty ¨hahaha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 ¨hahaha :prc: :prc: :prc: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 ¨hahaha :prc: :prc: :prc: tak joo .. já se už teda nezlobím a ráda s tebou domů pojedu... ach jo... že ty mě vždy obměkčíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 tak já mizím a beru si ho tentokrát ssebou.. tak se mějte krásně papapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Breeee rano...!Je tu nekdo?Nebo je tu zase jenom ozvena...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Ozvena na na na na.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Jako krava va va va va va... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 bre poledne kucí a holky...po delsi dobe se na vas zase jdu podivat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Nazdar Bouraku,tak jak je v novy praci? Ja jsem ted taky na zivotnim rozcesti,mozna kdyz to dobre dopadne,tak se asi prestehuju do Danska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Nazdar Bouraku,tak jak je v novy praci? Ja jsem ted taky na zivotnim rozcesti,mozna kdyz to dobre dopadne,tak se asi prestehuju do Danska ahoj...docela to jde...a je i dost prace tak ze jsem celkem spokojen...co to ze by ses stehoval...za praci nebo tam snad mas cast rodiny?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Pracovne,dostal jsem nabidku od jedne kolegyne,jit delat tam,po tom,co jsem ji psal email,ze odchazim z lega tady,ze me to tu sere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Pracovne,dostal jsem nabidku od jedne kolegyne,jit delat tam,po tom,co jsem ji psal email,ze odchazim z lega tady,ze me to tu sere a co by jsi tam delal?? a ty uz jsi dal vypoved nebo zatim jen hledas neco jinyho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Zdarec Jiriku..Ja taky zase a opet hledam novou praci..Vypoved jsem sice jeste nedal,ale uz me to tu opet mega mrda... Martas,ty bys jel do danska jo?Stavet hrady z lega? Znas Pavla Knorra u vas v legu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 No ja jsem to puvodne mel,nebo teda jeste mam tak,ze jsem mel telefonat z jedny firmy z PHY,kde je nas bejvalej reditel ted reditel,jestli bych nemel zajem o nejakou praci,tak jsem rekl,ze jo,sel jsem na pohovor,vybrali a me a jdu teda jistojiste od 1. ledna do PHY do Lindabu. No a pak jsem psal svym kolegum z DK,ze se teda predbene loucim,ze k poslednimu prosinci odchazim a tahle kolegyne co je tam na pozici jako je ted muj sef tady,tak se me ptala jestli bych nechtel k ni do oddeleni,tak jsem ji rikal,ze jako for je to dobry,ale at si ze me nedela srandu a ona ze to mysli vyzne,jestli bych byl ale treba i ochotnej se tam prestehovat atd,tak jsem napsal,ze jestli to myslim vazne,ze uz mam teda sbaleno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 neznam,bohuzel,asi dela v ty druhy tovarne a tam znam jen tu puvodni bandu,co tu byla s nama,nez si postavili svuj domek . Martas tak mu to ale nerikej,ze bych mohl jit do DK,ono je to tu s tim takovy trochu ostrejsi a nerad bychaby se to tu nekde provalilo driv,nez budu mit podepsanou smlouvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 A ja ty modely nestavim,ty se stavi prave v te druhe tovarne,ktera je prave Lego porad,my uz se jmenujeme jinak a nejsme uz Lego,ale delame porad to samy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 A ja ty modely nestavim,ty se stavi prave v te druhe tovarne,ktera je prave Lego porad,my uz se jmenujeme jinak a nejsme uz Lego,ale delame porad to samy Ja myslel,ze by si stavel hrady v Dansku prave.. lol To je jasna vec,ze mu nic rikat nebudu...Jen me to tak napadlo,jesli ho neznas..Je tam myslim na naky vyssi funkci, ve vedeni tusim.. No jo vlastne,o tom prejmenovani uz jsi tady jednou neco rikal.. Tak drzim palce,at Ti to dopadne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 No ja doufam..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 No ja doufam..... to asi nepřijedeš na oběd a pokec do prostějova co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 tak drzim palce kochtiku at vyberes to spranvy... ja se musim zase rozloucit a jedu na otocku do Plzne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Tak kdyby to Dansko bylo jisty,tak uz tam davno jsem. To neni moc o cem premyslet. To mam rozmyslenyhned ,ale ted jde jen o to,jestli to klapne,nebo ne.To by byla zivotni zkusenost jako svina,pak se sem vratit treba za 5 let,hned by moje cena na trhu prace byla nekde uplne jinde a ty zkusenosti,to je k nezaplaceni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Zdravím vás zase po týdnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Zdar vespolek, kde ste kdo -_- -_- :o :o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky