kocht Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Zdar, je tu někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Zdar,asi ne,stejne jako ted.. Dorazi nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Zdar Martas, ta praha bud pátek nebo sobota, na mě to nezáleží, v kolik si řekne jenda at jsem u něj na černáku v tolik tam budu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Zdar Martas, ta praha bud pátek nebo sobota, na mě to nezáleží, v kolik si řekne jenda at jsem u něj na černáku v tolik tam budu Zdarec Martas, ja osobne bych byl za patek vdecnej jako malej kluk za novou hracku.. a nebo sobota nekdy dopolko,ale to uz neni ono...Tak se nejak dohodnete a dej mi pls vedet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 uvidime, v patek rano mu budu volat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 uvidime, v patek rano mu budu volat Jasnacka,tak az se dohodnete,dej vedet a sladime to.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 dobre rano panove:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Pěkné podzimní dopoledne přeji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Pěkné podzimní dopoledne přeji... zdarec pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 zdarec pane Čao pane, máme se ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 zdarec pane Čao pane, máme se ? mame se celkem dobre...ale je ted nejak moc prace...jak se mas ty pane? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 mame se celkem dobre...ale je ted nejak moc prace...jak se mas ty pane? No já byl včera na jedné hodně brutální pařbě a dneska se mnou doma nemluví ani pes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 mame se celkem dobre...ale je ted nejak moc prace...jak se mas ty pane? No já byl včera na jedné hodně brutální pařbě a dneska se mnou doma nemluví ani pes... NO tak to je pekny.. Ahoj vsem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 NO tak to je pekny..Ahoj vsem... Čao Marty, no do pátku už zase nepůjdu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Ahoj všem, nevíte někdo, jak smazat poslední půlrok života, stojí to za hov* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Ahoj všem, nevíte někdo, jak smazat poslední půlrok života, stojí to za hov* aspoň si budeš víc vážit toho lepšího co tě čeká já ted plánuju příští rok a to se pak uvidí jestli pohořím a nebo půjdu nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 (editace) Ahoj všem, nevíte někdo, jak smazat poslední půlrok života, stojí to za hov* aspoň si budeš víc vážit toho lepšího co tě čeká já ted plánuju příští rok a to se pak uvidí jestli pohořím a nebo půjdu nahoru Jj, to máš pravdu Vašo, jsem se právě dneska sešel se bejvalejma spolužákama a nějak jsme zabředli do toho, jak je tento rok absolutně děsnej, tak se v tom dneska nějak pachtim a ne a ne se tý nálady zbavit. Sranda je, že cokoliv dělám pro někoho, tak se daří, jak to je něco mýho, tak je to ....... Editováno: 24. Říjen 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 No to se nedivim Spidi..Ja vyrazim ted akorat s byvalejma spoluzakama na pivo,tak sem na to taky zvedavej..Ale musim opatrne,rano zase vstavacka.. @rolbar & Vaša: taky jsem zvedavej co se dneska dozvim..Ja jsem taky momentalne nespokojenej a taky se to tahne poslednich cca pul roku..Ale snazim si delat lepsi vyhlidky a delat pro to maximum..ale nekdy to na cloveka holt sedene..Ale Vaso mas pravdu v tom,ze si pak clovek vazi vic veci,ktery ma... Tak chlapi,hlavu vzhuru.. -_- Nesmi nas to ovladnout.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 tož já se na to dívám optimisticky zatím se daří vše domlouvat jak chci tak doufám že příští rok nastartuju hezky na plnej plyn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Zdar vespolek hospodo -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Zdar vespolek hospodo -_- Ahoj pekelníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Zdar vespolek hospodo -_- Ahoj pekelníku Zdarec, co nového jak se vede? ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Zdar vespolek hospodo -_- Ahoj pekelníku Zdarec, co nového jak se vede? ;) Ale tak, jde to, bude líp snad a Ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky