Borg Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Zdar vespolek hospodo -_- Ahoj pekelníku Zdarec, co nového jak se vede? ;) Ale tak, jde to, bude líp snad a Ty? No pomalu ale jistě to jde pořád k lepšímu no a pomalu příprava na svátky ať nemusím lítat na poslední chvíli, jsem dnes dokoupil kryty klik na auti abych vyměnil poškozené věci od pokusů dostat se do auti, no a pomalu snad během příštího roku se podaří dotáhnout vše ostatní do zdárného konce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Zdar vespolek hospodo -_- Ahoj pekelníku Zdarec, co nového jak se vede? ;) Ale tak, jde to, bude líp snad a Ty? No pomalu ale jistě to jde pořád k lepšímu no a pomalu příprava na svátky ať nemusím lítat na poslední chvíli, jsem dnes dokoupil kryty klik na auti abych vyměnil poškozené věci od pokusů dostat se do auti, no a pomalu snad během příštího roku se podaří dotáhnout vše ostatní do zdárného konce. ze začátku, jak jsem to četl, tak to vypadalo na nákup dárků k Vánocům, ale zase to sklouzlo k auti Kdy kupuješ dárky? (rodině) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 už zas nikde nikdo, maras zděs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 už zas nikde nikdo, maras zděs Já som tunááá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 už zas nikde nikdo, maras zděs Já som tunááá... Je ti teplo děvče??? nazdááááááááááááááááááááááááááááár -_- -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Je ti teplo děvče??? nazdááááááááááááááááááááááááááááár -_- -_- -_- Zdááááár, je mě horko a blbě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Je ti teplo děvče??? nazdááááááááááááááááááááááááááááár -_- -_- -_- Zdááááár, je mě horko a blbě... tady je to stejně, přitom venku chujovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 tady je to stejně, přitom venku chujovo Jo, ale pré na víkend by mělo bejt fajn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 tady je to stejně, přitom venku chujovo Jo, ale pré na víkend by mělo bejt fajn... jojo proto už zítra mizím na vysočinu, každopadně info je takové že si auto v něděli neodvezu, nšní hotové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 jojo proto už zítra mizím na vysočinu, každopadně info je takové že si auto v něděli neodvezu, nšní hotové Njn, ale neboj, do jara se to zvlládne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Njn, ale neboj, do jara se to zvlládne... Zdar jak sviňa Lubo, jak se daří tahkhle při středě -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 jojo proto už zítra mizím na vysočinu, každopadně info je takové že si auto v něděli neodvezu, nšní hotové Njn, ale neboj, do jara se to zvlládne... to jo, ale to by mě fest nasral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Zdar jak sviňa Lubo, jak se daří tahkhle při středě -_- -_- Právě že nedaří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 to jo, ale to by mě fest nasral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Zdar jak sviňa Lubo, jak se daří tahkhle při středě -_- -_- Právě že nedaří... don´t Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 don´t Ba... Budeš k těm H&R dávat nějaký spešl tlumiče...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 don´t Ba... Budeš k těm H&R dávat nějaký spešl tlumiče...? uvidim ještě, najel jsem na tlumičich dobře 25m do dvora takže uvidim jak na tom budou, skočim se vyhrkat na test nějaké bilsteiny by to snad sneslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 uvidim ještě, najel jsem na tlumičich dobře 25m do dvora takže uvidim jak na tom budou, skočim se vyhrkat na test nějaké bilsteiny by to snad sneslo Na ja, vlastně, ty ještě nevíš, jak jsou na tom, což... Bilstein ja... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Já půjdu po zimě do tohohle... http://www.passatplus.de/sonstiges/vw_golf...rwerk/index.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 uvidim ještě, najel jsem na tlumičich dobře 25m do dvora takže uvidim jak na tom budou, skočim se vyhrkat na test nějaké bilsteiny by to snad sneslo Na ja, vlastně, ty ještě nevíš, jak jsou na tom, což... Bilstein ja... dle servise plane 147tkm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Já půjdu po zimě do tohohle... http://www.passatplus.de/sonstiges/vw_golf...rwerk/index.htm pěkné ja to vzal od kamaráda, sundal to z G IV GTi a šel do - 60mm stavitelny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Zdar jak sviňa Lubo, jak se daří tahkhle při středě -_- -_- Právě že nedaří... jak to? copak? něco špatně ? no taky se zrovna zotavuju z celkem nákladné opravy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 dle servise plane 147tkm To vcelku nic neznamená... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 dle servise plane 147tkm To vcelku nic neznamená... samože Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 ja to vzal od kamaráda, sundal to z G IV GTi a šel do - 60mm stavitelny Zdarec Bady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky